Nu hämtar vi Victoria och Daniel från flyg...

Den:2010-12-31 Kl: 09:55:12 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00422 (MMS)

Nu hämtar vi Victoria och Daniel från flyget! *Weeee* :D Vet inte om jag hinner med något mer inlägg idag, om inte... Gott slut och gott nytt år till alla mina läsare! :D Kram.


Dagar kommer och dagar går...

Den:2010-12-30 Kl: 02:02:43 / Allmänt / Kommentarer: 0

Vi gör inte så mycket just nu om dagarna... leker mest med nya leksaker (läs julklappar), eldar och jag försöker städa lite inför nyår! Vi kommer fira här hemma tillsammans med Vicke, Daniel, Malin, Robert, Oliver, Sara, John och Pontus. Alltså 7 vuxna, 2 bebisar (Clara 7 mån. och Oliver 6 mån.) och 3 barn (Felix 4 år, John 5 år, Ponus 7 år). Kommer bli kanon med så mycket bästa vänner omkring sig! :) 

Lägger in lite bilder från julafton...

Haha, detta är "bästa" bilden på kusinerna hos svärmor där vi år lunch och öppnade klappar. Farmor, Felix, Clara och vovven Kim.
Sen var det dags för middag hos mormor och morfar med tjocka släkten... ;)

    

Efter maten var det dags för tomtens nisse att lämna några klappar till barnen. 
Här hemma fick dom klapparna från oss (som vi inte ides dra med på dagen).
Badbalja till Clara och vinterjacka + byxa till Felix!


  


Som jag skrivit tidigare, julen var väldigt god! Älskar julen! :)


Haft en riktigt god jul! =)

Den:2010-12-26 Kl: 19:09:37 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hoppas alla vänner har haft en fin julhelg!? =) Den enda tråkiga är att den redan är över! Men nu ser vi fram emot besök från Uppsala, dom anländer på fredag morgon i Luleå! :) Ska bli såå roligt! :D

Ja just det... håret blev bra! ;) Är nöjd! ;)

Iiiiiiiiiiiik!

Den:2010-12-23 Kl: 01:08:24 / Allmänt / Kommentarer: 0
Sitter med en toning i håret... Just nu kan jag meddela att den ser tokigt röd ut! Jaja, det är ju jul men ändå... Va faan!? Nåja, brukar ju sköljas ut rätt mycket direkt! Blir säkert bra! Fan, hör/läser ni hur jag försöker övertyga mig själv!? =) Haha! Förra toningen jag gjorde var av samma märke (från frissan), då valde jag "Deep Browns" å i just den jag valde kunde man ana ett stänk av rött... Dagens heter så fint "Vibrant Reds" så jag är ju inte direkt förvånad att det ser ut som det gör just nu... Fast nyansen på förpackningen är ganska lik resultatet jag fick förra gången. Ja, lär ju märkas imorrn om det blir att sitta med tomteluva under jul! ;) Eller så kanske jag blir jättenöjd... Det blir spännande oavsett! :)

Idag/ikväll har vi firat storebror på Innanbäckens Byggdegård... =) Väldigt trevligt! Partyfolket festar nog på där fortfarande, vi hade ju kidsen med oss och Felix var speedad av socker (läsk och tårta), var inte hemma fören just innan 22.00! ;) Men väl hemma slocknade han så fort han la ner sitt busiga lilla huvud på kudden! ;) Och Clara var inte svårsövd hon heller, mycket folk/surr och intryck! Hoppas hon sover gott hela natten, kan ju ibland bli lite oroligt efter såna tillställningar!

Ojoj, nu måste jag gå och sköja ur... *wish me luck*

22 december - Grattis storebror! =)

Den:2010-12-22 Kl: 01:58:40 / Allmänt / Kommentarer: 0
En kort uppdatering så här lagomt en vecka sen senaste inlägget! ;) Julstressen har knackat på dörren, jag ides inte öppna! :) Vi myser här hemma, å nu har dom ju lovat upp mot -30 grader närmaste dagarna... blir att hålla oss inne och elda! :)


Idag fyller Alex år, hela 30 stycken! :) Och kusin Jim fyller år han också, inte lika jämnt dock! ;) Stort grattis till dom båda! :DSlänger in en bild på lill Snäckan! ♥
Ha en bra dag allihopa! =)

Skallebank...

