På väg hem!

Den:2009-11-29 Kl: 10:52:29 / Allmänt / Kommentarer: 0
Sitter i bilen på väg mot Kalix, har just passerat Luleå! ;) Skönt att vara igång tidigt, vi ska ut på stan när vi kommer hem! =) Det är ju skyltsöndag! ;) Dagen och kvällen var jättehärlig igår... Strosade lite på stan i Piteå, checkade in på Havsbadet och åt lite lunch. Sen gick vi och svängde vara mätta kroppar i äventyrsbadet! Det kändes konstigt att simma när magmusklerna inte är riktigt som dom ska! ;) Men kul var det! Fix innan middagen kl. 19! Bra show och helt ok mat, men vi trodde att det skulle vara julbord. Det var i stället "julinspirerad meny"... Så man saknade vissa rätter! Men, i det stora hela så är vi alla nöjda! :D Bara det att komma iväg hemifrån och se och göra någonting annat är ju ALDRIG dåligt, varken för en själv eller som par! =) Hem till mörkret med nya intryck och ny energi! ;) Får göra en uppdat. hemifrån med lite bilder! På återseende.

Back again

Den:2009-11-27 Kl: 21:30:41 / Allmänt / Kommentarer: 2

Har ju glömt skriva... att jag har kännt små rörelser i magen! =) Har iofs kännt nå "fladder" för nån vecka sen men det tycker jag inte räknas riktigt! ;) Men i tisdags (tror jag det var) var det klart och tydliga fosterrörelser! :) Mitt framme, rakt under naveln, typ i troskanten! Och efter det har det varit liknande rörelser på ganska samma ställe, idag vid middagen kändes det dock lite längre till vänster! =) Går in i vecka 18 imorgon (17+0) så jag tycker att det är på tiden att lill*n där inne ger sig till känna! ;)

Magen i vecka 17 (16+2). Och halva håret, ofixat och skitigt! ;)




Här är en bild från graviditeten med Felix där jag var i v. 14...
Tycker magen nästan ser större ut, men det är nog
för att jag var lite smalare då! ;)


Felix sjuk

Den:2009-11-27 Kl: 17:21:00 / Allmänt / Kommentarer: 0
Fick ett samtal från dagis igår vid 11... Felix hade fått hög feber, bara pang-tjong! :( Mackan hade lämnat honom 09.30 och då hade han vart precis som vanligt, hade lekt ute och när dom kom in klagade han på ont i huvudet. En av fröknarna hade frågat om han hade ramlat eller nåt... då svarade han att han tror att han fick ont när han tog av sig vantarna! ;) *Sötisen* Det var väl då han råkades känna efter! For från jobbet och hämtade honom. När jag kom dit var han helt borta, orkade inte stå eller gå, fick bära ut honom... =( Hemma var det samma sak. Bäddade ner honom i soffan och gav Ipren, han låg och pustade och var allmänt ynklig! Gick och la honom i våran säng i stället och där somnade han på stört! Sov i flera timmar! Eftermiddagen och kvällen var han bara lite varm, men till natten var det fullt utvecklad hög feber igen. Brännhet och yrade, mer febernedsättande. Vaknade flera gånger under natten och yrade, grinade och småskrek... Han var helt livrädd för nånting! =( Lugnade sig efter en stund! *Jobbig natt*

Låg länge i sängen och tittade på barnprogram i morse, ritat och pysslat. Ringde hit mamma på kaffe. =) Felix är fortfarande hängig, känns väldigt varm i pannan och ögonen är vattniga och ser nästan grumliga ut!? Ja men han har i alla fall orkat leka lite med mamma =) Har inte vilat nåt under dagen men här vid 16 vart han så trött och frågade om han kunde få vila en stund... ;) Han hämtade en kudde och nallarna, bäddade ner sig under en filt i soffan! Får väl se hur länge han kommer vara vaken ikväll! ;) Jag passade på att hänga upp julstjärnorna i fönstren i vardagsrummet och köket! Tar julstöket lite i taget! =) Markus kom hem med klyftpotatis och köttfärslimpa som hans mamma gjort, bara att värma på i ugnen... Hon hade även bakat mjuk pepperkaka, hon har skickat med typ en halv plåt! ;) Kan tillägga att hon är hemma om dagarna, sjukskriven efter en opererad axel... och kan bara inte ta det lugnt och inte göra nånting! ;) Men vi uppskattar det, man kan ju inte klaga! Hon lagar sån mat som vi sällan och aldrig gör själva, och det smakar vill jag lova!! =)

