OoooOooo, I like it! =)

Fan vad det händer grejjer nu alltså! ;) Mycket på gång!

Igår (söndag) var jag och Malin på vårt första Zumba pass, jisses vad roligt. Vilken energikick, kändes som att jag hade kunnat gå en boxningsmatch efteråt... Var helt studsig hela jag! :) Har bokat in oss till måndag också, ruskigt svårt att lyckas snatcha ett pass, dom går åt bara timmar efter att dom släpps!

På onsdag landar Chris, Dennis, Jennifer och Richard på svensk mark (från USA), ska bli otroligt roligt. Första gången vi träffas alla Kenning's! :) Chris brukar försöka komma med jämna mellanrum, han var senast -06 och innan det -03... Dennis var nån gång under -83 då jag var bebis och Jenny och Richard (Dennis barn) har aldrig vart till Sverige! :) Skitkul kommer det bli! :)

Midsommarhelgen närmar sig med stormsteg... vädret hade väl kunnat vara lite trevligare, vi får verkligen hoppas att det spricker upp närmare helgen! =) Tiden kommer mestadels spenderas i stugan i Lillön, kommer nog åka hem på kvällen/natten och sova. Även om det är lite bökligt (med ungarna), så känns det alltid bäst att sova i sin egen säng! ;) Midsommardagen fyller brorsdotter Ellen 8 år, så då blir det lite extra firande... :) Och på söndag är vi bjudna på 1-års kalas hos Oliver på Fågelsångs! :) 

Anna-Stina och Peters bröllop 9 juli börjar ju också krypa sig närmare! :) Tjohoo vad roligt!
Vi kommer ha med barnen till kyrkan och sen får dom åka till mormor för övernattning... ;) Så vi vuxna kan svänga våra lurviga! =) Hihii! Jag älskar bröllop och allt runt omkring! =)

Ja jävlar, detta är dessutom bara en liten del av sommaren! ;)Bjuder på en Clara-bild... Visst ser hon lite ut som att hon är från 80-talet!?
Rosa plysch swettis och pannband ala Björn Borg, bara IKEA's leklåda och
lite väl färgglada leksaker som avslöjar henne! ;) Haha!

Jaja, nu är det väl dags att knyta sig! God natt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback