Lite bilder från Midsommarhelgen! =)

Den:2010-06-28 Kl: 15:38:55 / Allmänt / Kommentarer: 0

Clara Midsommarfin





Flaggan hissad i stugan



Felix och Agnes spanar på fiskar från båten



Kusinerna badar/vadar



Clara i mormors famn




Jag fastnade visst också på en bild



Felix spexar (som vanligt när kameran är framme)


Helt apatisk...

Den:2010-06-27 Kl: 20:46:16 / Allmänt / Kommentarer: 0

Som rubriken lyder känner jag mig just nu... Har rivit omkring massa grejjer i hallen, för att jag skulle ta tag i lite städning... har bara lämnat en jävla oreda i hallen och vill inte alls vara med just nu! =/ Drog fram skor och vinterkläder som ska bäras bort (upp i förrådet på övervåningen), å tappade orken totalt! *Skit också* Jaja, ska dricka en kopp kaffe och sen blir det att piska upp sig!


Ciao!


Har ju glömt meddela...

Den:2010-06-27 Kl: 20:35:56 / Allmänt / Kommentarer: 0

Malin och Robert har fått sin bebbe nu... En söt "liten" gosse! =) 2010-06-26 Kl. 05.17! Ojoj, vad vi är lyckliga för deras skull! =) Längtar tills vi får se pyret live... han ser då oförskämt söt ut på bilderna dom skickat! ;)


Svårt att sova...

Den:2010-06-26 Kl: 02:10:41 / Allmänt / Kommentarer: 1

Hoppas ni alla har haft en härlig midsommar!? :) Nåja helgen har ju precis börjat... ;) Guu vilken härlig start på helgen med vädret! :) Vi har spenderat dagen hemma i trädgården, eftermiddagen och kvällen i stugan! =) Sover hemma, känns bäst så med Clara som vaknar och äter mitt i natten! Mackan hade köpt nån Mojito (alkoholfri) till mig på bolaget, som man bara ska blanda typ fruktsoda i... det var min midsommardrink, riktigt god faktiskt! =) Väl här hemma började jag fundera mer och mer på Malin och Robert, hur det går för dom och bebben i Sunderbyn... man känner sig ju orolig. =( Så nu kan jag inte sova! *Typiskt*. Snart vaknar Clara och vill äta också! Nåja, vi tar väl en ordentlig sovmorgon i morgon... Felix följde med mamma hem från stugan, klockan hade passerat midnatt och han somnade ju så klart ganska snart efter att dom satt sig i bilen! ;) Oväntat? Näää!

Ojoj, detta blev ett tjorvigt inlägg... hattande hit och dit! Kanske är lite trött i alla fall!? ;) Nu ska jag göra ett nytt försök i sängen, först lite vatten bara! =) God natt!


Ny design! =)

Den:2010-06-22 Kl: 22:50:49 / Allmänt / Kommentarer: 2
Jag tycker den är helt okej... Absolut inte i närheten av vad jag egentligen skulle vilja ha, men hur mycket jag än letar så finns inte den jag har ritat i huvudet (konstigt va!? ;)).

Vad tycker ni??

Myspys i badet!

Den:2010-06-22 Kl: 22:44:29 / Allmänt / Kommentarer: 0
Gårdagens badbebis


Gonatt...

Den:2010-06-21 Kl: 01:54:00 / Allmänt / Kommentarer: 2
Är för trött för en vettig uppdatering... Nattinatt!

Tjabba läget!?