Den:2010-12-14 Kl: 01:48:25 / Allmänt / Kommentarer: 0

Vet inte varför jag alltid får för mig att jag ska uppdatera här just innan läggdags!? Är ju oftast så trött att knappt orkar skriva nåt, eller så blir det på tok för mycket och svamligt! Jaja, jag gör det igen i alla fall! ;)

Haha, har ni sett Ibumetin-reklamen? Den tycker jag är kul! :) *fnissar*

Okej, slänger väl in nån bild också!

Clara och Markus läser reklam... ;)"en sån där X8 är mamma lite sugen på"
Nattinatt! :) 


Välkommen tillbaka...

Den:2010-12-11 Kl: 13:14:42 / Allmänt / Kommentarer: 1
Knock knock!
Who´s there?


Tant röd!


*suck* Jaja, drygt 1 år och 4 månader har man ju sluppit i alla fall! =)

Naken gran...

Den:2010-12-11 Kl: 13:06:42 / Allmänt / Kommentarer: 0
Vi tog fram granen igår, belysningen är uppsatt men den är naken i övrigt... Vi hade planer på att klä den idag under förmiddagen men vi bara såsade på i pyjamas hela familjen! =) Blir att göra det lite senare, för just nu väntar vi på att Clara ska kvickna till efter sin vila så ska vi åka och bada! :) Ja inte jag men resten av familjen och även Emma och Melwin (barnens faster och kusin) =) Ska bli jättekul, jag blir dagens fotograf! ;)

Årets 2:a julbord intaget! :)

Den:2010-12-10 Kl: 14:09:32 / Allmänt / Kommentarer: 0

Bjöd mamma på julbord igår! Trevligt att gå bara hon och jag! :) Haha, roligaste kommentaren av servitrisen... Måste först tillägga att min mamma alltid vill dricka mjölk till maten, oavsett vad det är för mat! ;)

Servitris: Vad vill ni ha att dricka?
Jag: Fanta
Mamma: Mjölk
Servitris tittar upp frågande på mamma: Ehh, jag är inte säker på om vi serverar mjölk, jag tror inte det!
Mamma lite förvånat: Jaha, men då tar jag väl en Cola då.
Jag: Men det är väl klart att ni serverar mjölk!? Eller??
Servitris: Ja jag är bara praktikant, jag måste gå och kolla!

Haha, har då aldrig vart på en stor restaurang där mjölk inte finns! ;) Mamma drack ett stort glas mjölk till maten! :D


Här kommer en bild på den fina kransen jag...

Den:2010-12-08 Kl: 13:27:26 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00408 (MMS)

Här kommer en bild på den fina kransen jag köpte på Skyltsöndag! :)


Ja, jag lever...

Den:2010-12-07 Kl: 00:02:28 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag orkar bara inte uppdatera just nu!

Hej!

Den:2010-12-03 Kl: 01:52:03 / Allmänt / Kommentarer: 0

Nu är jag på väg i säng... Clara har hunnit vakna 5 gånger sen vi la henne för natten! Som tur är har hon somnat om efter att hon fått nappen och man lagt henne på sida, men sista gången var hon svårflörtad. Gissar att hon kanske var lite hungrig så jag tog fram tissen! Då slocknade hon som en klubbad liten säl! ;) Jag vet, skitdåligt att hon ska få hålla på och somna vid bröstet men skit samma! ;) Börjar misstänka att någon mer tand är på väg fram, idag när hon bet i en leksak började hon tokgrina mitt i allt... två gånger, olika tillfällen! Kanske är därför hon tjorvar nattetid!?

Ikväll har jag och Mackan druckit Blossa glögg och ätit nötter! ;) Kändes jättejuligt! ♥ Å till nåt mindre kuligt, tror Tant Röd är på ingående... *urk* jag är inte redo än! :( Har haft en jävla värk hela dagen idag och känner mig allmänt svullen! Väntar med spänning... -NOT!!


Gonatt, god morgon eller kanske go kväll!? När ni nu än läser! ;)


RSS 2.0