Julhelgen!

Den:2009-12-27 Kl: 01:12:58 / Allmänt / Kommentarer: 0

Guud vilken skön helg detta har vart/är! =) Ingen stress eller jobb! =)

Julafton spenderades i vanlig ordning först hos Inger (svärmor) och sen hos mormor och morfar. Lunch hos Inger och julklappsöppning! =) Såg Kalle Anka där innan va begav oss till mormor, middag och mera klappöppning! Ungarna var glada och busiga som vanligt! :) Var där till just efter 21, tror jag... Väl hemma ville så klart Felix leka lite med sina nya fina klappar, fick bli en liten stund med ett fåtal innan det var dags att sova för honom! Vi var alla rätt trötta efter en lång och härlig dag! =)

Juldagen vart väldigt lugn och mysig, gick omkring i myskläder typ hela dagen! :) Först vid 18 gjorde vi ett ryck och åkte till Melwin som fyllde 2 år! =) Felix fick testa Wii för första gången... Kan meddela att han dominerade! Han bowlade bl.a. ihop 192 poäng! ;)

Annandagen idag, ungefär som juldagen men i omvänd ordning... Iväg i kylan på dan och mys hemma på kvällen! =) Vi, Alex och flickorna och mamma åkte till våran kära faster Maud för att umgås och fika lite! =) Mycket trevligt!

Nu är klockan efter 01 och jag vart sugen på nåt ätbart, eller ja, bara nåt att tugga på! :) Några cheddarpopcorn skulle inte sitta helt fel! ;) *tassar ut i köket och hämtar* Lite julmust vart det också! Tänker bygga lite på mitt pussel som jag fick i julklapp innan det är dags för sängen!

 

Hoppas att alla mina vänner haft en fin jul och att vi ses snart! ♥

Massa kärlek


Julafton är hääär!! =)

Den:2009-12-24 Kl: 01:15:13 / Allmänt / Kommentarer: 0

Sitter med en toning i håret och försöker få tiden att gå... Vill bara i säng! Har vart vaken sen 05.45 så gammelkroppen börjar säga ifrån nu! ;) Men annars är allt klart inför Tomtens ankomst! :) Vi slog in alla klappar igår och la dem under granen, har idag fått dit etiketter med namnen på! Alla klappar, check!

Har idag jobbat 07-16 och tjabba vad fort tiden har gått, stressat som tusan stundvis, vilket ledde till näsblod och sammandragningar. Jag vet, ganska ocoolt... Ska skärpa mig! ;) Fick en kasse med julmat av Christer i julklapp... :) riktigt bra, synd bara att man hunnit köpa det mesta! Skinkan är så stor så vi kommer kunna bjuda ett helt fotbollslag...Vi får köra ett julbord igen efter nyår! =)

På bebisfronten är det bra, plutten sparkar och sprattlar mest hela tiden. Den sparkar mycket neråt eller "innåt" just nu. På Alex kalas i tisdags så fick Mita känna på en liten spark, Mackan kände förra veckan och då såg man även när jag låg i soffan hur magen rörde på sig när plutten hoverade omkring! =) Är i vecka 22 (21+2).

Neee, hopp in i duschen och ur med toningen så jag får sooova nån gång! =)


God jul allihopa!

Stor kram till alla mina vänner! ♥


Tjabba

Den:2009-12-19 Kl: 14:35:23 / Allmänt / Kommentarer: 1

Igår var riktigt trevlig. =) Jobbade till 14.00, hämtade Felix och körde honom till mamma, hade klipptid kl. 15.00 (jag vet, bara en månad sen jag klippte mig men hockeyfrillan var ett faktum ;)). Kan säga ett jag är sjukt nöjd, väldigt kort i nacken och fortfarande långt framtill! Emmpan forstod direkt vad jag ville ha och gjorde ett jättebra jobb! =) Hon är dessutom snabb som blixten med saxen... ;) Utan att vara slarvig!! :) Hann förbi till Malin och Robert på en kaffe, Malin hade också vart hos frissan. Väldigt fin hon me! =) Vi har ju lite liknande frisyrer men det tycker inte jag gör något... Hon är ju mörk och jag ljus! ;)

Sen bar det av hem och fixa mig inför julfesten med jobbet. Är svårt att klä sig i "partykläder" med en växande mage tycker jag... Men jag vart nöjd till slut! =) Väl där gick bowlingen så där... första omgången i alla fall. Andra gick betydligt bättre! =) Men hade jäkligt kul! Åt julbord och satt kvar ett tag och surrade, klockan 22.00 började vi dra oss hemåt! Chaffade Emme på partaj och Fredrik hem till Puling! Skönt att vara hemma tidigt, var riktigt trött!

Nu är jag strax på väg mot jobbet, på återseende! =)


-20 grader!

Den:2009-12-16 Kl: 23:04:36 / Allmänt / Kommentarer: 1

Har haft ruskiga problem att logga in här på blogg.se, så jag kommer inte fyra av nåt maraton inlägg. Med min härliga tur kommer det bli "Sidjäveln kan inte visas" och *poff* så är inlägget som bortblåst... så nu ordbajsar jag bara lite i stället! Helt onödigt, men då är det gjort i alla fall! :P Har haft Malin och Robert på besök ikväll, dom åker till Egypten på måndag och lämnade en julklapp till Felix! =) Vi fikade och drack kaffe, otroligt dumt med massa socker och koffein på kvällskvisten. Är helt speedad och sjukt trött på samma gång! =/ Schizooo is in tha house! Men det är alltid lika mysigt att umgås! Kommer sakna dom när dom åker, även om det "bara" är en vecka... Men det är ju vetskapen om att dom är helt sjukt långt borta som gör att man känner så! ;) Massa kärlek

Nu ska jag försöka stänga mina övertrötta ögon och faaaan inte öppna dem innan klockan ringer 05.45... Men det lär nog bli en och en annan nattlig tur till toa! *Snark*

Inne i vecka 21 nu btw.


Ha en skön och kylig natt!


Vila i frid!

Den:2009-12-12 Kl: 23:18:36 / Allmänt / Kommentarer: 1

Jobbet igår gick väldigt fort, som jag trodde! Mackan slutade också tidigare och kom hem med oss! =) Gjorde Polarsmörgåstårta till "middag"... Mamma kom och åt lite också! ;) Mackan åkte iväg till jobbet och då kom den tråkiga nyheten... Min kära faster ringde och berättade att farfar gått bort! :( Ja vad säger man... Livet är fan orättvist, farmor för några månader sen och nu farfar! :( Jag känner mig bara tom när jag tänker på det!

Jag och Felix åkte i alla fall till A-S med familj där även Malin och Lady var... Alltid trevligt att mysa och umgås och nu även för att få tänka på någonting annat! När vi åkte hem plockade vi upp Markus från Posten också!

Idag har det pysslats på en massa i Felix rum, kabellister har dragits kring golvet och in med ett element! =) Markus är det ju så klart som stått för fixandet! ;) I morgon ska han få slappa och mysa med Felix och jag ska tag i en massa städning, ska även rensa och gå igenom i våran bokhylla som ska flytta och få ny ägare. Kanske ska börja redan ikväll!? Ja det ska jag!! ;)


Sötaste Lady! =)




Lite plock nu innan sängen!


God natt och sov gott!


Ja just det ja... måste visst ha rubrik!? ;)

Den:2009-12-10 Kl: 23:31:42 / Allmänt / Kommentarer: 0

Idag är orken liiite bättre... har börjat försöka få i mig lite extra järn. Även om jag inte känner mig speciellt mycket tröttare än vanligt så kanske det är järnbrist som spökar. Huvudvärk är inte något jag brukar ha i vanliga fall och nu på sistone har det vart lite till och från! =/ Ska till lab. och lämna blodprov och barnmorskan på tisdag, får se då vad svaren visar! ;)

Har vart hos söta kusin Viktoria idag och firat henne på 20-års dagen! =) Hon fick ett fint armband från SNÖ av oss och Alex. Det verkade vara uppskattat! =) Tror nästan att jag måste köpa ett likadant till mig själv, eller kanske önska ett av tomten!? ;) Som vanligt på kalas så dricker man ju en massa kaffe (2 koppar rättare sagt), men jag måste nog sluta med det efter att klockan slagit Bolibompa... för nu känner jag mig väldigt pigg och nästan lite stirrig! Nåja, det är bara tvinga igen ögonen, uppstigning 05.45!

Jaa, imorrn är det ju fredag, härligt värre! =) Jobbar 07.00-14.00 och dagen går alltid sjukt fort på jobbet. Citerar systrarna Heinonen: "Hej jag heter Rulle och jag är full. Full Rulle" *fnissar* Kvällen kommer spernderas med goda vänner framför Idol-finalen. Både jag och Malin är utan karlar för kvällen (bådas ska på julfest med sina jobb). Tänkte oss till Anna-Stina och Peter, kanske köper med lite glögg!? =)

Nästa fredag är det dags för våran fest med jobbet, blir julbord och Bowling! =) Ser fram emot det, men borde kanske åka och tjuvträna så man inte är helt värdelös... ;) Nä, helt sugig brukar jag inte vara, även om man bara gör det en gång per år typ! =)

Sandra lyckades fota mig förra året när klotet såg ut att gå rakt mot...



en strike!! Så här glad blir man då! =)



Nu är det gonatt i stugan!


Lev och må friends och frienemies! :)


Omotiverad

Den:2009-12-09 Kl: 23:32:09 / Allmänt / Kommentarer: 0

Jag är såå trött och skallen värker, orkar helt enkelt inte blogga nåt mycket roligare än så ikväll! Jobbat 07.00-16.00 idag, 07.00-15 imorrn. Nu raka spåret till sängen! =)

Sov gott allihopa!


