Snart...

Den:2010-02-28 Kl: 20:51:59 / Allmänt / Kommentarer: 0
Väldigt snart ska jag börja baka lite... motivationen finns inte riktigt just nu! =/ Är i alla fall ledig imorrn och kan pyssla på här hemma i min egen takt innan det är eftermiddag och fikafolket kommer! =) Självklart får Felix också vara ledig då jag är ledig! :) Vårt vardagsrum är så gott som klart nu... med alla nya möbler! :) Ska bara få upp lite foton på ena väggen så är det helt klart! Fin fint, är riktigt nöjd! Sen ska vi skaffa ett barbord/frukostbord att ha i köket, ni vet ett sånt där högt bord + höga stolar! Har dock inte hittat nåt som vi riktigt vill ha, ska kika lite på EM i veckan! Hittade iofs ett på IKEA som jag kan tänka mig men stolarna som "hörde till" (samma serie) var för jävla fula, så då måsta jag hitta nå snygga nån annanstans som matchar bordet! Nä, nu är det bara sluta jiddra, börja baka! =)


Hejjps.

Tjoho!

Den:2010-02-26 Kl: 19:39:41 / Allmänt / Kommentarer: 0

Snart ska vi pallra oss iväg och äta Spansk buffé... jag, Markus, Malin och Robert. Ska bli spännande, vet inte riktigt om det är my kind of food men jag ska ge det ett försök, kanske... Eller så bestämmer jag mig för att käka från á la cartemenyn efter att ha spanat in buffébordet! =) Beslutfattande i sista sekund! :) Nu tycker lillPlutt i magen att det är dags att jag ställer mig upp, det har vart ett jäkla bökande hela dagen, kan bero på att jag har suttit mycket i kassan idag... Inte så jättepoppis aktivitet!


Hej så länge.


I love 3

Den:2010-02-24 Kl: 22:01:16 / Allmänt / Kommentarer: 0

Nu har jag beställt en ny telefon, så det så! =) Det braiga med min operatör är att man får en mobil... har haft 3 i en rackarns massa år och är väldigt nöjd! =) Nu blev det att ändra om abonnemanget till 100:- mindre i månaden + en ny telefon! Inte illa pinkat! Blev så klart ingen värsting telefon, känns rätt onödigt!

Så här der den i alla fall ut... Gillar "slide-lucka", har haft det på dom två senaste lurarna, detta blir den tredje alltså! =)

Den fanns inne i lager så jag borde ha den på måndag eller tisdag, kan väl säga att det är en födelsedagspresent till mig själv! :) Japp, måndag innebär 1 mars och min födelsedag... tänk... 27 år! =) Är rätt nöjd! Ingen åldersnoja här inte, fick höra av en kund att han trodde jag var kring 17-18 år (det är inte första som tror det heller)... Det är nåt jag skryter lite med faktiskt, tänk (hoppas) när jag är kring 40 och man ser ut som värsta lammet! Hahahah! =)

Nä, nog jyrat... Ha en fortsatt skön kväll!


Haha...

Den:2010-02-23 Kl: 23:34:21 / Allmänt / Kommentarer: 1

Gårdagens inägg vart ju rätt sent och jag var som sagt sjukt trött... Vaknade kl. 04 av att Felix kom intassande i vårt sovrum och la sig i sängen, jag pallrade mig upp på toa... fick då när jag satt där i mörkret en liten hmm-upplevelse... Jag borstade fan aldrig tänderna innan jag la mig! Hahaha, trött tjej! =) Skönt att göra det då i alla fall! :) Viktigt, viktigt tycker jag!

Idag har jag och Felix vart och lämnat in 9-5:an på Saab, dom skulle fixa med nå slangar som läkt sen den var inne sist, gratis tack och lov! =) Gillar inte att hålla på att lägga massa pengar på såna grejjer! =P Lina plockade upp oss där och vi åkte och lunchade på Kina! =) Sen blev det kaffe och fika på Mocca (i Gallerian). Hade några väldigt trevliga timmar innan Lina skulle på massage! =) Jag och Felix åkte upp och våldgästade Markus, Felix hann även busa med farmor. Kikade sen förbi på Bibblo och kollade om dom hade en bok som Vicke är ute efter... det hade dom minsann, men då har svammelmajan gått och köpt boken idag och glömt att jag först skulle kolla om den gick att låna här (hon ska ha den till en kurs som är klar i slutet på mars, onödigt att köpa när man kan låna ju)... =) Jaja, hon kanske kommer ihåg det till nästa kurs/bok!?? =) Hann även kika förbi Malin och säga hej innan det var dags för Mackan att sluta jobba. :) Släppte av honom på Saab och vi fick hem 9-5:an också! Har pysslat på här hemma ikväll, städat lite, tvättat och rensat i ett skåp fullt med papper, fy faan så tråkigt... Nå, nu är det gjort och papprena på sin rätta plats, skönt! =) Jobbar 07-16 imorrn, kommer bli att ligga med benen i högläge hela kvällen sen!

Är idag i vecka 31... 69 dagar kvar till beräknad förlossning! =) Wohoo! =D


Adiós.


Ser i kors...

Den:2010-02-23 Kl: 01:52:04 / Allmänt / Kommentarer: 0

Är galet trött just nu, vet inte varför jag fick för mig att jag skulle uppdatera, finns inget vettigt att komma med för tillfället! Sparar krafterna till att borsta tänderna och slänga mig i säng.

Tack för namnförslagen Jenny! =) Har med några av dom du skrev på min "lista"... och fick nåt nytt att ta med också! :)

 

Bye. 

 


Upp

Den:2010-02-18 Kl: 18:03:23 / Allmänt / Kommentarer: 3

Igår såg vi "Upp"... Jag, Mackan och Felix. Den var riktigt rolig! =) Rekomenderar den till både stora och små, vi både skrattade och grät... eller ja, jag stod väl för gråtandet! :) Det är en fin liten historia!

Idag har det jobbats, slutade 15.00, handlade å hämta Felix. Markus slutar 18.15 och då blir det lite sen middag! Robert och Malin ska komma på besök ikväll, mysigt att umgås... Länge sen sist!

Annars rullar det på som vanligt, är i vecka 30 nu och funderar mycket på namn... Försöker skriva ner när jag kommer på nåt jag kan tänka mig, för att komma ihåg att säga det åt Mackan! :) Har vid flera olika tillfällen skulla säga ett namn (olika varje gång) åt Markus och när jag då står där så kommer jag inte på vad det var... :) *Förvirrad kvinna* Felix är ganska säker på att det är en flicka i magen, och hans favoritnamn är väldigt fina men inte riktigt passande... Det är Alicia och Elsa, min bästa barndomsvän Jenny´s fina döttrar! =) Oftast när man frågar honom vad han tycker att bebisen ska heta säger han "Alicia!" =) Hehe, han har verkligen fastnat! Han typ bara skrattar när man säger ett pojknamn, typ "hahhaha, nä det kan den ju inte heta"! Nåja, vi har ju 10 veckor på oss att hitta nåt! =)


Nu ska jag skala potatis!


♥♥♥

Den:2010-02-14 Kl: 17:15:52 / Allmänt / Kommentarer: 0

Nu åker jag och Mackan strax till Vikingen för att äta lite god mat! =) Felix blir här hemma med mormor, han har gått och blivit lite snorigare + hostigare under helgen! =/



Kram på er alla vänner! ♥


Längtar till sommaren.

Den:2010-02-11 Kl: 22:45:42 / Allmänt / Kommentarer: 1
Satt och kikade igenom mina bilder på mobilen... Blir så glad när jag ser denna bild, våran goa unge! =D



Och här är första teckningen som han ritat på mig och bebisen... (jag fick även en "dinosaurie svans" :))


Fundersam

Den:2010-02-09 Kl: 01:12:03 / Allmänt / Kommentarer: 1
Har idag vart på besök på labb och hos Barnmorskan... Blodvärdet har, trots mitt dagliga järn gått från 116 till 109 på 7 veckor! *Skit också* Jag som trodde att jag skulle vara uppe i 120 i alla fall. Nåja, nu blir det att öka på till morgon och kväll! Nästa besök är inbokat till 2 mars (är då i v.32) och nytt blod ska tas, får se då hur det ser ut! Magen hade heller inte riktigt växt som förväntat... När Felix var i magen hade jag 24 cm i vecka 26 och då hade det ökat till 27 cm i v. 29. Låg då lite under "normalkurvan" men följde "min egna kurva" fint... och denna graviditet har jag haft 23 cm i v. 26 och nu bara 24,5 cm!! Alltså lite väl liten ökning! =/ Och jag som har tyckt att jag har "stor mage"!!? Men jag är inte av den oroliga sorten, det kommer säkert växa ikapp... Men det blir ju att man funderar lite! Återstår att se om 3 veckor! Sockret och blodtrycket var normalt i alla fall, lilla plutten hade en puls på 144! =)


Gonatt.

Liljatrading

Den:2010-02-06 Kl: 14:45:40 / Allmänt / Kommentarer: 0

Idag blir det kläm-och-känn-party hos Malin... M´s syster Sandra har startat igång sitt eget företag och ikväll har vi bokat upp henne till Fågelsångs! =) Ska bli kul som tusan, och speciellt roligt att träffa massa härliga brudar! =) Om det är någon som läser nu och är sugen att komma är det bara att slå en pling, det går förmodligen att ordna! =) Förhoppningsvis blir det väl ett foto eller två på tillställningen! Malin ska fixa med lite dryck och tilltugg, ska hjälpa henne med tilltugget. Jag ska göra snittar med mjukt tunnbröd, kallrökt lax och philadelphiaost och även en variant med vedrökt hamburgerkött... Typ bara det som ska vara i, ev. lite kryddor och så klart gräslök till laxen! Väldigt enkelt och gott! =) Mycket mer uppskattat med Philadelphia än pepparrot!

Ska bege mig mot stan om ett tag, bilen måste bara få sitta i kupé och motorvärmaren en stund till... :) Men först lite kaffe, sen ut med hela familjen i kylan och andas lite frisk luft + hämta in ved! =)

 

Livet är en fest!


Nakenchock...

Den:2010-02-05 Kl: 13:31:36 / Allmänt / Kommentarer: 2

Jag har ju varit lite dålig på att visa magbilder... Så nu bjuder jag på två! Lite dålig kvalite då dom är fotade med min (inte så) superflashiga mobiltelefon! =)


    
Vecka 25 och vecka 28


Sjukstuga.

Den:2010-02-03 Kl: 13:02:54 / Allmänt / Kommentarer: 1
Det blev som jag trodde igår, Felix och jag hemma idag! Han var lite skruttig redan i måndags, Mackan tog "Vab" när jag åkte och jobbade kl. 14.00... Och igår var Felix fortfarande snorig och allmänt seg. Meddelade chefen redan igårkväll att jag ev. blir hemma med honom men att jag skulle ringa nu idag på morgonen om hur det blir. Idag är han ännu snorigare, plus (slem)hosta! =/ Just nu leker han inne på sitt rum med bilar och traktorer... Allt, verkligen allt ligger kring golvet just nu i hans rum... han har grävt ut ur sina lådor och backar och jag orkar bara inte plocka in det! Vi får hjälpas åt lite senare. Måste skaffa nån förvaring på väggen åt honom!

Idag ser min mage inte riktigt klok ut... hela ungen ligger typ mot höger sida! Ser helt deformerad ut ju! ;)

Ciao.

Vräker ner snö just nu!

Den:2010-02-02 Kl: 12:46:17 / Allmänt / Kommentarer: 0
Tisdag betyder ju ledigt för två tredjedelar av denna familj! Vi har just käkat lunch, som även var frukost för mig! =) Felix har dragit in massa filtar och lagt sig i våran säng med sina nallar. Även om han slutat vila så behöver han lite avkoppling här mitt på dagen! :) Jag ska passa på att ringa och göra beställningar på Bake Off, hann inte igår på jobbet innan dom stängde orderkontoret så jag tog hem det i stället! =) Fick sms och mms i morse av Fredrik från jobbet som meddelade att det blev en liten prinsessa i Sunderbyn igårkväll! =) Stort grattis till dom! =)

Jag blir bara mer och mer nyfiken på vem det är som döljer sig där inne i min mage... Hur h*n ser ut, vilket kön, om h*n kommer vara lik storebror. Ja funderingarna är många, det återstår att se! :) H*n har iaf legat snett i magen i typ en vecka nu, sparkar i mina revben på höger sida och då rörs det även typ mot höften på vänster sida... :) Ibland går det knappt att sitta rakt upp ens, utan jag måste luta lite bakåt för att inte bli söndersparkad i revbenskanten! Är idag i vecka 28!! =) Ojoj, har idag vart gravid i 190 dagar av 280, bara 90 kvar! ♥

Hej babberiba.

RSS 2.0