Den:2010-06-20 Kl: 02:57:26 / Allmänt / Kommentarer: 0

Har vart lite seg idag, men Mackan var snäppet segare i morse... ;) Han drack whiskey igår (fre kväll), typ två små... han vart lite "lullig", ni vet så där lite småmysig bara! ;) Han och Felix klev upp före mig och Clara, när vi väl kom oss upp ur sängen så möttes jag av en väldigt sliten Markus, galet bakis, som att han hade haft värsta karatefyllan kvällen innan! :) Han fattade inte varför men jag la ihop 1 + 1, han har kört LCHF (Low Carb High Fat-"dieten") stenhårt hela veckan... Lär ju vara därför! =) Haha, ja då har han lärt sig det också! Vi softade på här hemma och for till stan närmare eftermiddagen, regnade och var allmänt dött på stan. Tur vi hade rustat vagnen med regnskydd, Felix i regnställ och paraply och oss vuxna med paraply! =) Felix åkte karusellen som fanns och sen gick vi ett varv runt eländet... Handlade på Hemköp, köpte jordgubbar och tog med oss mat från Kina (jag vet, vart en jävla omväg hem till Grytnäs ;)) Sen fick vi samtal från Malin och Robert som inte bara ville va hemma... ;) Dom kom till oss och vi dukade fram färsk ananas, färska jordgubbar, blåbär och hallon och vispad grädde till! Väldigt gott och mysigt! =) Clara har vart lite tjorvig under kvällen... hon har inte riktigt kommit till ro och somnat ordentligt... i vanliga fall sover hon nån timme i sträck men under kvällen har det bara blivit små korta sovningar och så har hon vaknat. Det resulterade i en övertrött liten sötnos som inte alls var nöjd, hon var missnöjd och små/stor-grinade till och från i typ 45 min. (har aldrig hänt förut). När jag väl gick in med henne i sovrummet där det var mörkt och svalt tog det inte länge innan hon sov! =) Hmm, på tal om sova... fan vad klockan har blivit mycket, idag igen! =/ Penny* lär nog vakna om en timme eller två och vilja ha en tisse-slurk... :)

Så, god natt mina vänner! =)


*Penny, förkortning av Penntrollet (Claras smeknamn). Läs mitt förra inlägg för mer utförlig förklaring! Hihii! ;)



Vila i frid Magnus "Fridolf" Lindholm.


God natt!

Den:2010-06-19 Kl: 02:14:01 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hej och hej då... typ... ;) Här blir det ett kort inlägg. Kalixdagarna i helgen, lördag = åka karusell för Felix! Han längtar kan jag lova! ;) Vi har det bara bra, lever och mår gott! =) Clara har fått ett smeknamn: "Penntrollet" =) För hennes hår står rakt upp på huvudet, det typ växer som en tuppkam... eller ja, frippan som ett penntroll helt enkelt! ;) Supersött! Hon har ju haft/har så mycket hår men nu märker man att det börjar nötas bort mer och mer. Ska verkligen försöka bli bättre på att lägga in bilder här! Har vart lite snålt på den fronten! =/

Sov gott!

Pappa på papper! =)

Den:2010-06-15 Kl: 19:42:27 / Allmänt / Kommentarer: 0
Idag har vi vart på Soc. kontoret och skrivit på faderskaps pappren! Tycker det är lite löjligt hela grejen med två vittnen... ;) Men men, så är det!

Igår började Mackan med sin "diet"... LCHF! =) Ska bli spännande att se hur resultatet blir! Igår gjorde jag världens enklaste köttfärsbiffar, med bara lök, mjölk och kryddor... Dom höll ihop perfekt och var riktigt goda! I stället för potatis åt han kokt blomkål! =) Idag blev det marinerad fläskytterfile, jag och Felix åt pommes till och Mackan åt blomkål igen! Tur att han gillar det! ;) 

Blir gräsänka strax, Markus åker till Lycksele för att jobba där imorrn. =/ Kommer hem imorrn kväll! Lite trist! =(

Ska passa på att umgås lite med honom nu innan han far!

Clara 4 veckor idag!

Den:2010-06-13 Kl: 15:33:36 / Allmänt / Kommentarer: 0
Alltså, man blir lite förvirrad... Det är ju lite lurigt, idag är det 4 veckor sen Clara föddes, men hon blir inte 1 månad fören den 16:e! ;)

Nu ska vi strax åka till Malin och Robert och fika lite gobulla som Malin bakat i väntan på deras bebis! :) 5:e dagen på övertid för dom!

Fy på mig!

Den:2010-06-12 Kl: 16:09:03 / Allmänt / Kommentarer: 0

Nu är jag inne i en sån här dålig-på-att-uppdatera-period... Passar på nu medans Felix är ute på gården och Clara ligger i soffan och sover! Har haft finbesök här idag av Jenny, Alicia och lilla Elsa... =) Det var väldigt roligt! Även om Luleå bara är en timme bort blir det alldeles för sällan vi har tid att träffas! =/ Men så är det när man har heltidsjobb och småbarn, bara att inse... ;)

Igår efter att Mackan slutat jobba for vi en snabbis till Luleå. Blev lite kläder till barnen, ett amningslinne från Lindex till mig. Ska bli jävligt skönt att slippa dra upp tröjan när patten ska fram, linnet funkar på samma sätt som en amningsbh, man bara knäpper lös själva "kupan"... Väldigt smidigt! =) Ammade offentligt för första gången med Clara... inne i Smedjan! Men det gick bra, flaschade ingenting... Hehe! ;)

På tal om amma är det dags för lilla fröken att äta nu! :) Hej!


