Tisdag

Den:2009-06-30 Kl: 22:27:36 / Allmänt / Kommentarer: 1
Så var denna lediga dag över... nu dröjer det ända till nästa tisdag innan man får vara ledig! Men, efter det jobbar jag bara ons, tors och fredag... Sen är det SEMESTER!! =) *längtar så att jag svettas* 4 veckor, som förmodligen kommer innehålla mestadels regn och mygg, men vet du vad? Det skiter jag i!! =) 

Jag och Felix har som vanligt på tisdagar kört en softardag, varvat utelek med barntv i soffan. =) Skön dag! Mackan kom hemcyklandes ca. 17.45 och vi fixade middag, mamma kom förbi i samma veva och började skotta i våran trädgård... =) Vi hade planerat tidigare under dagen när hon var förbi, att vi skulle skotta bort en gammal blommrabatt... stockarna som en gång i tiden fyllde en funktion gör verkligen inte det mera, plus att vi inte har planterat nånting där sen vi flyttade hit, växer bara massa ogräs! =/ Nu är det jämnat med backen i alla fall! ;) Tror att vi har gräsfrö i garaget, får kika på det en annan dag! Felix somnade just efter 20, Mackan for till någon som behövde få datorn fixad, jag tog mig en välbehövlig dusch! Ren och insmord, finns det nå skönare!? =) Ska ta och hänga upp en maskin med tvätt som just blev klar!

Ha det bra, kram C.

Stek!

Den:2009-06-27 Kl: 10:50:09 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja ni... idag är det garanterat lika varmt som igår! Just nu i skuggan: 25 grader! =) Vi funderar om vi ska åka till stan eller stranden...!? ;) Skulle vara skönt att göra bort det som ska handlas inför kvällen, plus att vi tänkte att Felix ska få åka karusell, och en heliumballong är ju nästan ett måste när det är marknad! =) Imorgon vet man ju aldrig vilket skick man är i! Hmm, ska grunna över en kopp kaffe i skuggan! =)

Hej så länge.

En vacker dag

Den:2009-06-26 Kl: 21:32:01 / Allmänt / Kommentarer: 1
Vem kan segla förutan vind?
Vem kan ro utan åror?
Vem kan skiljas från vännen sin, utan att fälla tårar?
Jag kan segla förutan vind!
Jag kan ro utan åror!
Men ej skiljas från vännen min, utan att fälla tårar...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Vila i frid farmor.
Du kommer alltid att finnas kvar i våra hjärtan.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Begravningen var väldigt fin. Maud har gjort ett fantastiskt jobb, som fixat det mesta/allt!
Kram till alla mina nära och kära! 

Isbjörnar!!

Den:2009-06-23 Kl: 19:40:49 / Allmänt / Kommentarer: 0
Shit vilken härlig dag det vart idag också! =) Jag har vart ledig och även Felix så klart... Mamma ringde vid 10 och sa att dom (hon och Mona) började va redo för deras inplanerade tripp som dom skulle göra med Felix idag! Dom hämtade honom just innan 11 och åkte iväg sina 19 mil till Ranua djurpark! =) Felix var lyckligare än lyckligast när dom rullade upp här hemma på gården, han kunde knappt fatta att han skulle få spendera hela dagen med världens bästa mormor och världens bästa Mona... =) Jag har bara pysslat på här hemma, slappat i soffan när solen höll på att ta livet av mig, fan vad härlig det är med sommar! =D Pratade med mamma vid 16.30, då var dom ca 30 min. bort... Hon undrade om jag kunde åka till stallet och ställa iordning så det bara var för henne att ta in hästarna. Självklart kunde jag det! Tog med mig Mackan och just när boxarna och kaffet var klart anlände dom! Dagen i Finland hade vart bra, men tyvärr såg dom inte djur i alla inhägnader... dom pallade väl inte att va ute i den gassande solen. ;) Isbjörnar, ugglor, brunbjörnar, vesslor och myskoxe var några av dom de såg! =) Skickade med våran lilla kamera med mamma, men otekniska som dom är vart det bara 8 bilder... på toklångt avstånd också, dom visste inte att man kunde zooma *suck, snark och stön* =) Men men, dom och Felix har ju upplevelsen i skallen i alla fall! Vi får ta och åka dit någon mer gång! =) http://www.ranuawildlife.fi

Till middag idag vart det parisare, var jättelänge sen sist! Ska gå ut och vattna lite och kolla om vi har nån jordgubbe som går att äta ;) Felix har fått sig 2 st. redan, söta och goda var dom också (fick smaka på ett litet litet hörn) =)

Hej hopp.

Piggare idag!

