Ljusare tider.

Den:2010-01-28 Kl: 11:31:25 / Allmänt / Kommentarer: 1
Myser av att sitta inne i värmen och titta ut på det vackra vädret... För här jag sitter (i Gallerian) ser jag en vit/blå himmel, strålande sol och massa snö! =) Väldigt fint måste jag säga! Men jag vet att det är svinkallt och blåsigt, just därför njuter jag extra mycket! ;) Dricker en latte, smaksatt med vit choklad och en pärlboll till! *Fatville here I come* :) Hehe, nä har faktiskt bara gått upp 5,5 kg... Så det är inte så farligt (än så länge) :) Kanske kikar förbi på Euro Sko innan lunchen är över! Hejs på er.

Tröttmössa

Den:2010-01-26 Kl: 22:44:16 / Allmänt / Kommentarer: 0

Stupa i säng är vad jag kommer göra väldigt snart! Har vart ledig idag, softat hemma med Felix... Körde honom till mamma och for med Mackan, Malin och Robert till Luleå och kollada på Sherlock Holmes på bio! Riktigt bra var den! =)

Nu ska järnet svepas, sen gonatt! :)
Går btw in i v. 27 idag... det tuffar på fort! =)

Sov gott.


Habubb.

Den:2010-01-20 Kl: 23:03:44 / Allmänt / Kommentarer: 1
Nu sitter jag och dricker mitt dagliga järn, bebisen lever rövare i magen och kommer förmodligen leva om ännu mer när jag lagt mig i sängen! =) *Våran härliga lilla rövare* :) Tänk att jag redan vart gravid i 26 veckor... bara 14 veckor kvar! Oj, vad vi längtar! =)  

Imorrn jobb 07-15, sen ska jag banne mig ut på en promenad... Mackan jobbar till 18.15 så jag och Felix kanske tar oss en tur med vagnen! Känner att jag behöver röra på mig. Sola skulle jag också vilja göra, om så bara några minuter... med en handduk över magen, minns hur vild Felix blev i magen när man låg där i det hemska ljuset!

Nä, nu är järnet insupet... Bara gaddarna som ska borstas, sen sovasovasova! =)


Sov gott.

Tung dag imorgon.

Den:2010-01-14 Kl: 23:37:41 / Allmänt / Kommentarer: 0

Vill inte riktigt gå och lägga mig idag... för det betyder att när jag vaknar är det dags att göra sig redo för farfars begravning. Nä, ingenting som man någonsin blir riktigt redo för. Men jag vet att det kommer bli en fin ceremoni. Felix ska lämnas på dagis innan 09, då kommer mamma och Alex och vi (jag och Mackan) åker alla iväg och hämtar handrosorna på Buketten och sen vidare till Sangis kyrka!

Det positiva är att vi alla är tillsammans, det är det som gör att man orkar och kan...

Kära farfar ♥


Bild lånad av bästa faster Maud.



Love makes you stronger.


Mår pyton...

Den:2010-01-13 Kl: 22:44:00 / Allmänt / Kommentarer: 0

Har vart hemma idag med magsmärtor och toabesök, blir att vara hemma imorrn också för att krya på mig! Som ni förstår har det inte hänt spec. mycket, så det får bli lite info om min grav. denna vecka från familjeliv.se!

Vecka 25

Kroppen: Placeringen av livmodern är vid denna tidpunkt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln.

Barnet: De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade och barnet kan knyta sina händer och få tag på sina fötter.

 

 


Bara -2,8 grader nu! =)

Den:2010-01-12 Kl: 00:27:26 / Allmänt / Kommentarer: 0

Ja nu har jag vart dålig på att uppdatera... igen! :/ Bättre sent än aldrig! ;) Helgen gick fort, men det var en trevlig sådan! =) Har vart mycket gravidsnack med Malin! :)

Och idag har jag inte gjort mycket innan jobbet... Typ mest surrat med Vicke i telefon! =) Jobb 14.00, söta Lina kom förbi med sina härligt rödsprängda ögon på jobbet... Så vi tog en lunch/middag på Mocca! =) Trevligt värre!
Slutade 21.15, hade ett H&M paket att hämta ut på Ica... =) Tyvärr var det ingenting i detta paket till mig, men jeans och t-shirt till Mackan och lite smått och gott till Felix. =) Allt som jag skulle ha kommer om nån vecka, typiskt! Har myst lite med tända ljus, chips och julmust till slutet på Star Trek. Vi började se den för nån vecka sen men det var nåt fel på skivan så vi kunde inte se klart... Så idag hyrde jag den från jobbet! =) Jag orkar som inte med att inte ha sett klart en film! ;) Å nu sitter jag här, på väg att slänga ner en tablett Järn brus i ett vattenglas och svepa, sen borsta gaddarna och hoppa i säng! =) Kanske surfa runt liiite till innan sängen!




Adiós

 

 


Kall start på nya året!

Den:2010-01-07 Kl: 23:40:42 / Allmänt / Kommentarer: 0

Trycket släppte lite från mina bihålor och livet kändes som en dans på rosor igen... Ehh, eller kanske inte fullt så härligt! ;) Snorar och är täppt om vartannat fortfarande, men humöret är det dock inget fel på! =)

Här hemma eldar vi mest hela tiden, -30 grader ute... Friskt värre! ;) Håller oss just under 24 grader inne, det gillar jag. Man kan gå omkring i linne och trosor/mysbrallor och ligga i soffan UTAN filt! =) Mackan är lite mer tveksam, han är ju en riktig svettis (och jag en frysis;))... men nu efter några dagar i våran tropiska djungel börjar han va inne på min bana! =) Fast nu lovar dom ju varmare grader mot helgen, då ska vi minsann vara ute! =) Lediga och allt!

Jaha... gick i tisdags in i vecka 24, plutten simmar omkring och boxas/sparkas ganska mycket. Fortfarande mycket neråt, mot troskanten. För någon dag sen när jag låg på sida i soffan höll den på med nån sträcknings gymnastik... Kändes tydligt även utanpå magen, långa tryckningar i sidan och samtidigt ner vid troskanten. =) *Lovely*

 

Lite info från familjeliv.se:

 

Vecka 24

Kroppen:
Om du hittills inte funderat så mycket över det här med att vänta barn, blir det mer uppenbart nu när magen blir större. Du har nu gått upp 5–7 kilo, vissa ännu mer. Det är vanligt med ryggproblem, till exempel att du känner dig trött eller har ont i svanken. Foglossning är en annan vanlig åkomma under graviditeten. Det beror på att brosket i fogarna som håller ihop bäckenbenen luckras upp något av graviditetshormonerna för att ge plats åt barnet när det sedan ska födas. Man blir överrörlig i bäckenlederna och kan få smärta och inflammation när bäckenbenen gnider mot varandra. Skulle det drabba dig får du försöka ta det lugnare och anpassa dig till vad kroppen klarar av.


Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 centimeter långt. Barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.


Läggdags på Klöverstigen, jobbar 07-14 imorrn fredag! =)

Ciao.


Snörvel...

Den:2010-01-06 Kl: 00:21:51 / Allmänt / Kommentarer: 1

Idag har jag knappt orkat nåt... Bihålorna håller på att sprängas känns det som! :/ Inte kul! Har inte ens fått någon förvarning om att det var något helvete på gång... PANG sa det bara, vaknade med en ångvält över panna/näsa/kinder! *Urk*

Dagens enda ansträngning var att hämta in ved, för är det -20 ute är det faan bara att ligga i med eldningen! Tog in två fulla blåa IKEA påsar, bra skit det där, dom funkar till mycket! Vi har våran ved mellan huset och garaget, halvt inbyggt kan man väl säga, och jag stod där i godan ro och pustade med alla tjocka kläder jag bylsat på mig, drar (eller snarare släpar) de fulla påsarna ut därifrån och när jag tittar upp ut mot vägen står det en stor jävla varg där på våran uppfart och stirrar på mig... Hann bli alldelens varm i bröstkorgen innan jag inser att det såklart är en helt vanlig gråhund och piper fram: Heeej vovven! Såg inte till någon husse eller matte så jag antar att det var nån som var ute på rymmen, den skulle säkert bara passerat vårat hus om det inte hade vart nåt spännande som lät där bakom väggen! ;) Fortsatte iaf släpa in mina tunga påsar och den bara stirrade på mig, där sa vi hej då! Hoppas den kom sig hem ordentligt sen! 

Sen har jag och Felix bara softat, han har vart väldigt förstående när jag legat i soffan och haft ont. Han har nöjt sig med att kika på tv och film och vi har haft en riktig mysdag. =) Jag har såklart fått leka lite med bilar med honom men inget avancerat. Får se hur det känns imorrn, har fått snyta mig en massa ikväll i alla fall... så det kanske håller på att släppa lite! Om det inte blåser så hemskt imorrn kanske vi tar oss en spark/bob-tur, för då blir vi ju hemma hela familjen! =) 

Sii jo lejter äligejter =)

 

Kram.


Fix och trix här på bloggen!

Den:2010-01-04 Kl: 23:31:18 / Allmänt / Kommentarer: 0
Vad tycker ni om min nya design? Känns mycket bättre med svart och grått... och lite blått så klart (favoritfärgen).

Sitter och väntar på två bakade potatisar i ugnen. Jag och Mackan blev sugen och nu ska dom nog snart vara klara *hoppas hoppas*... :) Har hyrt "I Love You, Man!" som vi ska se, jag vet, lite sent att göra allt detta ikväll men jag är ju som sagt ledig imorrn och Mackan börjar 09.45. Är man inte hemma fören 21.30 så blir det sen kvalitetstid! =) Bättre det än ingen alls! ;)

Nää what the fuck, ställa fram lite röror nu!

Nyp i stjärten.

Gott nytt år!

Den:2010-01-04 Kl: 00:25:57 / Allmänt / Kommentarer: 0
Tänka sig vad tiden går fort när man har roligt! ;) Redan 2010, det var ju "nyss" vi skålade in 2000! =)

I helgen har tyvärr inte tiden gått spec. fort... Har spendera mesta delen på jobbet! Och Kalixborna har visst inte behövt handla så mycket mat just denna helg, segt! Nåja, nu är den över. Ny vecka och nya tag! =) Har en härlig vecka framför mig... jobbar bara mån, tors och fre. Inte illa pinkat! =)

Nu ska jag joina min sovande sambo i sängen.

Kram.

RSS 2.0