Nu är maten varm och redo att förtäras! =)

Hej å hå.

Klunk klunk

Den:2009-11-25 Kl: 23:48:44 / Allmänt / Kommentarer: 1

Ska väl hinna med ett snabbt inlägg innan sängen idag. Vi har nyss sett klart Johan Falk 2, såg ettan igår... Tycket att dom är helt okej, så det blir att se dom resterande också! =)

Faan, mitt största (graviditets) problem just nu är att jag är så jävla törstig hela tiden... å värst blir det mot kvällen, så man måste vakna mitt i natten och gå upp. =/ Grrr, har försökt att inte dricka så mycket så sent men då har jag i stället världens sjukaste huvudvärk på morgonen när jag vaknar. Känner mig typ bakfull! =( Urk! Tänkte att kvällsdrickandet kanske har att göra med att jag dricker för lite under dagarna, så jag testade att dricka som fan en dag... Resultatet: Ja, det var ju nästan så att jag hade kunnat sitta kvar på toa hela dagen, fick gå hemskt ofta och var fortfarande lika törstig när kvällen kom! =/  Nåja, det rätar förhoppningsvis ut sig snart! ;)

Längtar till helgen, vi åker till Piteå på lördag fm. och strosar lite på stan, sen beger vi oss till Havsbadet och checkar in på hotellet. Kanske badar och myser på ;) Kvällen blir vi roade av Wallmans och mumsar julmat i stora lass! :) Mycket trevligt! Är med Postfolket vi ska! Mest bara äldre men det spelar inte så stor roll, jag och Mackan får ägna oss åt varandra! =)

 

Hopp och studs i säng, nattnatt!


Gammal näsolja...

Den:2009-11-24 Kl: 00:33:07 / Allmänt / Kommentarer: 0
Fan! Hittade min Nozoil, men när jag sprayade kände jag en skum lukt/smak i snoken. Kollade bäst före datum, 10-2009 =/ Jag är absolut inte den som kollar och går efter datum men den konstiga doften gjorde mig lite skeptisk... Ska gå och inhandla en ny imorgon (idag) på Apoteket! Vet ju att denna spray stått i ganska precis 4 år och gottat till sig nå gammel bakterier i vårat köksskåp! ;) Men men, jag har ändå sprayat idag igen... man vänjer ju sig vid lukten efter en stund! :P

Syns och hörs!


Mys i soffan!

Den:2009-11-22 Kl: 23:53:23 / Allmänt / Kommentarer: 0

I helgen har jag mest bara jobbat! Skulle jobba från 15 på lördag men hoppade in och började 12 istället... man måste ju ställa upp när folk blir sjuka! ;) Idag var det mitt vanliga pass 08.45-16.00!

Har vart riktigt trött idag efter jobbet, slängde mig på soffan efter att jag kom hem... Mackan och Felix var på övervåningen tysta som små möss. =) Gissa om jag ens var i närheten av att somna... Näääeedå! =/ Hade nog behövat det, just nu är jag precis lika trött men hjärnan går på högvarv så jag känner skallebanken krypa upp baki nacken! Sängen marängen strax, imorrn blir det stallet från förmiddagen, hem och fixa sig, möta upp sötaste Sara för en fika/lunch på stan innan jobbet 14.00! =)

Mår bra förutom att jag har näsblod varje dag, ibland 4 gånger om dagen... =/ Hade samma när jag var gravid med Felix... Häromdan på jobbet hostade jag, inte spec. hårt, typ en vanlig retas-i-halsen-host och det bara forsade! Jävligt ocoolt! Lite senare samma dag, hos mormor och morfar, bara satt jag på en stol helt rakt upp och ner, hållandes i en kaffekopp... *poff* sa det så var det en syndaflod i snoken igen! Ska definitivt spraya mig med Nozoil, det hjälpte lite förra grav. i alla fall! =) Bäst att gräva fram det från "medicin skåpet" ;)

Sov gott vänner!


Nöff nöff

Den:2009-11-19 Kl: 23:00:59 / Allmänt / Kommentarer: 0
Idag har mamma vart och hämtat Felix tidigare på dagis för att åka och ta Svinis-vaccinet, var ingen kö så där vart det smärtfritt i alla fall. Felix hade vart jätteduktig, en tår hade han fällt men det var ju snabbt över! =) Mötte upp dom hos mormor när jag slutade kl. 15.00.

Sen bar det av hem och vi lagade mat när Mackan kom hem. Idag vart det potatismos och fläskkorv, med massa senap! Gott tycker vi! ;) Efter det gjorde jag pepparkaks-muffins, Felix skulle också hjälpa till men han fastnade i Bolibompa i stället... Hmm, lika bra var nog det! ;) Bjöd hit mamma (som också fick sprutan idag) och vi mumsade muffins och mjölk... och lite kaffe också! =) Efter att hon åkt och Felix gått och lagt sig tog Mackan fram glöggen. Båda vart riktigt sugna på det efter muffinsarna! ;) Så klart Saturnus alkoholfria. Var ganska skeptisk eftersom jag har läst att den (eller nästan alla saftglöggar) ska smaka apa men jag och även Markus vart positivt överraskad! =) Riktigt gott! 

Tandborsten.nu

Pssst... nu kommer det lite snö igen! ;) Håller tummarna att det håller i alla fall 1 minus!!

Slut i rutan

Den:2009-11-17 Kl: 22:03:30 / Allmänt / Kommentarer: 1
Jag orkar fan inte göra en seriös uppdatering idag... är helt slut efter en heldag i Luleå! Som jag skrev på fejjan: har shoppat idag så VISA kortet glöder och fötterna blöder... ;) Det var det värt!

Nu blir det mys en kort stund i soffan innan läggdags! *gäässp*

Ha det bra, sov gott!

Idag har blivit igår...

Den:2009-11-17 Kl: 01:10:26 / Allmänt / Kommentarer: 0

Dagen startade med stall aktiviteter... Hjälpte mamma att göra alla hästarna redo med täcke och grimma så hon bara kunde leda ut dem. Hon är glad att slippa klä på alla och jag är glad att slippa leda ut dem! *Teamwork* :) 

Blev sen en stressig snabbdusch innan frisörbesöket kl. 12.00... Kan meddela att jag är rackarns nöjd över resultatet! =) Blev lite kortare än förra frippan, typ uppklippt paige (stavning?), men fortfarande liite längre på ena sidan! =) Ska väl försöka få in en bild... Ja, jag vet, jag är sämst i världen på att uppdatera med bilder... men det är för att jag tycker att det är såååå jobbigt/tråkigt! =/ Och jag vet hur kul det är när man läser någons blogg och får ta del av lite bilder, så förhoppningsvis ska jag väl bli bättre på det! ;) Skulle väl även kanske börja lägga ut nån magbild, har ju ändå fått ett liitet put! ;) Eller det kanske inte är så intressant för er läsare!? 

Från det ena till det tredje så ska jag och Mackan åka till Luleå och försöka inhandla lite julklappar imorrn/idag. Ska lämna Felix med mamma, så då får han hjälpa henne i stallet i stället för mig! ;) Fast han ägnar mesta tiden åt att hoppa i höet eller klättra upp på toppen och sen åka ner! :) Livet är en fest när man är 3½ år och har stalljour! ;)

Nope, som vanligt har klockan tickat iväg mer än vad jag hade tänkt att den skulle bli (innan läggdags alltså;)).

Hoppla hoppla mot sovrummet!

 

Bjuder på en partybild från i sommar.
Busiga Hemköps tjejer... Malin, Sandra och jag! ;)

 


Lars-Arne... ;)

Den:2009-11-14 Kl: 22:41:50 / Allmänt / Kommentarer: 0
Det vart en promenad till stan med vagnen, mitt på Kalixbron ringde svärmor och bjöd oss på lasagne! =) Det kan man ju bara inte säga nej till! ;)

Gick lite på stan innan butikerna stängde, vilket tråkigt nog är kl. 14.00 eller 15.00! =/ Kikade på en jacka åt Markus, han var så klart väldigt omotiverad att prova men jag tvingade på honom en parkas för 999:- =) Helt neutral svart med grått lurv i luvan, jättefin! Men klockan var precis 15.00 då så det vart inget köp... men jag känner på mig att den kommer inhandlas. Han såg tom. lite nöjd ut när han poserade framför spegeln! ;)

Ja, efter det knatade vi upp till Inger. Emma, Melwin och Tommy var där och vi satt och surrade mest medans barnen så klart skulle ha samma leksak heeela tiden... Konstigt beteende det där! ;) Efter koma i soffan vart det kaffe, glass och choklad till efterrätt. Huuuua, jag är fortfarande mätt! Tog oss i kragen kring 18.30 och pallrade oss hemåt... Fick sällskap en bit av Emma, Tommy och Melwin på bob... Men tyvärr hade det börjat blåsa, så vid brofästet gick dom hemåt igen!

Väl hemma kikade vi på The Incredibles, för hundrafemtielfte gången... ;) Myys med tända ljus, chips och julmust! =) Summan av kardemumman, en riktigt härlig ledig slappar-dag! =) Nu ska jag och Mackan mysa ner oss med en film som vi redan sett (tydligen), för vi känner oss inte riktigt redo för sängen... och filmerna som visas på tv har man, även om dom är bra, sett alldelens för många gånger redan! ;)

Ha en fortsatt skön helg!

Pip pip

Den:2009-11-14 Kl: 13:29:16 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nu ska vi gå ut på en promenad i snön! =) -1,5 grader och små söta flingor som dalar ner! ;) Återkommer lite senare med en uppdatering!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar...

Lunch

Den:2009-11-12 Kl: 12:01:42 / Allmänt / Kommentarer: 3
Sitter just nu i Gallerian med en löjligt stor kopp the, en ost och skinkmacka och inte mindre än TVÅ par nyinköpta skor! :) Har en väldigt skön känsla i kroppen. Skulle nog kunna sitta här och filosofera hela dagen, om det inte vore för att jag ska vara tillbaka på jobbet 12.10 vill säga! ;) Fick med mig pappret ang. UL... Så den 3/12 ska vi få en liten tjuvtitt på vem det är som bor i min mage! =) Ja just det, för mina söta läsare som inte visste det så är jag gravid! :) Nä, nu ska jag luta mig tillbaka och ta min enorma thekopp i stadigt grepp med båda händerna, (det behövs kan jag lova) och glo på förbipasserande! ;) Kan även lova att jag kommer få springa på toa X antal gånger nu efter lunch! :-P Hej å hå!

Tråkigt inlägg idag...

Den:2009-11-11 Kl: 22:55:15 / Allmänt / Kommentarer: 0
Idag har jag inte mycket att tillföra bloggvärlden... tyvärr! =/ Lämnade på förskolan, blev lämnad på jobbet, jobbade, blev hämtad kl. 16, handlade, åkte hem, Mackan stod för matlagningen och jag somnade(!?) i soffan... ÅhÅooo, bara inte denna rackarns trötthet är på väg tillbaka! Sen har vi bara softat! =) Är på väg i säng nu, hoppas att morgondagen blir en piggare dag! ;) Glömde så klart att ringa och boka tid för UL i morse *suck* SKA göra det imorrn i stället, ska genast tejpa upp lappen på ytterdörren så jag får med mig den! :)

God natt!

Tjopp!

Den:2009-11-10 Kl: 23:29:18 / Allmänt / Kommentarer: 1
Idag har vart en bra dag! Mackan åkte på jobbet, jag och Felix låg och drog oss i sängen! Eller jag slog på en film i vårt sovrum till Felix och låg sen och halvslumrade till den! =) Sen lurpade vi omkring här hemma tills det bar iväg till Luleå och Jenny och flickorna! ;) Har haft en väldigt trevlig eftermiddag med en väldigt fin vän! Vi ses alldelens för sällan men vänskapen kommer aldrig förändras för det. Varje gång vi ses eller pratar i telefon är det som att vi gjorde det igår, trots att det kan ha gått veckor eller månader... Det enda som märks är att vi har så mycket mer att berätta/prata om! ;) Barnen lekte och vi surrade mest vid köksbordet, hann även koka makaroner till hela I19... ;) Jag fattar inte hur jag lyckades få till den mängden, försökte måtta någolunda tyckte jag... :) Men, makaroner är inte min starka sida kan vi konstatera. Märks att jag inte kokar det så ofta! ;) Väl på väg hem höll Felix på att somna i bilen, tog fram mitt sockervapen, en klubba! =) Men det hjälpte inte mycket, var bara att stanna och flytta fram honom passagerarsätet, då gick det betydligt lättare! Han satt och spanade på bilar, berättade när dom hade passerat så jag kunde slå på helljuset! ;) Gick riktigt fort hem... I LOVE MY CAR!! =) Den är värd varenda krona det kostade att få in en ny motor! Har kikat på tv och nu börjar det vara dags för slafen. Jobbar 07-16 imorrn! Oh, just det... måste ringa sjukhuset och boka tid för UL! =) *Komihågkomihågkomihågkomihåg*

Ja som sagt, vart en bra dag idag! =)

Fuck you right back!

Den:2009-11-10 Kl: 01:33:44 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag blir så less på min dator, funkar inte att uppdatera bloggen... Så nu slänger jag in ett surt inlägg från mobilen i stället! Tacka vet jag 3! Hade ju så klart knåpat ihop ett ganska långt inlägg när allt sket sig, "sidjäveln kan inte visas" är bland det värsta felmeddelande jag vet! Å spec. på blogg.se för då finns inte hela inlägget kvar sen i arkiv utan bara en del sparas! *Aaarrgghh* Nu skiter jag i det här! Fuck! Kanske åker till Luleå imorrn/idag (tis) för att fördriva lite ledig tid! :)

Snabbis...

Den:2009-11-04 Kl: 21:01:05 / Allmänt / Kommentarer: 1
Nu blir det lite snabb bloggning innan Grey´s... =)

Felix hade jättekul på höstfesten igår, dom satt och mojsade framför en film med varsina popcornstrutar när jag skulle hämta honom! =) Som små tända ljus, inte varje dag det är "fest"! ;) Vi pallrade oss hem (efter många om och men) och fortsatte med att kika på film. Bajsväder ute som vanligt! =/ Mackan slutade 15.30 och då fick vi nå il och drog iväg till Happis och IKEA... =) 

Iiikkk!! Tv NU!!! 

Höstfest idag...

Den:2009-11-03 Kl: 09:25:24 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja inte för min del men för Felix är det maskerad/höstfest på dagis! =) Felix är en tiger... han sa i bilen på väg dit att han inte skulle prata med någon utan bara morra hela dagen! ;) Men det glömde han så fort vi var inne på dagis! Fröknarna hade fixat feststämningen med ballonger och annat kul, hoppas att dom har jätteroligt idag! =) Själv ska jag strax åka och hjälpa mamma i stallet... Felix ska hämtas från "festandet" kl. 12.00

Nä oj vad tiden far, på med gummistövlarna!

RSS 2.0