Mulet idag...

Den:2008-04-19 Kl: 12:19:06 / Allmänt / Kommentarer: 0
Lite småtrist... man blir ju lite bortskämd med kanonsol hela dagarna! =)
Vi bara myser och har det bra här nere, saknar Markus dock! :(
Men vi pratar i telefon och även med webcam... det tycker Felix är jättekul! :)
Vi funderar lite på att gå ut ikväll, i så fall ska Nathalie (Vickes lillasyster) komma
och sitta/sova här medans Felix sover. Lägger honom åsså kommer hon sen! För när han väl somnat
så sover han bra! :) Men det är inget som är bestämt ännu... vi får se lite senare hur det känns!

Nu ska vi dricka lite kaffe.

Tisdag

Den:2008-04-16 Kl: 00:40:08 / Allmänt / Kommentarer: 0
Löste världsproblem under förmiddagen... :) Tog en promenad mot stan med vagnen, skönt med fungerande däck nu... (var inga problem på Barnens Hus, dom fixade däcken på typ 10 min. behövde inte betala eller ens faxa dit kvittot!) =) Handlade på Luthagens Livs, strosade hemåt igen, slappade och åt lite lunch/mellis. Slappade lite till innan Vicke började med middagen och jag hoppade in i duschen... Felix tyckte det var jättekul att stå kloss i kanten på badkaret så det stänkte lite vatten på honom! ;) *Lättroad liten älskling* Efter middagen blev det en till promenad, ca en timme! Skönt att röra lite på döfläsket! :P Har mest suttit i soffan och glott på tv/dator hela kvällen... Nu väntar vi på att Vickes bilder ska laddas upp på Fujidirekt.se och det tar en jävla tid kan jag meddela! *DUBBELSUCK* Sen är det sängen marängen som gäller... ska göra en massa grejjer imorrn, eller hänga kring stan i alla fall! =)

Kram och nyp i stjärten ;)

Engla...

Den:2008-04-14 Kl: 16:32:59 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ikväll klockan 21.00 tänder vi ett ljus i våra fönster för Engla och hennes familj.


Sprid gärna vidare så många fönster får lysa för lilla Engla.


133025981.jpg

Nu är vi här!

Den:2008-04-14 Kl: 12:09:23 / Allmänt / Kommentarer: 0

Vicke pratade precis med Lina (hon är hemma i Siknäs), som skulle gå ut och skotta snö... 1½ dm blötsnö! Lite glad jag är att vara här! :) Solen skiner och våren är fullt utveckad! ;)

Flygresan gick jättebra, Felix var snäll och glad. Han fick en liten röd BMW cab av cabinpersonalen! ;)
Vicke mötte oss på Arlanda, tog bussen till Uppsala. Var framme ca. 23.30 (tur att Felix tog en liten powernap i bilen till Kallax, annars hade han nog vart odräglig och trött innan han somnat)

Idag ska vi gå och hälsa på Vickes mamma på hennes jobb. Sen i eftermiddag åka till Barnens Hus och få nya däck till scootern, det har hänt nåt med det svarta i mitten på bak däcken. Så jag har ringt och pratat med dom här i Uppsala och där sa dom att det bara ar att komma in med själva däcken så byter vi. Markus får faxa dit kvittot i em. :) 
Nu ska vi avancera... hej och hå!  


Cp trött...

Den:2008-04-13 Kl: 03:35:24 / Allmänt / Kommentarer: 1
Shit Maj-Britt vad trött jag är... Nu är nästan allt packat. Vägde väskan, 15 kg. :-O

Open the snackbox och börja snarka.nu

Uppsala...

Den:2008-04-13 Kl: 01:36:01 / Allmänt / Kommentarer: 0

Nu är det bokat... igen. Uppsala tripp, jag och Felix! :) Åker om ca. 18 tim... 19.50 (sön alltså) går planet för att vara exakt! Bokade tidigare idag, å det var inte det lättaste. Jag åker ju på ungdoms biljett med SAS, bokar ju smidigt på internet men när man ska försöka boka för enbart en 2-åring är det omöjligt! Så jag fick ringa och boka hans via telefon och så "kopplade dom samman" våra separata bokningar! Så efter många om och men så är vi på väg... till mitt andra hem ;) Trivs otroligt bra i Uppsala! Men jag/vi kommer ju sakna Markus? väldigt mycket... =( Försöker övertala han att komma ner till helgen, men han verkar lite tveksam! Har inte bokat nån hemresa... så det kan bli allt från några dagars vistelse till två veckor! Vi får se... ;) Man är ju arbetslös just för tillfället så då kan man ju lika gärna vara där nere som här hemma! Ska försöka vara flitig med uppdaterandet där nere! :) Ni får påminna mig... för jag brukar ju vara in och glo lite i bloggen men är för lat för att skriva! Behöver lite påtryckningar ibland! :)
Nu ska jag börja packa ner lite i ny väskan! =)

Love CeeKey ;)


Ny väska! =)

Den:2008-04-11 Kl: 18:50:15 / Allmänt / Kommentarer: 0
Har vart och ingandlat en dragväska... Modell STOR! =)
Så här ser den ut...