Den:2009-06-23 Kl: 00:48:50 / Allmänt / Kommentarer: 0
Dagen har idag gått galet fort! På gott och ont... hann inte riktigt med allt jag skulle hinna på jobbet, men men. Hämtade Felix på dagis, åkte till mamma och softade med glass och kaffe på hennes altan. Stekte oss i eftermiddagssolen, sjukt nice! =) Alex kom dit med flickorna, kusinerna busade och bråkade om vartannat... Dom är verkligen inne i en bråkperiod, men samtidigt så vill dom inget annat än att leka tillsammans (felix i alla fall). *suck* Svamliga små barn! =) Eller små och små, (karam)Ellen fyller hela 6 år på torsdag! Faan vad fort tiden går! Hämtade Mackan från jobbet kl. 18, handlade och åkte hem och fixa middag. Sen dess har det mest bara vart slappande i soffan som gällt, sett Taken som vi hyrde från jobbet. Tyckte att den var riktigt bra, action är min genre! =) Mackan har redan hoppat i säng, ska joina honom strax!

Sov gott, kram!

Kring golvlisterna...

Den:2009-06-21 Kl: 00:53:56 / Allmänt / Kommentarer: 0

Varför känner man sig bara konstig ibland? Just nu som rubriken anspelar... känner jag mig sjukt låg! Inte så där funderande och deppig över orättvisor i världen och barn som svälter, utan en annan känsla. Någon slags oro i kroppen, konstig känsla i magen (nä, jag är inte gravid). Känner mig inte ledsen eller att jag vill gråta... Jag vill bara vara men samtidigt känner jag mig rastlös... Helt sjukt! =/ Jaja, man ska väl inte alltid förstå allt, bara att finna sig i det! ;)

Over and out.


Borta bra men hemma bäst! =)

Den:2009-06-14 Kl: 23:38:42 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nu är vi hemma och har haft en härlig helg! =)

Fredag: Vi trotsade regnet och åkte ut till Gröna Lund, där mötte mina härliga Uppsala-tjejer oss... Vicke, Sara och Lynn! =) ♥ Blev några intensiva timmar att hinna umgås och åka karusell! =) Men det gick! Sen drog vi (jag, Mackan, Malin och Robert) till båten, blev lite strul men jag orkar inte dra det... Kort och gott: Robert är en klippa, en snabb sådan dessutom! =) Väl på båten relaxade vi i spa:t och sen var det Buffé på schemat... Godast av allt var desserterna! =) Mums, vi var sprickfärdiga allihopa! Strosade lite och sen blev vi kvar i hytten... inte vad vi hade tänkt från början men vi var alla så trötta att vi gick och la oss "tidigt" =) 

Lördag: Framme i Helsingfors, fixade oss och traskade iväg! Var sjukt härligt väder, strålande sol och varma vindar! =) Vi gick så klart mest omkring... kikade på olika uppvisningar dom hade kring gatorna. Bland annat nån typ Brasiliansk dans med massa skaka rumpa och tuttar, medryckande trummor och glada miner! Handlade jordgubbar, körsbär och aprikoser på torget vid hamnen... satte oss i en härlig park i gräset och bara njöt! =) Middagen på båten denna dag vart Steakhouse`t, mumsigt även denna dag! =) Spelade lite, drack lite i baren i fören, sen även lite dricka i hytten. Mackan blev trött och la sig, jag, Malin och Robbe gick till nattklubben. Jag och M skakade lite rumpa... Robert gick ock la sig han också. Vi dansade till en stund innan 03, då var det gonatt!

Söndag: Vaknade allihopa lite småbakis (vissa mer än andra, nämner inga namn) och packade det sista och fixade oss för avfärd mot Sthlm city. Hade pejlat in med Marcus och Alexandra att mötas och luncha på stan, och så blev det. Trevligt värre! =) Hann även spatsera omkring på lite affärer, fyndade två tröjor på PoP åt Felix! =) Sa hej då åt Alexandra och Marcus och begav oss mot Arlanda. Väl uppe i luften var det lite skumpigt, var ju värsta skitvädret med massa regn! =/ Men det gick ju bra ändå! ;) Vi var på Kallax ungefär 17.10, där dök min incheckade väska aldrig upp på bandet... Gaaaahhhhh! Vem ska jag nita??? Nä, jag behöll lugnet och vi gick till Informationen, fick beskriva väskan och dom gjorde en typ anmälan till Arlanda att den inte kommit med vårt plan. Skulle bli kontaktad när den återfanns. Vi åkte mot Kalix, Peter (Robbes lillebror) hämtade oss, for på Trocadero och käkade! :) Ca. 19.30 ringde dom från Kallax och då hade den kommit dit *pust* =) Glad som fan! Men jag glömde fråga vart den hade vart! ;) Killen i andra ändan luren var väldigt trevlig och sa att han skickar hem väskan med taxi nu på en gång! =) Kalas tyckte jag! =) Hämtade hem Felix och Wilma (katten) från mamma! Busade och myste på här hemma... =) Strax innan 21 rullade taxin och väskan in på våran gård! Sen har det bara slappats, orkar inte packa upp ikväll... det får bli imorrn efter jobbet! =)

Nu: Sova!!
Måndag: Jobba 07.00-15.00

Hejjpa!

