Tjukka!

Den:2008-07-24 Kl: 22:29:57 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ojoj vilken härlig dag det har vart idag! Jobbade till 14 så jag har hunnit njuta av vädret för en gång skull! =) Imorrn ska det jobbas, 07-17! Suck, men nu när jag jobbar i stället för Iris är det fullt upp... På schemat imorrn: räkna kassorna (som alla andra dagar), faxa in vad vi ska ha för växel, hämta den, beställa godis, beställa tobak, ev. hinna med mitt bröd, beställa bröd, beställa drickor från Spendrups och sist men inte minst beställa till "babyhyllan" som är "min"... Många beställningar blir det! :) Hur jag ska hinna sitta nåt i kassan vet jag inte, det blir nog svårt! Åhh nu orkar jag inte tänka nå mer på jobb! JOOO... imorrn kommer Vicke till Kalix =) Weehooo vad kul, trist bara att jag jobbar hela helgen... Men vi kommer hinna umgås ändå! ;) Roligt som tusan!

Nu är det dags för sängen, igen... hmmm, skriver jag alltid den här tiden!?

c. hårt jobbande

Jobbar och jobbar...

Den:2008-07-17 Kl: 23:28:26 / Allmänt / Kommentarer: 0

Skyller mitt dåliga bloggande på att jag jobbar mer än tänkt. Chefen frågade i våras om jag vill jobba heltid nu när vi drar igång eller hur jag hade tänkt... men jag tackade nej till heltid och sa att det nog räcker med 75%. Nu när tiderna skulle in kom jag visst upp i 151 timmar, heltid alltså! Nåja, kan väl jobba så ett tag i alla fall så får vi se sen! ;)

Måste ju berätta att Felix gips är borttaget och han mår bra, armen funkar som den ska! =) Han har även blivit så duktig att gå på pottan och kissa! Han har blöja när han sover och man är iväg nånstans... Men är vi bara hemma då är det blöjfritt! =)

Nu ska jag och my love se på Hells Kitchen som vi spelat in från ikväll! :) Sen sängen. Natt natt!

Åhh just det, jag har fått en ny telefon :) En Sony Ericsson W760i (svart), fin fin!
Men jag är lite ovan, har ju haft Nokia så länge!


Ciao

Den:2008-07-08 Kl: 23:46:42 / Allmänt / Kommentarer: 1
Så var denna lediga dag snart slut... *suck* Ny dag imorgon, 10-timmars pass dessutom! =/
Börjar bli lite less att inte ha nåt att se fram emot i sommar! MÅSTE planera nåt!! Nåja, kanske blir en växande mage till sensommarn/hösten, å det är ju inte så lite att se fram emot! =D Men det är ju då, vill göra nåt snart... Som gärna får innehålla lite äventyr, sol, bad, vin och mycket mycket mer! Jag och Mackan skulle behöva få oss en liten weekend tillsammans och bara vara... ;) Har inte gjort det på väldans massa år nu! :( *Funderar och planerar* =)
Nu måste jag blåsa mitt hår torrt, var lite längre hos mamma än jag tänkt... Så duschandet blev lite uppskjutet! Å håret MÅSTE ju va torrt innan skallen nuddar kudden för natten. Väckarn ringer 06.15... bäst att pallra sig iväg!!

c. hel och ren

Tjab veklabb!

Den:2008-07-07 Kl: 00:05:58 / Allmänt / Kommentarer: 0
I helgen har man mest bara jobbat... När jag kom hem igår efter att ha jobbat mitt 10-timmars pass, hade Markus grillat lax och kokat potatis. Det var riktigt gott vill jag lova! =) Ât såklart Guldfiskens Basilikasås till och ett glas rosévin ;) Sen var min kväll slut, var såå trött att jag inte ens minns att jag borstat tänderna och klätt av mig! Har bara några små flaschar av det! Hihiii. Fick även sovmorgon i morse... :) Markus och Felix klev upp och roade sig själva! Jobbat 15.00-20.15 idag, mamma kom och hämtade Felix just när jag kom hem från jobbet. När vi börjar tidigt båda två får han sova hos henne... Hon är hans "dagmamma" nu under sommaren när dagis håller stängt! Jag och Mackan åt tacos ikväll och sen har vi bara slappat i soffan! Ska ta och käka en Mars glass nu, mums vad dom är goda! Är inne i en glass-fas just nu. Helst Magnum vit, dom finns i Magnum Mini 6-pack, 2 classic, 2 mandel och 2 vita! Å dom är lagomt stora (små), för en vanlig Magnum är lite väl maffig i sin storlek!
Bye bye!

c. sugen på mycket

RSS 2.0