 Dakine 90l
Den är ju såklart lite snyggare i verkligheten... Är i alla fall nöjd som tusan! :)

Tjabba!

Den:2008-04-11 Kl: 01:24:30 / Allmänt / Kommentarer: 1
Måste bara få skriva/visa hur lik min kära bror är Zach Braff... =) Är lite svårt att visa med bilder, man skulle behöva få jämföra med videoinspelning! ;) Då syns det tydligare!


 Zach och gänget.                  Alexander.

Visst är dom lite lika!?? =)

Lite mindre torka...

Den:2008-04-08 Kl: 23:33:03 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jävla snö... och blåst!! Har vart ca. -2 grader ute idag, skönt kan man ju tycka... Men FAN inte när det blåser orkan, känns ju förhelvete som -42 *grrrrr* Och snön som bara råkades dimmpa ner lagomt mysigt i helgen. Typ 2 decimeter! (suckar djupare än djupast)
Bitterfittan på Klöverstigen, det är jag det!
Har damp inombords ikväll, men av någon anledning har all ork till avancemang gått ur mig! Mackan är i Luleå på konferance/utbildning, lillskrutten till älskling sover ju så klart sen timmar tillbaka och min kära Victoria (som vart inneboende fre-tis) har åkt hem till härligt våriga Uppsala ikväll! :( Saknar V redan... fan att vi ska bo så långt ifrån varandra! Som tur är har jag ju många fler fina flickor som kan förgylla min tillvaro här i krokarna! :) Så tillbaka till rastlösheten, vad fördriver jag då tiden med... Jo, med att läsa bloggar! Bra skit som tidsfördriv. Min kära vapendragare Lina msn:ade jag med för en stund sen och hon gjorde ganska samma sak som jag! =)
Nä, nu har jag hållt mig nog länge från att göra lite varm O´boy å mackor, sen kanske sängen!
Skepp å hoj!

2-års kalas avklarat! :)

Den:2008-04-03 Kl: 01:14:40 / Allmänt / Kommentarer: 0
2 april och våran lilla prins födelsedag!


Ojoj, idag (igår) var en stojig dag minsann. Så roligt med kalas! =) Trots att Felix var lite småkrasslig lekte och busade han precis som vanligt... och lite till! =) Fick otroligt mycket fina presenter! *Tack för allt* =) När sista gästen gått stupade han i säng! Får se imorgon bitti hur formen är, om det blir förskolan för hans del! Han har inte vart på hela veckan. Nu när jag är arbetslös ska han gå 15 tim/vecka... blir måndagar, tisdagar och torsdagar... 8.30-13.30.

Har lite torka på bloggfronten... kommer alltid på typ den här tiden att "just det, måste ju skriva nåt i bloggen" å då är hjärnan helt mosig så man inte kommer på nåt vettigt. Brukar logga in men då blir det inte att jag skriver nåt... =( Från det ena till det andra är jag riktigt nöjd med mitt hår idag... kom på att jag kanske kunde borsta det medans det är blött... (vilket var helt omöjligt tidigare med fetmanen) för annars låter jag det bara självtorka utan att borsta och då blir det så tjocka "korkskruvs-dreads"... Nu blev det lite bättre med mer separerade lockar! =) Ja, jag är helt ny på det här med lockigt hår då mitt hår varit spikrakt hela mitt liv... fram till 20-års åldern, då började det bli vågigt i typ nacken... Har haft så långt och tungt senaste åren så det har inte riktigt orkat locka sig, men nu jävlar när jag klippte av och upp då blir det minsann lockigt! Mitt hår har skapat en helt ny typ av lockar: "Korkskruvsdreadlocks" Coolt men lite fult... Ehhh... Konstigt... JAG helt enkelt! =) 

Shit vilket inlägg det här blev då. Hår är en hel vetenskap juh... =D Sängen marängen gott folk!
*Weeeeeeeeeee* 


RSS 2.0