Pixbox

Den:2009-06-11 Kl: 16:36:45 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag skickar bilder till Pixbox i stället... http://www.pixbox.se/usr_show_id77690_page0_order1.html

Fan vad dåligt!! =/

Den:2009-06-11 Kl: 16:22:32 / Allmänt / Kommentarer: 0

Det funkar inte att MMS blogga för mig! Störande som fan!! Åker till Stockholm om ca 1 tim... eller då är vi på väg härifrån i alla fall! Jag, Markus, Malin och Robert... =) Åker till Anders lägenhet (han kommer hem imorrn bitti fån Kreta) och sover där, imorrn åker vi ut till Gröna Lund och härjar skiten ur oss. Fredag em. hoppar vi på Silja Line och bara är tills på söndag morgon! =) Så Bloggandet lär ju bli sparsamt (som vanligt då kanske ;)). Hade hoppats på att det skulle funka att  MMS:a... då hade ni fått lite roliga bilder i alla fall! Men men! =( Nu ska jag packa i det sista i väskan! 

Ha en superhärlig helg mina vänner! Kraam.  


Tidsoptimist...

Den:2009-06-05 Kl: 01:25:57 / Allmänt / Kommentarer: 1
Vem är inte det!?? Jag är då en stor sådan... just nu sitter jag med hårfärgning nummer 2 i håret!  *suck*

Klockan tickar sakta men säkert mot 05.45 då alarmet ringer och man ska vara pigg och pedagogisk, ha tålamod i överflöd och samtidigt ställa sig in på vilken underbar dag det kommer bli! ;) Från det att klockan ringer har vi 45 minuter på oss att vara i bilen, annars blir jag sen till jobbet. Felix ska lämnas på Grytnäs, Mackan borta på Postterminalen och sen tar jag bilen till jobbet! Men skönt som fan att det är fredag imorrn, slutar 14 och då kan jag och Felix åka hem och softa lite i soffan innan Mackan ska hämtas! =)

Just nu är jag bara så sjukt trött... klockan 23 kom jag på att jag skulle färga "utväxten", vilket slutade med hela håret! Och som jag misstänkte så blev det pippigult... Carro goes Lilla Kycklingen! Nåja, det var ju inte klart än... silver violetta toningen skulle ju även den i... fick lite panik mitt i allt, att det inte skulle räcka och att jag skulle vara neongul fläckvis på skallen... började klura på hur jag skulle kunna sjukskriva mig imorgon, haha! Som tur var räckte det gott och väl, har till och med kvar färg i behållaren! =) Så alltså, just nu är jag lila uppe i skallen... jag har dokumenterat de olika stadierna, bilder kommer (jag lovar, i nästa inlägg). =) Snart är det dags för utskjölning och är inte det gula borta kommer jag ninja ner nån jävel!! Nä, kan va svårt att hitta nån nu att ninja ner men jag kommer nog bli lite arg... ;) Min förhoppning är att jag ska vara klar och i säng till 02, alltså kommer klockan vara 02.30 när jag ligger i sängen. *dubbelsuck*

Tjillevippen

Fick fina blommor på morsdag =)

Den:2009-06-02 Kl: 12:50:19 / Allmänt / Kommentarer: 0

Jaha kära ni... Helgen har vart helt sjukt härlig, massa sol och mys hemma! =) Sköna morsdag avnjöts i trädgården under dagen, eftermiddagen (när molnen och blåsten kom) firade vi hos mormor och morfar, ALLA var där. =) Barn, barnbarn och barnbarnsbarn (till mormor och morfar alltså). Vi kalasade med tårta och blåbärspaj! Jag och Alex har köpt en solstol åt mamma, så hon kan sitta/ligga bakåtlutad och steka på sin altan! ;) Sen åkte vi vidare till Inger (svärmor) en sväng, gick även över till Emmas nya lägenhet som hon nu håller på att fylla för fullt! =) Fräsch och fin 3:a! Poff så var klockan läggdags för Felix och vi speedade hem... Ja, det var helgen det!

Suck, idag är ju min lediga dag... men så kul får man inte ha det. Ska inventera på jobbet, Mackan kommer hem ca. 15 så jag kan åka till jobbet! Vi får väl se hur länge vi kommer hålla på idag! =/ Nåja, det är bara att göra det bästa av situationen och försöka ha roligt!



Jenny: Haha, ja gurkan är en favorit! ;) *skrattar*

"Blekt blondin": Hjärtat finns under specialtecken i verktygsfältet, här på blogg.se i alla fall. Men det ska även finnas nån siffekod man kan skriva in för att få ett hjärta, vet tyvärr inte vad det är! :( Någon av mina andra läsare kanske vet?? =)


RSS 2.0