Clara 8 månader!

Ja idag blir lilla bruden 8 månader! =) Sömnen har nu äntligen börjat ordna upp sig, vi har lagt in en vila vid 20-tiden (typ 15-30 min.) och sen att hon får sova för natten vid 22-tiden... Första kvällen vi testade sov hon hela natten, bara vaknade och åt, somnade om direkt när flaskan var tom! =) Sen har det rullat på bra varje natt efter det! Men nu har hon haft ont i magen/tarmarna i några dagar... börjar misstänka vällingen hon får på kvällen!? Hon är inte alls samma glada unge dagtid och det märks av även på natten, hon vaknar och gråter/gnäller och försöker bajsa! :( Kommer bara ut pyttelite... varannan timme! :/ Igår blev det 12 blöjbyten, vissa med bara en liten fartrand!

Just nu sitter hon och hoppar i sin hoppgunga! :) Den har inte vart så intressant tidigare men nu hoppar hon... :D En stund i alla fall!

Felix leker med sin bayblade (som han tycker är supercool), han fick den i julklapp av farfar, faster Matilda, farbror Filip och Marie! ;)

Vi sitter och funderar vad vi ska hitta på till middag idag... lutar åt att steka fläskfilé i bitar och blanda ihop med Uncle Ben's sås och ris till det. För gör vi det slipper vi åka och handla! ;)

Å ikväll börjar Solsidan igen! =) Missa inte det, på Tv4 klockan 20.00! För er som inte sett säsong 1, gör det för guds skull!! Så jävla kul! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback