Habbillabjubb!

Den:2009-08-24 Kl: 23:05:23 / Allmänt / Kommentarer: 1

Ett smart sätt att shoppa på när man inte egentligen inte ska... Ha jävligt lite tid på dig! =)

Var idag och skulle kika på en ny cykelhjälm till Felix, nope cykelperioden är inte över än... jag tar röd/silver faran till jobbet 06.45, Mackan lämnar på dagis 09.30 (varannan dag) och sen hämtar jag Felix med hojjen! *Lycklig kille* Det var även planen idag, men, Markus hade glömt hjälmen till Felix (som börjar va för liten) så jag tyckte att då kan jag gå på Team Sportia och köpa en lite större, som han kan ha nästa sommar också! Men där sket jag en lök, Team hade bara stora eller jävligt fula hjälmar. =/ Men, då tände det till i shoppingtarmen kan jag lova och jag började genast blicka ut över butiken... vad kan jag tänkas köpa nu då i stället!? ;) Men det var då det slog mig. FAN, Felix har ingen hjälm i eftermiddag, jag är på lunchrast som snart är över, bäst att stressa vidare. For till Intersport i stället... Där hade dom tyvärr bara "flick-hjälmar" i rätt storlek. Så det blev ingenting, jävligt billigt måst jag säga! =) Men det innebar ju att jag hade ett litet hämta-på-dagis-problem, som löste sig rätt snabbt av min kära mor! =) Hon hämtade honom och jag cyklade bara hem!

Sen har det såsats. Taco till middag och efter det har jag vart på väg att somna i soffan helt galet många gånger! =/ Men nu ska jag fan börja närma mig sängen... Typiskt, kommer mig i säng "i tid" dagar då jag har morgondagen ledigt! =) Nåja, det kan ju vara trevligt att vara utvilad när man är ledig och faktiskt måste göra nån nytta hemma! ;)


Johanna: Felix går på Grytnäs förskola, inte Ib... Går det bra där för honom?  =)

The end.


Så ja!

Den:2009-08-23 Kl: 00:34:18 / Allmänt / Kommentarer: 2
Vet ni va!? Jag är sjukt shoppingsugen... på allt!!! =) Inredningsprylar, kläder till mig, till Mackan och Felix, nya möbler, gardiner, tapeter, SKOR, ja faan till och med blommor! Är det på grund av den nya årstid som är på intåg kanske?? Förändring i förändringen!? ;) Ja det är då lite jobbigt i alla fall, vill och kan shoppa (trevlig semesterlön på kontot) men jag ska vara klok och SPARA!! =) Och nu ska jag även sluta "bullshita"!! ;)

Har idag vart med mamma, svärmor och Felix och plockat blåbär i dom Innanbäckska skogarna, Holy Moses vilka mängder blått guld det finns! =) Var och rekade för nån vecka sen (under höbärgningen) och då var bären många men jävligt små... Idag var dom lika många om inte mer men defenitivt större. =) Men... är man igen om en vecka är dom som golfbollar... hehe, önsketänkande! Kanske att dom kan ha puffat upp sig lite mer i alla fall! ;) Stod hukade i minder än en timma och med oss hem kom 3 liter blåbär (trots Felix´s konstanta tuggande). =) Efter plockningen åkte vi iväg och handlade lite stuff till kvällens surströmmingspremiar på Klövestigen ... =) Riktigt gott kan jag säga att det var! Och ja, det är min personliga åsikt! ;) Mätt och belåten körde jag hem svärmor och därefter har jag haft det roliga nöjet med att rensa blåbär... Wohoooo, vilken lördagkväll! =) Tog mig ett glas vitt till rensningen och är nu inne på mitt andra... *segast på planeten* =) Två glas vin på en rackarn massa timmar... konstigt att man känner sig trött!? ;) Nu blir det i alla fall strax sov-time. Känner mig lite småtrött i ryggen efter allt hukande idag... ska bli skönt att sträcka ut sig i sängen! =)

Ha det bra små stjärnor!

Vad tycker ni om en uppdatering?

Den:2009-08-18 Kl: 22:08:40 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nu är vi igång på riktigt igen. Jag jobbar, Mackan jobbar och Felix busar på dagis! =) Skönt med "vardag" efter semestern... Man blir ju alldelens dagvild när man är ledig, men nu är det andra bullar... Jag är heelt säker på att det är tisdag idag, för jag är ju alltid ledig på tisdagar! ;) *Skönt efter en jobbig första vecka*

Idag har jag och Spiken såsat omkring här hemma och bara varit *sjukt nice* Mamma kom och hälsade på en stund på eftermiddagen och vi drack kaffe. När hon for fick jag massa energi (såsat hela dagen + kaffe). Fixade på oss lite kläder och tog nyhojjen (kalasfin damcykel från Biltema) ut på en tur. Det bara av till stallet =) Kom fram lagomt till regnet öste ner ;) Vi gick in en stund till mamma och kikade på saltvattensakvariumet, så fint så! =) Cyklade hem när Markus slutat. Kan inte påstå att konditionen är som den borde... =/ Nåja, det blir ju som man gör det!

Nu ska jag försöka få med mig Mackan och slå igång Arn (nej, har fortfarande inte sett den), så man kan se 2:an snart också! =) Jobbar 07-17 imorrn... =/ Långjävlapass.

Tjipp.

Shit Maj-Britt...

Den:2009-08-13 Kl: 20:59:25 / Allmänt / Kommentarer: 0
...har värsta grillkoma! =/ Känner mig som en jävla spärrballong. Har grillat massa kött, majskolvar och blandade grönsaker! =) Men varför fortsätter man äta fast man är mätt?? ;) *dubbelsuck* Inser att sommaren börjar vara över och hösten står för dörren. Är bara 11 grader här hemma nu, och ändå har ju solen vart framme och värmt! Lite bitterljuvt... =/ Fast jag tycker att alla årstider är fina/sköna på sitt sätt i alla fall. Nu börjar ju "mysperioden" med mörka och relativt varma kvällar... Tända ljus och en filt i soffan! =) Oj, nu kom min mamma på besök... bäst att vara social! =)

Hej å hå, luden tå.

Fälesön i bilder

Den:2009-08-07 Kl: 14:17:12 / Allmänt / Kommentarer: 1


         

         


Sorry sötnosar!

Den:2009-08-04 Kl: 20:05:10 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag är ju sämst... Sjukt dålig på att uppdatera under semestern! :( Just nu sitter jag i stallet, Mackan, Alex, Niklas och Thomas skottar hö för brinnande livet innan nästa lass kommer! ;) Är inne på sista veckan semester, mycket som ska hinnas med! Kom från skärgården i morse, Felix har vart lycklig när han har fått åka båt! ;) Skriver från mobilen, får göra en bättre uppdat. hemma! =) Kram.

RSS 2.0