Stackars liten älskling...

Den:2008-06-24 Kl: 18:21:01 / Allmänt / Kommentarer: 0
Efter många omkringskickanden idag är vi hemma... Med gipsad arm!
Hade ju tid på Grytnäs vårdcentral 13.15, efter en snabb titt av läkaren, som konstaterade att det var svullet blev vi skickade till Kalix Sjukhus för röntgen. Två röntgenplåtar senare fick vi veta att han har en fraktur på underarmen... =( Blev skickade till akuten och där blev det ett evigt väntande känndes det som... Läkaren som kom berättade att dom skulle linda in en gips-skena som håller stöd åt armen, för brottet var så fint och låg på plats så det skulle va det bästa! Markus åkte tillbaka till jobbet och mamma kom och höll mig sällskap, läkaren sa även att BÅDA benen i underarmen var av! Stackars, stackars lilleman!! Nu sover han i alla fall här på soffan, helt utmattad...

Lina komm nyss hit, jag har gjort korvsoppa... Mackan är på väg hem från jobbet.
Äta och sen ska jag och Lina på bio, Sex and the city! =)

c. tyngd men lättad

Felix har ont! =(

Den:2008-06-24 Kl: 10:50:12 / Allmänt / Kommentarer: 0
Busade på studsmattan i stugan i helgen, Felix ramlade lite olyckligt och stötte armen. Blev såklart ett litet grinkalas som gick över efter en stund men man såg att han fortfarande hade ont i armen! Böjde på lederna och det verkade okej, blev inte blått eller svällde upp! Så vi har avvaktat... å så igår snubblade han här hemma och blev liggandes på golvet, ville ha hjälp upp och nu hade han mer ont i armen! =( Så i morse ringde jag BVC, förklarade vad som hade hänt och då tyckte inte tanten att vi behövde komma dit eller boka nån tid för underskökning... Eftersom det inte var blått eller svullet! Å efter det, när jag bytte om på Felix från pyjamas till dagens outfit upptäckte jag att det visst är svullet, just ovanför handleden på underarmen!! Ringde VC igen, en sköterska ringde upp. Fick tid 13.15 idag, känns bra att få kolla upp det. Även om det inte hade vart svullet hade jag nog viljat det. För Felix är inte den som är ynklig och försiktig helt utan anledning! Mackan har bilen på jobbet idag... spöregnar ju värre än nånsin, han var inte så sugen på att cykla i morse! ;) Antingen kommer han på lunchen med oss till VC eller så kommer mamma! Ååhh, kan inte klockan bli lite mer så vi får göra bort det här nån gång!! Uppdaterar lite senare.

c. orolig

Förlovning och 5-års dag!

Den:2008-06-20 Kl: 01:23:53 / Allmänt / Kommentarer: 5
Idag, på våran 5-års dag och även midsommarafton förlovar vi oss! =)

Ringarna i asken...


Ringarna på fingrarna =)

Hungrig som få!

Den:2008-06-19 Kl: 20:56:41 / Allmänt / Kommentarer: 0
Mackan står och petar på köttet på grillen... Allt är uppdukat och färdigt här inne, endast vinet som står på kylning kvar (och köttet så klart) Vi smygfirar lite här hemma idag... våran 5-års dag imorrn! <3 Och vi båda är lediga imorrn, sen jobar jag lördag och söndag! Oh, nu verkar det va på ingående!! =)

c. snart fästmö

Tjipp!

Den:2008-06-16 Kl: 23:27:41 / Allmänt / Kommentarer: 0
Tröttaste mössan i stan! Halvligger i soffan med datorn på magen, får spunk i nacken och ser inte tangenterna... Men jag orkar inte annat!! Gaaahhhhh!! ;) Ledig imorrn, men tänker fara till jobbet ändå kl 07... Vill vara förberedd till onsdag när jag ska fixa kassorna! Så jag ska stå och hänga en stund imorrn ovanför Iris axel! =) Sen blir det Haparanda med mamma, Mona och lilleman! Får se om vi hittar nåt intressant. :) Har gjort lite ärenden på stan idag med Markus, inte ofta vi umgås bara han och jag mitt på dagen en arbetsdag... =)
Usch, jag känner mig äcklad av allt godis jag har tryckt i mig här i soffan ikväll... petade även i mig några chips innan Markus fick order att gå bort med påsen (det var han, den boven, som tog fram den) ;) Tror det är dessa rackarns nya hormoner som jag håller på å tvingar in i kroppen som spökar med min aptit, eller snarare godissug! =/ *Suck* Har börjat använda P-plåster, så nu får vi se om det duger till nåt! ;) Emelie är i alla fall väldigt skeptisk... Hon var så söt när jag sa att jag börjat med det, hon gav mig ett lite snett leende och en liten lutning på huvudet och sa: Meen Caaarro, int funkar det!! Haha, hon är rolig! =) Ska ge det nån månad i alla fall, så får vi se då vad som händer och sker!

c. over and out

Jag vet... Värdelös på uppdatering! :/

Den:2008-06-15 Kl: 13:01:06 / Allmänt / Kommentarer: 0

Litet smakprov från bröllopet! =)

                                                                

Ska fixa till Pixbox nu också! (och ja, den här gången ska jag verkligen göra det!!) =)


Lingon och Blåbärs bröllop.

Den:2008-06-09 Kl: 00:00:40 / Allmänt / Kommentarer: 0
Allt var väldigt vackert och fint, gott och trevligt... Vi hade en kanonfin dag och kväll! =) Stort grattis till Robert och Malin som blivit Herr och Fru Lundbäck ;) Ganska coolt! Kommer nog lägga upp lite bilder imorrn, nån här och lite fler på Pixbox!
Vi var hemma strax efter 02... Har jobbat 11-19 idag, tog det säkra före det osäkra och cyklade till jobbet! ;) Har fyllt typ hela butiken med kolonialvaror, färskvarorna kommer under veckan. Har satt ut etiketter i nästan hela butiken idag! Öppnar kl. 10 på tors... gissa om vi kommer få mycket att göra onsdag och tors. morgon när det mesta färska kommer!! *suck* Nåja, det ska nog gå bra! =) 
Nu sängen. Upp 07, lämna Lilleman på dagis 07.45... jobba 08-17 (kanske) Hämta Liten på dagis, middag. Sen vettetusan, Markus åker till Sthlm med jobbet... hemma igen på ons! *trist och tomt här hemm*

RSS 2.0