Kaffe is the shit!

Den:2008-10-27 Kl: 20:04:31 / Allmänt / Kommentarer: 0
Sitter och dricker kaffe, surfar runt överallt och ingenstans... Kikar ibland mot tvn där Petsson och Findus dominerar... Felix har börjat gilla dom =) Å Findus är ju bara för gullig! ;) Han är nog snart på väg isäng vår lilleman, ätit välling för en stund sen, vi är ju lediga imorrn från jobb och dagis! Skönt! =) Tänker försöka sova till 09 i alla fall, om inte F vaknar tidigare så klart! ;) Är lite sur på Boxer, vi kan inte se några kanaler alls, trodde först här i helgen att det berodde på allt blåsande som moder natur roat sig med. Men icke det, nu hittade älskling på Boxers hemsida att det är nå fel på nån ca-modul (fråga inte, för jag fattar inte ;)) som kortet sitter i och man behöver bara gå in till närmaste återförsäljare så får man en ny sån! Bra. Men ikväll missar jag massa tv program som jag vill se. Sjukhuset på 3:an, CSI och Boston tea party på 5:an *dubbelsuck* Nä mina vänner, på återseende! :P

Tröttast!

Den:2008-10-18 Kl: 00:17:11 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nu är jag halft i koma... Vet fan inte vad jag gör vaken. Jobbat mitt härligt snabba fredagspass, 07-14 *soft* Myst framför tvn och Idol, gjorde upp eld i brasan och drack ett glas vin! =) 1 glas vin = sömnpiller! Har nu iaf kämpat alldelens för länge med världens tyngsta ögonlock... :/ Imorrn ska vi på middag hos Markus farmor, ska bli kul! Ska springa på Buketten och titta efter en Orkide att köpa åt henne, hon är tokig i dom! ;) Nä, hejs vänner och kottar jag inte känner! ;)

Saknar min Vicke!

Den:2008-10-15 Kl: 23:09:04 / Allmänt / Kommentarer: 0


Ja man får se lite sliten ut ibland =P

Alltså tjena!

Den:2008-10-15 Kl: 23:02:27 / Allmänt / Kommentarer: 0
Tror att jag är på väg ur min svacka! Känner mig riktigt rofylld tillåme ;) Fast idag har vart en sån där känslig dag... ni vet, grina åt allt. Tidningen på jobbet, grinade redan till Aftonbladet och Expressens förstasida. Visste att det skulle bli mera grin i tidningen, så jag försökte äta lunchen innan jag börja bläddra allt för långt... Annars försvinner matlusten! Helt pucko, jag vet! ;) Ja så har det fortsatt hela dan, utvecklingsstört känslig! Haha! Fick ett härligt avslut och knyta ihop dagens känslosäck med Grey´s Anatomy... Najs bajs! =) Å vad roligt med kommentarer söta vänner! Tack! =)

Tjabb!

Den:2008-10-10 Kl: 17:29:25 / Allmänt / Kommentarer: 2
Jaha... då har man vart duktig idag och lämnat på dagis, jobbat, handlat, hämtat på dagis, vikt, tvättat och hängt tvätt! :) Nu återstår en till handling... Vi kom på att vi ville äta egen potatisgratäng och baconlindad fläskfile ikväll! :) Kanske ett glas vin till Idol sen också! =) Nä nu måste jag åka iväg så jag hinner innan Markus ska hämtas 18.20! På återseende :P

Bröstcancer-månaden till ära!

Den:2008-10-10 Kl: 00:40:03 / Allmänt / Kommentarer: 1
Har fixat lite med färgbyte här i bloggen... det tar sig, sakta men säkert! Å tänkte att vad kan passa bättre än just ROSA nu i Oktober!? :) Så får det bli! Orkar inte pula på nu med bilder å sånt, är för trött... plus att jobbet väntar ju imorrn 07.00. Ska bli skönt att komma dit, fredagar har jag alltid fullt upp med brödet inför helgen. Då slipper man tänka så mycket på annat! =) Vi (eller mest jag, men jag vet att M känner likadant) har kommit fram till att vi måste vårda vårt förhållande lite bättre, som det är nu så jobbar vi bara, hämtar och lämnar på dagis, lagar middag, tar det lugnt i soffan framför nån av alla serier som går... Vi gör aldrig nåt bara M och jag, kanske borde åka på en liten semester eller weekend bara vi två. För att på nytt upptäcka eller bli påminda om vilka vi är bakom mamma och pappa rollen... Man tappar ganska mycket jag, det blir i stället ofta/alltid vi! Å ni får inte tro att jag inte trivs som mamma, för det är det bästa i livet. =) Men, jag är ju fortfarande jag! Våren innan jag vart gravid var vi till Grekland en vecka... 3½ år sen, är det sen VI gjorde nåt för och med varandra bara! Är väl ändå på tiden!?? ;) Å nu har vi tagit tag i Felix rum, tapeterna är beställda idag! =) Det blir ett kul projekt att pyssla med tillsammans! ;) Man måste ju börja i nån ände! Hejs, nu bär det av mot sängen! Gonatt!

Kakmonstret Felix

Den:2008-10-09 Kl: 13:48:40 / Allmänt / Kommentarer: 0
JAG VILL HA EN KAKA!!! Så låter det mest hela tiden nu när Felix har vart sjuk... Han har sä klart vart urusel på att äta MAT, det enda som funkar är fil, yougurt, fruktsoppa och har man tur en knäckemacka med kaviar. Men som alltid när dom små är sjuka får man vara glad för minsta lilla dom äter, huvudsaken är ju att man får i dom vätska! =) Nu är han på bättringsvägen i alla fall, så imorrn kan jag jobba igen! =) Nä, nu blir det att vika lite tvätt! Hej å hå!

Mår inge bra...

Den:2008-10-07 Kl: 22:52:14 / Allmänt / Kommentarer: 0
Är nog lite höst-deppig... Kan inte påstå att livet känns som en fest just nu! Även om jag gör mitt bästa för att det ska kännas som det! Åkte ner till Vicke i helgen... Hon gör mig alltid gott och även Sara som nu också bor där! :) Och hela Vickes familj och sambo Daniel är en energi boost! =) Men väl hemma igen känns det lite trist, känns verkligen hemskt att skriva... men jag måste! Och nu är Felix sjuk också, stackars liten... idag har jag vart ledig så vi har bara myst och försökt få F att må bättre... men imorrn måste jag ta "vård av sjukt barn" för första gången! Så förhoppningsvis är han frisk till på tors! Nä, nu ska jag äta en totalt onödig kvällsmacka och varm O´boy! =)

RSS 2.0