Badhuset!

Den:2009-12-08 Kl: 22:47:12 / Allmänt / Kommentarer: 3
Äntligen har vi varit och badat!! =) Emma messade tidigare idag och frågade om vi var sugna på det! Det var vi ju självklart! =) Har tänkt typ varje vecka att vi borde fara... men det har inte blivit av! Nu så! Det ska helt klart göras om någon eftermiddag. Om det är någon som är sugen att komma med är det bara att höra av sig! =) Felix och Melwin plaskade på och hade väldigt kul! Tack Emma, de gör vi om snart igen! =)

Felix susade i princip rakt ner i sängen när vi kom hem! ;) Själv har det vart lite mys med Mackan och han har blivit uppdaterat om dagens händelser! :) Är så där lagomt mosig efter badet, och denna sega miniförkylning gör ju inte saken bättre! Kommer bli en tidig kväll, typ jättesnart! =)

Här kommer en bild på Lill-plutten i magen =)





Vecka 20

Den:2009-12-08 Kl: 15:23:31 / Allmänt / Kommentarer: 0
Det sista jag kände i natt innan jag somnade var lill plutten, som förmodligen sparkade så hårt h*n kunde, men än så länge känns det bara som små pet i magen! ;) Idag har h*n också sprattlat på värre mycket! Längtar tills det blir tydligare kickar!

Är idag i vecka 20, så här står det på Familjeliv:


Kroppen: Det börjar synas att du är gravid även utanpå kläderna. På vissa börjar naveln sticka ut en aning.

Fostret: Fostret växer mycket under den här tiden och är cirka 25 centimeter långt och väger runt 250 gram. Huden utvecklar nu ett gelélikande lager som kallas vernix, det skyddar huden från fostervattnet. Under mjölktänderna bildas de permanenta tänderna.

 


Bättre sent än aldrig

Den:2009-12-06 Kl: 23:41:21 / Allmänt / Kommentarer: 0

Nu ska det väl ändå funka...

Tyvärr körde dom rökmaskinen mest hela tiden
så bilderna är ju inte dom bästa pga det! :/

Bild 1-3: On stage Wallmans
Bild 4: Tjockis jag mellan rätterna ;)
Bild 5: Typ enda bilden på Mackan!  



    


 






Tjillevippen

Den:2009-12-03 Kl: 22:03:24 / Allmänt / Kommentarer: 0
Lovade ju bilder från Wallmans... men det händer ingenting när jag försöker lägga upp dom här! *Grrrr* Jag gör väl ett nytt försök imorgon!

Ultraljudet gick galant idag =) En bebis, med allt vad som behövs! Alla organ var på plats och gjorde vad dom skulle! ;) Blev flyttad till 3 maj (enligt mensen var det 7 maj)... Så nu går jag helt plötsligt in i ny vecka på tisdagar i stället för lördagar! Är alltså i v. 19 nu (18+2). Ul läkaren var jättebra, väldigt detaljerad och berättade hela tiden vad hon såg. Vi kollade på båda armarna, från axel ut till fingrar. Båda benen från höft till häl och tå! =) Gick igenom hela lilla kroppen grundligt, tom. tarmar och navelsträngen... Superduperkul! :) Ska scanna in bilderna och lägga upp dem imorgon!

Imorrn efter jobbet tänkte vi oss till Haparanda och IKEA, kvällen ska spendaras med söta flickor hos Anna-Stina! =) Det ser jag verkligen fram emot... Länge sen sist!

Sov sött kära vänner!


Kommer bli fet!

Den:2009-12-01 Kl: 23:11:35 / Allmänt / Kommentarer: 2
Sitter för andra kvällen i rad och äter cheddar popcorn och dill o gräslök chips! Mmm vad jag älskar det! Alltså jag blandar... ett chirre och ett eller två popcorn! Ojoj, vad jag mumsar! =) Å nä, detta är ingen graviditetsgrej... Har vart periodare i flera år! ;) Det var någon som tipsade om att det skulle vara gott och *poff* så var jag fast! Nog snackat om mina tjockisfasoner! ;) För fet kommer jag väl bli, förr eller senare! Men än så längen har jag bara gått upp 0,5 kg... är i v. 18 nu! Med Felix gick jag upp 10 kg. totalt, spännande att se vart detta slutar! ;)

Dagen har bestått av en massa slappande, surrat med Vicke i telefon vääldigt länge! ♥ =) Hade sen planerat att lilla familjen skulle åka till IKEA, för Mackan åkte en timma tidigare på jobbet och skulle sluta tidigare då också... Men nä! Gick inte att sluta tidigare så vi ställde in trippen. Kanske åker på torsdag i stället, slutar 15.00 då! =)

Nu ska jag ut och sätta i bilen i timern så den är varm och go imorrn när jag ska på jobbet. Sen är det sängen för hela slanten!

Nattinatt!

RSS 2.0