Några dagar sen sist...

Claras mage har börjat röra på sig... efter lite laktulos i morgonvällingen! :) Vet inte varför vi inte testat det tidigare, Gunilla på bvc pratade om det sist vi var men jag har som helt förträngt det! Måste tacka Hanna som gjorde mig påmind om det! -Tack!! =) Nu hoppas vi att magen är igång och att hon inte håller sig så det blir stopp igen. Annars funkar det fint på pottan, hon bajsar nästan varje gång där! :) Hon hasar sig runt i huset, kryper inte utan sitter med ena benet framför sig och det andra ut åt sidan, lite bakåt! =) Det går snabbare och snabbare för varje dag som går! ;) Ja och rejsar omkring i gåstolen gör hon ju också! Mindre kul för Felix som nu inte får vara i fred på sitt rum, är han där inne är dörren oftast stängd... ibland får hon komma in men det blir många NEJ från hans sida. Inte kul när syrran dregglar och sätter bilar och lego i munnen! :/

Har ju inte skrivit om Felix 5-års kalas... vi hade ett helt vanligt saft och tårt-kalas med släkt och vänner! Vi är nog många i vår släkt så därför valde vi att inte ha något "kompiskalas". Han fick massa fina och roliga presenter. Leker med nåt av de nya sakerna varje dag! :) Å nu när våren är här och vägarna bara har cykeln åkt fram, han cyklar fram och tillbaka på gågatan utanfår vårat hus. Han är jätteduktig och lydig, far inte iväg ut på "storvägen"! :)

Felixplutten 16/4-06. Här är han alltså 2 veckor! :)Kommer inte på nåt mer att skriva om, gör väl ett nytt försök om andan faller på! ;) Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Varsågod, det var så lite så! :) Kul att kunna "hjälpa till". Brukar få ge det åt Wilma ibland då och då när man ser att hon har lite problem att få ut bajset. För hon är annars expert på att hålla emot då det är hårt, så då är det ju inte så konstigt om det bara blir hårdare och hårdare så det gör ont då det vill ut :P Och då håller hon emot ännu mer, så hon blir förstoppad till slut.

2011-04-16 @ 19:09:53
URL: http://wildbee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback