Alla dessa kvinnor...

Den:2010-08-27 Kl: 02:02:16 / Allmänt / Kommentarer: 2

Svenska, Danska och Norska Hollywood fruar, Ja vi elsker Hollywood... och nu ska det visst börja Skånefruar och Svenska New York fruar!!? Oh my, säger jag bara! ;) Har inte hängt med alls, eller ja vissa avsnitt har man ju sett... Tycker mest att dom är jobbiga att se på. Men visst, de flesta tycker väl att det är underhållande! ;) Jag ser hellre på typ CSI, The Mentalist, Grey´s Anatomy m.fl. Ser fram emot tv-hösten när alla säsongspremiärer börjar dra igång! =)

Åh vad mysigt, imorrn kväll ska jag och Malin gå ut på Vikingen och äta! =) Som småbarnsförälder ska man tydligen inte göra sånt, man ska sitta hemma dygnets alla timmar och bara vara med sina barn... (Enligt vissa) Bullshit säger jag! Visst, barnen är mitt allt men jag är fortfarande mycket mer än mamma... Man får inte glömma bort sig själv, viktigt och nyttigt att komma sig hemifrån ibland! :) Mina barn har även en pappa som är precis lika bra förälder som mig! =) Ser verkligen fram emot imorrn! :D

På lördag är det dags för Oliver (Malin och Roberts guldklimp) att döpas! =) Ska bli kul att gå på dop, när det handlar om ens egna barn är man oftast så uppe i varv, nervös och allt man kan vara så man hinner ju inte riktigt njuta av tillställningen... Av någon anledning hade jag inte ens en sångröst på Claras dop! ;)

Nä, nu börjar klockan krypa upp över två... igen! *skit också* Gonatt!


Nyklippt! =) Blev typ samma som tidigare.....

Den:2010-08-24 Kl: 13:08:44 / Allmänt / Kommentarer: 2

dsc00175 (MMS)

Nyklippt! =) Blev typ samma som tidigare... Kort bak, långt fram! ;) Trivs rätt bra i det! =)


Grattis Jenny på din dag!! =)

Den:2010-08-23 Kl: 17:23:53 / Allmänt / Kommentarer: 1
Idag fyller min sötaste barndomsvän 30 år!! =) Tänk, vi har känt varandra i 25 år... *shit vad länge* 

Stort grattis Jenny på din dag! ♥


 

Måndag!

Den:2010-08-23 Kl: 17:22:37 / Allmänt / Kommentarer: 0
Äntligen har min rosa badrumsmatta kommit! =) La in den och hängde upp handdukarna, blev jättefint! ;) (Bilder kommer) Nu sitter jag och väntar på att Mackan och Felix ska komma hem så vi kan äta middag, Clara ligger och sussar!

Har rensat i Claras garderob idag... nu är det bara strl. 68 som gäller! Blir ny body varje dag, hon fick så mycket fint i doppresent och det mesta i 68! Hon kräks aldrig (ja hon har väl gjort det typ 5 gånger i hela sitt liv), men däremot så dregglar hon otroligt mycket... Gör små spottbubblor konstant och till slut blir det för mycket och det "rinner över"! ;) Måste köpa mer såna där dregglisar! Hon tar fortfarande inte tutte (napp)... men däremot åker fingrarna in, från början var det vänster pekfinger hon alltid sög på men nu börjar hon föredra tummen. Vi får väl se om det är något hon kommer fortsätta med eller om det bara är just nu som hon har ett sugbehov! ;)

Nu kom grabbarna hem... Laga middag nu, blir stekt fläsk med sån där Uncle Bens sås och ris till! =)

Våra sötnosar! =)

Den:2010-08-20 Kl: 01:44:40 / Allmänt / Kommentarer: 2

dsc00159 (MMS)

Våra sötnosar! =)


Jennys partaj! =)

Den:2010-08-18 Kl: 01:40:17 / Allmänt / Kommentarer: 1

Stina och Jenny ;)



Sara trashar till sig...



Jenny, Ida och lilla Eddie



Jenny på händer =)



Snyggast!



Ninja by C



Ett... två... tre... HOPPA!! (Ida hoppade PÅ tre) =)



Snyggaste 30-åringen (to be)



Så fina så! ♥


Claras dop 2010-08-14

Den:2010-08-17 Kl: 23:51:42 / Allmänt / Kommentarer: 0

Felix och jag hjälps åt med vattnet!



Första skvätten...



Riktigt blöt i håret ska man bli! ;) Nyfikna kusiner fick också va med!



Torkar lillasysters hår!



Alla fyra ♥ Mindre lyckat ljus!



Clara nydopad i gammelmoster Mitas famn! =)



Tant Lina och Lilla C.



Gäster på fikat!


Clara 3 månader idag!

Den:2010-08-16 Kl: 23:45:11 / Allmänt / Kommentarer: 1
Tänk att det redan gått 3 månader... Jisses! ;) Imorrn ska vi på bvc för 3-månaders sprutan, ser inte fram emot det direkt! Eller jo, vikt och längd ser jag fram emot! ;) Det ska bli spännande i alla fall! Felix ska på förskolan och sen åker vi väl mot bvc, förhoppningsvis kan Markus ta sig från jobbet och vara moraliskt stöd! :)
 
Imorrn kommer bilder från dopet och 30-års partajet! Håll ut! ;)

Nu blir det en knäckemacka med kallrökt lax och ett glas kall O´boy! Det är grejjer det! =)

Lördag!

Den:2010-08-15 Kl: 13:47:40 / Allmänt / Kommentarer: 0
Stressade som tusan med sista grejerna inför dopet... Men vi blev klar i tid! =) Klockan 12.00 ringde kyrk klockorna och vi döpte lilla gumman, till Clara Caroline! Hon skötte sig väldigt bra, inga protester! =) Felix fick hjälpa mig med att hälla upp vattnet i dopfundet! Och sen fick han torka Claras huvud med en servett! =) Vi hade tre psalmer, "Tryggare kan ingen vara", "Du vet väl om att du är världefull" och "Gud som haver"... Kändes dom att allt gick väldigt fort! Sedan fikade vi i församlingsgården och hade presentöppning! Hon fick otroligt mycket fint, kläder, smycken, album, pengar, presentkort och mycket mer! Ingenting dubbelt heller! ;) Efter att alla åkt städade vi bort och ställde i ordning lokalen i sitt ursprungliga skick! Tack alla som hjälpte till! Vi var hemma just efter 15.00, Clara somnade i soffan och jag packade en väska för att åka till Luleå på överraskningsfest för Jenny som ska fylla 30 år! ;) Hade meddelande kontakt med Sara (en ur partypatrullen där i Luleå;)) och bestämde att jag skulle komma vid 18.00... tod det lugnt en stund hemma, packade upp alla presenter och ALLT FIKA som är kvar! Nu ni mina vänner är det bara ni kommer och fikar här! =) Ammade Clara och åkte 17.00, hon sov hela vägen i bilen, vaknade när jag lyfte ut henne i Luleå! In på Helex där vi skulle vara, jättefin lokal! =) Jenny hade ingen aning om att vi skulle dyka upp... ;) Så det blev en rolig överraskning!
Hon blev bortrövad redan 10.45 när hon var på väg in i bilen och till Claras dop! ;) Fick på sig en supersexig utstyrsel a la Susanne Lanefelt... ;) Gick på stan och fick under begränsad tid hitta en outfit till kvällen... därefter irrade dom omkring med henne på stan en stund iförd ögonbindel och snyggaste utstyrseln. Ledde in henne på Helex och in i en träningslokal... SURPRISE!! Där var tjejerna redo för ett träningspass med Jenny som instruktör! ;) Har fått återberättat att hon ledde passet som ett proffs! ;) Hon fick massage och sen var det dags för att spa'a, dom badade och hade mysigt! =) Middag beställdes från Österns Pärla och den hade just kommit när jag och Clara anlände! =) Det var en chockad Jenny som mötte oss, hon var helt ovetandes om att vi skulle komma! ;) Vi åt och hade mycket trevligt, Clara var inte ensam bebis på tillställningen... Lilla Edgar 8 veckor var också med! =) Vi var 8 tjejer och 2 bebisar! Tjejerna fixade sig fina och vi hade en jättekul kväll! Clara hade också jättekul, hon var nöjd och glad mest hela tiden! =) Vid 23.30 började vi göra oss klar att åka iväg hemåt! Sa hejdå till tjejerna och for! Clara var trött och somnade vid Elgiganten, gck bra att köra, lite trist bara! Väl hemma fortsatte hon att sova för natten! =) Satt uppe en stund men tröttheten av alla intryck från dagen tög över och jag slängde mig i säng! Somnade omgående! ;)

Ska lägga in bilderna från kameran idag... så då får ni en bilduppdatering! =)

E4 är inte speciellt kul just nu...

Den:2010-08-15 Kl: 00:08:54 / Allmänt / Kommentarer: 1

dsc00139 (MMS)

E4 är inte speciellt kul just nu...


Tjipp!

Den:2010-08-12 Kl: 01:23:47 / Allmänt / Kommentarer: 0

Börjar närma sig dop... Lördag närmare bestämt! =) Det blir spännande att se hur lilla damen kommer uppföra sig! ;)
Annars rullar det på bra, i vanlig ordning... Markus jobbar och ska snart vara tjänstledig för att jobba med sin pappa, Felix är som alltid glad och busig... :) har vart två dagar på förskolan i veckan (han har längtat som ett tok hela sommaren), Clara är en nöjd och glad bebis och jag är en lycklig hemma-mamma och sambo! =) Jag har nog ingenting att klaga på... livet leker! :)


Slänger in två bilder på Clara och håret! ;)







Nu ska jag krypa ner i sängen med stora kärleken!


Dagvild...

Den:2010-08-11 Kl: 18:25:02 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ska göra en uppdatering lite senare... kanske lite bilder också! =) Har vart lite mycket nu på sistone, som vanligt (tyvärr) blir bloggen lidande! Så håll ut mina trogna läsare, uppdat. kommer! =)

Strålande sol! =)

Den:2010-08-07 Kl: 15:00:02 / Allmänt / Kommentarer: 0
Igår var vi bortbjudna på "dopp i kopp" hos Malin och Robert... Färskpotatis och massa olika sillar! Mmm, vad gott! =) Riktig sommarmat! Till efterrätt blev det hemmagjord "glasstårta"! Farligt gott! ;) Tack kära vänner för en trevlig kväll! =)

Idag vaknade jag med täppt näsa och svullna ögon... någon nära granne har förmodligen klippt gräset under morgonen! =( Då är det fan inte kul! =/ Men, det är bara att spraya pollenspray och ta ögondroppar... Efter typ en kvart är man som ny (nästan)... =) Markus och Felix åkte iväg vid två för att plocka upp Alex, Ellen och Agnes... Höbärgning hos mamma står på dagens agenda! Woohooo, vad kul! (Ironin flödar). Jag väntar på att Clara ska vakna så åker vi också dit!

Clara skrattade i onsdags, ett sånt där riktigt bubbligt skratt från magen! =) Åhh, man blir alldelens varm i hjärtat! ;)

Nu börjar hon vakna lillkorven! :) Hejs!

Blev inte Easytone...

Den:2010-08-05 Kl: 22:21:48 / Allmänt / Kommentarer: 1
Fick mig en ny dosa på banken igår! =) Min hade rätt många år på nacken... otroligt att den hållt så längen som den gjort! ;)

Idag innan Markus åkte på jobbet körde han Felix till farmor (Inger), det hade vi gjort upp igår... Jag och Clara hade sovmorgon till ca. 11.00 =) Tog det bara lugnt här hemma, inte många knop gick det! Vid 13.30 ringde Anki och hon och Aron kom förbi! ;) Hmm, kan inte påstå att vårt hem är spec. barnsäkert, eller inte för en 1-åring som hinner överallt och vill ha allt i munnen iaf... ;) Men det gick ju bra ändå! Han är så otroligt söt lilla Aron, surrar goja gör han också! :D Efter att dom åkt packade jag ner Clara i babyskyddet och for på Intersport... Inhandlade ett par walkingskor, så nu är det bara att börja röra på döfläsket! ;) Bland dom skönaste skorna jag testat på länge, endast 890:-... Visst, löpardojjorna för 1900:- kändes som att gå på luft ;) men så avancerat behöver det inte vara! ;)

Så här ser dom ut =)


Sen bar det av hemåt och börja fixa middag, spagetti och köttfärssås stod på menyn idag! Markus kom hem från jobbet och samtidigt kom Inger, Emma, Felix och Melwin... Jag stod mest vid spisen (för ovanlighetens skull, annars oftast Markus som lagar mat), hann inte riktigt surra med dom innan dom for, men Felix hade såå mycket att berätta om dagen! ;) Dom hade nämligen vart på Candy World i Haparanda, på leklandet! =) Glad kille kan jag lova... Senast igår frågade han när vi ska åka på Leos Lekland! ;) Världens bästa mamma kom förbi och vi drack kaffe och surrade, åkte sen en sväng på Hemköp med henne och Clara! Grabbarna i huset arbetade ute, båda två med hörselskydd och skyddsglasögon! =) På tal om jobbet (Hemköp) så börjar det va rätt tomt nu inför ombyggnationen... å påsarna är redan bytt ut till WILLY´S! ;) Ska bli så spännande, men det känns lite trist att inte vara med dom här veckorna under detta byte... Får komma dit och hälsa på kanske!? ;)

Lite mys i soffan nu! =)

Skit också!

Den:2010-08-04 Kl: 13:57:50 / Allmänt / Kommentarer: 0

Betalade räkningarna häromdagen, allt funkade bra som vanligt... Men nu hittade jag en kvarglömd räkning bland massa reklam som jag var på väg att slänga till pappersinsamlingen! Jaja, den är ju bara några dagar sen, ska logga in på Swedbank och slår igång min dosa... då syns inte ens hälften av texten på den! =( Man brukar ju kunna utläsa vad som står även om någon pixel är borta men detta var för mycket! =/ Så nu väntar jag på att Clara ska vakna ur sin dvala så jag kan mata henne och vi kan åka på stan! Hade tänkt göra stan idag men banken var inte ett inplanerat stopp... Där kan man ju få sitta och vänta i en evighet! =/ Felix är hos mamma och busar, hon ringde igår och undrade om inte han var sugen att sova hos mormor... Svaret var ganska självklart JAAAA!!! ;)

Nä, nu måste jag göra nåt! Hejs!


Busbild på Felix... :D

Den:2010-08-04 Kl: 02:25:38 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00070 (MMS)

Busbild på Felix... :D


RSS 2.0