Tjabba!

Ikväll har vi vart och firat fina Malin på födelsedagen! :) Efter hemkomsten kastades ungarna i sina sängar, somnade på stubben båda två! :)

Härligt med kvalitetstid i soffan för oss! :) Mackan har haft en jobbig vecka på jobbet med mycket rännande omkring... Haparanda på måndag, Kiruna tisdag och onsdag, Haparanda torsdag och Kalix idag fredag. Posten meddelande AB ska fan vara tacksamma att dom har en sån stjärna som Markus... Det han INTE kan inom Posten är fan inte värt att veta. ;) Alltså nu pratar vi om sånt som sker "bakom kulisserna"... Inte vad surkärrningarna bakom kassan på ICA pysslar med (eller jo han har nog kanske lärt nån av dem hur programmet dom ska jobba i funkar). Men ja, ni förstår nog vad jag menar... ;) Hmm, vart ville jag komma... lagomt litet sidospår! ;) Kvalitétstid var det ja! :) Mysigt värre! ♥

Imorrn lyser solen förhoppningsvis starkt och vinden är som bortblåst (hehe)! :) Tänkte försöka hålla oss utomhus, kanske grilla till lunch!? ;) Middagen blir vi bjudan på hos svärmor som fyller år! Om det nu inte har blivit några ändringar i sista stund så står Porterstek på menyn, inte varje dag det! ;) Eller inte ens varje år för den delen... Fy vad trist, vissa rätter är vekligen utrotningshotade i vårt moderna samhälle. På väg att dö ut! :/ Vissa saker var bättre förr... och vissa saker är bättre nu... Som sjukdomarna vi nu för tiden aldrig märker av, typ mässling, kikhosta och röda hund... var och varannan unge hade ju det på 70 och 80-talet. Nu vaccinerar vi våra barn mot dessa. Tack som fan för det! =) Jaha, sidospår deluxe! ;) Haha.

På söndag funderar jag och Felix på att gå på bio, Trassel! =) Någon som sett den?

Nä ni, nu är det nog dags att inta ryggläge ganska snart! ;)

Tjipp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback