Hej då härliga 2008, välkommen ljuvliga 2009!

Herregud hur mysigt vi haft det i Uppsala, bästa trippen EVER! =) Väldens bästa sällskap, fantastisk mat och ja, det har vart kanon helt enkelt! Ska fixa in lite bilder här och även på Pixbox, inte just nu men snart... :)

Vi kom ju hem på söndag, gissa om det var ett underbart möte med Felix. =) Man har märkt dessa dagar att han har saknat oss, ska hela tiden leka tillsammans och vill gärna sitta i famnen. Direkt när han vaknar på morgonen vill han komma och mysa i våran säng! ;)
Jobbade på måndag, skönt att va tillbaka till verkligheten... Men efter att ha vart borta så är det så mycket som ska göras, spec. måndagar... + att Iris har semester och är typ i Malaysia (eller var det Maldiverna)... nånstans ;) Så jag är ju även kassansvarig, skiten ska ju lixom räknas, redovisas, bankas, plus att man måste gå på banken för att växla ibland också, hålla reda på vilka rapporter som ska in till tex. Kuponginlösen och Svenska Spel. Beställer hem förutom "mitt eget" färskbröd (inkl. tunnbröd, kakor, kex, knäckebröd) även då "hennes" ansvarsområden... *pust* Hinner knappt sitta i kassan under veckorna, max typ 1 tim just nu... Kul är det i alla fall, gillar att ha mycket att göra, dagarna går i alla fall fort fram på jobbet! =) Nog pratat om jobbet!

Har gått och blivit Världsförälder nu, blev tipsad av Vicke som också blivit det! Jag brukar skänka pengar lite då och då... men kännde att skänka en slant i månaden passar mig bättre och Unicef är en sån organisation som jobbar för dom mest utsatta barnen. Inte ett specifikt barn utan för alla barn. De mest utsatta barnen får hjälp först! Jag tycker att alla som kan och vill ska göra nåt, det behöver inte vara mycket... Man kan tex köpa en söt liten nalle i en nyckelring på hemsidan (kostar 45kr)... och den lilla nallen "kan tex rena 20 liter vatten med vattenrenings-
tabletter." *POFF* har du gjort skillnad! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback