Fest ikväll!

Den:2009-01-31 Kl: 18:02:03 / Allmänt / Kommentarer: 1
Ännu en dag på jobbet avklarad! Gjorde stan lite under lunchen, eller Hansens och Chili... Provade en oversized tunika/klänning med söta knappar på bröstet på H, men det är inget för mig! Blev en tröja från Chili i stället, ganska vanlig, lite "farfarströja" stuk ni vet med knappar i halsen/på bröstet... Mörkblå/svart randig 129:- =) Kanske blir en del av kvällen outfit, med en kort jacka och tighta mörka stuprörsjeans till! Är dock lite fundersam över smycken... har man ett längre halsband försvinner ju knapparna lite, men samtidigt blir det lite mer rock med halsband. =) Tänkte försöka köra på lite sotiga ögon också! Blir väl förmodligen nån bild imorgon (eller nån annan dag) från kvällen! :) Men nu är det färdigtjorvat... måste duscha NU NU NU!

Hoppas ni alla har en trevlig lördag! Kram.



En del av kvällens outfit!?
Lite dålig bild... mobilen i dåligt ljus!

Jahapp...

Den:2009-01-30 Kl: 15:10:22 / Allmänt / Kommentarer: 0
Då var man hemma efter jobb, tandläkarbesök och dagishämtning! Felix myser i soffan med nallarna och lite barntv, han har ju inte vart på dagis sen i fredags så han är lite trött och får sitta där och mysa en stund! Jag är hungrig som fan, mitt besök hos folktandvården var närmare bestämt hos min tandhygienist... Blir kallad varje år, vilket är skönt... Tänderna såg bra ut, knappt nå tandsten å sånt dumt men ett hål (vilket jag visste om). Fick tid hos tandläkaren i början på mars! Men nu får jag inte äta på en stund... fick påpenslat flour, (ni vet, sånt där banansmosch som är helt gult och ser ut som att man inte borstat tänderna på flera år) vilket betyder att man inte får äta närmaste timmen/timmarna. Hon sa MINST en timme ska jag vänta med att äta.... Har gått det nu så snart blir det att trycka nån macka! Har fan inte ätit nåt idag... bör nämnas att jag har klivit upp 06.00!! Waaooooaooo låter magen! Hmpf! Ska pula på här hemma lite och sen ska vi på stan och göra lite ärenden! Nä nu pallar jag inte längre... MAAAAT!!

Hejsvejs =)

Segt som fan

Den:2009-01-29 Kl: 22:46:06 / Allmänt / Kommentarer: 0
Går typ inte att klicka runt här på blogg.se just nu för mig... med min otur kommer detta inlägg bara försvinna när det ska publiceras! Nä, det gör det nog inte... men man vet aldrig. Ids inte skriva nåt långt i fall att! =)
Är på väg in i duschen, ska jobba imorrn och då kan man ju inte se ut som hejkomochhjälpmig... ;) Har vart och fikat med Malin och Robert ikväll, även Mackan och Felix var med... =) (var kvällsöppet på stan) Trevligt värre! =) Vi träffades även i helgen med lite tacos, drinkar och spel hemma hos oss, även Malins syster Sandra med maken Perre och söta sonen Jonatan gjorde oss sällskap... =) och i övermorgon (lördag) blir det party hos M & R... Men då blir det PARTY och barnfritt! :) Ska bli roligt, vi hade tänkt oss ut på hotellet som har haft stängt sen nyår! Är riktigt laddad, danssugen som få! Minns inte när jag var ut på Valhall sist kanske i november nån gång...!?? I love to dance! Nä, duscha var det jag skulle göra, inte fastna här!! =)

ps. Jenny: Vi måste styra upp ett möte snart, suktar efter din bebismage! ;) Vill ju så klart träffa hela dig och familjen... men du fattar! =D

 
Min äldsta bästis Jenny med söta Alicia i bakgrunden
(jag och J, we go way back... började hänga ihop när jag var typ 3 år)

Never ending story

Den:2009-01-27 Kl: 17:32:08 / Allmänt / Kommentarer: 1
Ojoj vad jag funderar på en liten bebis, vänner som planerar, är gravida, bekanta som just fått... Vet verkligen inte vad jag vill! Markus känner som mig, han är nöjd med livet på tre men ser ändå fram mot ett liv på fyra. Hade jag haft nån som jag träffar var och varannan dag som är gravid skulle det nog snabbt bli plus på stickan... man vet ju vilken härlig känsla det är att bära ett liv, sitt barn! Så tur i oturen att Jenny bor i Luleå... och Anki i Piteå! =) För som sagt, jag vet inte vad/hur vi ska göra! Även om vi bestämmer oss för att försöka tillverka så kommer det dröja några månader... ;)

Nu ska jag ta hand om maten som står på spisen! Hej och kram.

Litet smakprov från Nyårsafton...

Den:2009-01-18 Kl: 22:52:52 / Allmänt / Kommentarer: 1
Förrätten uppdukad och klar,
hummer, ostron, havskrabba, champagne m.m. =)
 

Här skålar vi med ostron... ;)



Markus


Daniel


Vicke berättar =)


Markus, jag, Robin och V´s huvud! ;)


Tittar på raketer och skålar på Johans balkong med utsikt
över hela Uppsala stad! =)
 Här snygga som få... iaf. en av oss =D


Gruppbild... Fotografen Mackan saknas ju dock!


Tillbaka hos Vicke och Daniel för att spela spel...
taktiksnack på hög nivå =)



Och här har vi de lyckliga vinnarna. =D


Sista bilden... kl. 04.25

Habbilaboboo! =)

Den:2009-01-17 Kl: 23:23:05 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nu ni kära vänner är det väl ändå dags för en uppdatering!? ;) Ni måste påminna mig ju!! =)
Har vart supersjuk i nästan en vecka nu... Feber till och från dom tre första dagarna, skallebank och galet ont i halsen... Var hemma från jobbet mån-tors, jobbade på fredag som vanligt. Gick väl okej, har fortfarande ont i halsen och är hostig och kände mig lite småfebrig igår kväll men det var borta i morse när jag slog upp mina melerade... ;) Jobbat idag 10-20.15, med lite ökad hosta men under kontroll! :) Nog pratat om jobb och sjukdoms status! Markus och Felix tog sig en liten promenad till stan och farmor, vilket inte var det lättaste med "bobben"... Denna förbannade sand dom sprider ut över hela vägen ställer ju till det rätt rejält, går varken att sparka eller att dra en pulka... inte ens här hemma på kvarteret! :( Det var första långsvängen med bobben och den är helt fransig längst bak på "medarna"! Tråkigt!! Nåja, där hos farmor hade det vart kul... Bjöds på köttsoppa och Felix hade ätit en hel stor portion, inte bara morötter och potatis som han brukar utan av allt... Då blir man glad! =) Även kusin Melwin var där, han övningsgår för fullt och vill vara med hela tiden... =) Å snart blir vi nästan grannar... Emma, Tommy och Melwin ska flytta till kvarteret bredvid! Det blir kul! =)

Nu lite candy till filmen jag småkikar på... "Duplex" på tv4, lite småkul faktiskt! :)

Chipsfrossa

Den:2009-01-08 Kl: 22:31:32 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ucsh vad jag har svullat ikväll, läsk och chirre i mängder... Men mmmm så härligt tillika ;) Trots allt socker och skit jag nu har tryckt i mig börjar jag ändå bli trött... =) Ska försöka lägga mig till kl. 23 i alla fall, igår var den inte fören 01 innan jag somnade och nåt liknande natten innan... I morse var jag helt sjukt trött när klockan ringde, klädde mig och fixade mig halft om halft i sömnen, stapplade in på jobbet med huvudet på sne, fötterna vinklat så där lite utvecklingsstört innåt och armarna hängandes nere vid knäna kl. 06.58... jag var faan inte snygg! =) Men imorrn är ju en kort dag för mig 07-14, så även om jag inte är så snygg så ska jag nog ta mig igenom dagen! ;)

Ååå, igår gjorde jag en jättegod röd linssoppa. Den kommer komma ofta på våran matsedel hemma, Felix storsrejkade dock efter att ha smakat en pytteliten sked... Får ha ett annat alternativ till honom... *Lill myran*

Nä mina vänner, nu ska jag göra lite snåfix innan partyt med John Blund... Hejpa!

Hej då härliga 2008, välkommen ljuvliga 2009!

Den:2009-01-06 Kl: 23:53:28 / Allmänt / Kommentarer: 0
Herregud hur mysigt vi haft det i Uppsala, bästa trippen EVER! =) Väldens bästa sällskap, fantastisk mat och ja, det har vart kanon helt enkelt! Ska fixa in lite bilder här och även på Pixbox, inte just nu men snart... :)

Vi kom ju hem på söndag, gissa om det var ett underbart möte med Felix. =) Man har märkt dessa dagar att han har saknat oss, ska hela tiden leka tillsammans och vill gärna sitta i famnen. Direkt när han vaknar på morgonen vill han komma och mysa i våran säng! ;)
Jobbade på måndag, skönt att va tillbaka till verkligheten... Men efter att ha vart borta så är det så mycket som ska göras, spec. måndagar... + att Iris har semester och är typ i Malaysia (eller var det Maldiverna)... nånstans ;) Så jag är ju även kassansvarig, skiten ska ju lixom räknas, redovisas, bankas, plus att man måste gå på banken för att växla ibland också, hålla reda på vilka rapporter som ska in till tex. Kuponginlösen och Svenska Spel. Beställer hem förutom "mitt eget" färskbröd (inkl. tunnbröd, kakor, kex, knäckebröd) även då "hennes" ansvarsområden... *pust* Hinner knappt sitta i kassan under veckorna, max typ 1 tim just nu... Kul är det i alla fall, gillar att ha mycket att göra, dagarna går i alla fall fort fram på jobbet! =) Nog pratat om jobbet!

Har gått och blivit Världsförälder nu, blev tipsad av Vicke som också blivit det! Jag brukar skänka pengar lite då och då... men kännde att skänka en slant i månaden passar mig bättre och Unicef är en sån organisation som jobbar för dom mest utsatta barnen. Inte ett specifikt barn utan för alla barn. De mest utsatta barnen får hjälp först! Jag tycker att alla som kan och vill ska göra nåt, det behöver inte vara mycket... Man kan tex köpa en söt liten nalle i en nyckelring på hemsidan (kostar 45kr)... och den lilla nallen "kan tex rena 20 liter vatten med vattenrenings-
tabletter." *POFF* har du gjort skillnad! =)

RSS 2.0