Gobiten med långhåret! =)

Den:2010-06-09 Kl: 16:11:56 / Allmänt / Kommentarer: 1

dsc00080 (MMS)

Gobiten med långhåret! =)


Lyckades fånga ett sm:)e!

Den:2010-06-09 Kl: 16:10:54 / Allmänt / Kommentarer: 2

dsc00078 (MMS)

Lyckades fånga ett sm:)e!


Rackarns plåtar...

Den:2010-06-07 Kl: 18:29:52 / Allmänt / Kommentarer: 0
Clara sover i soffan, Markus står vid spisen, Felix smet iväg med mormor och jag bara är... Känner mig lite orkeslös idag, tror jag behöver fortsätta med mitt järn-tillskott! Hade behövt städa lite här hemma idag, eller i alla fall dammtorka och dammsuga... Har fullständigt skitit i det. Men imorrn, då jävlar ska snabeldraken ut på en tur! ;) Imorrn ska även Clara på besök till bvc, spännande att se hur (om) hon växt! =) När hon var 9 dagar hade hon gått upp nästan 200 gr. från födelsevikten (4160gr), till 4320gr. Imorrn kommer hon vara 3 veckor 2 dagar! *Våran stora lilltjej* ♥

Gammelmorfar och Clara 23/5 -10


Hej!

Den:2010-06-05 Kl: 14:18:09 / Allmänt / Kommentarer: 1
Fy fan vad det blåser ute... knakar tom i huset ibland! =/ För någon timme sen så haglade det här hos oss och var 5 grader, för att sen bli 12 grader och sol... Just nu 9 grader, molnigt och storm... Helknepigt väder med andra ord! ;) Men vad gör det när man kan pyssla på inne! Markus har äntligen fått ordning på kablarna där våran kökslampa skulle upp så nu har vi ordentligt med lyse under middagen! =) Fint blev det! Enda som saknas nu är tavlor på ena väggen bakom matsalsbordet... Å när det är klart kommer jag väl på nåt mer som ska göras! ;) Ja just det... vi har ju redan ett projekt på gång, vi ska byta ut badrumsmöblerna. Hittade ett set med spegelskåp + tvättställsskåp med låda från Hafa! Gick in på Colorama och beställde det någon dag innan Clara föddes, förra veckan ringde dom att det hade kommit, då var det bara att åka dit och hosta upp 8000:-. Priset är med tvättställ och blandare. Skåpen som sitter där är från -82 när huset byggdes, så det är på tiden att det sker en uppgradering! =) Får fota lite före och efter bilder när det börjar bli dags för bytet! :)

Nä nu börjar Clara vilja ha mat... Hejsvejs!

Pjuhuu...

Den:2010-06-03 Kl: 00:24:53 / Allmänt / Kommentarer: 0

Förskole-hämtningen av Felix gick strålande idag! =) Han följde snällt med... men Markus tog ett snack med honom på morgonen när han lämnade honom, även Viola hade pratat med honom på dagge. Det hade gjort susen, jag fick en kram av honom och han sa: "Mamma idag vill jag följa med dig, jag lovar att inte bråka". Belöningen blev att åka till mormor och busa där... =) Vi satt ute i solen, drack kaffe och fikade, Clara sov gott efter amning och Felix sprang omkring och fyllde olika vattenkannor och hinkar och vattnade lite varstans på mammas gård! ;) Sen kom även min svärmor förbi dit på kaffe... Gissa om Felix blev glad med både mormor och farmor på samma ställe!? =) Felix blev kvar hos mamma medans jag for på stan, shoppade lite på Kids and teens åt Clara, bytte även en body + leggings som hon fått i present till en större storlek! En bra sak att bo i en liten håla är att man inte behöver kvittot för att byta! =) Men lapparna satt iofs kvar! Sen blev det handling på Hemköp, hem och göra middag och efter det har det inte hänt så mycket... ;) Minstingsfjärten ligger och sover i soffan sen någon timme tillbaka, hon kommer snart vakna och vilja ha en godnattslurk (hoppas jag, för tuttarna kommer annars sprängas inatt). =) Imorrn är det dagislämning 09.30 och lite senare tänkte jag ta mig till Malin och hänga med henne, kanske ett besök på nåt av Kalix alla (två!?) fik! =) 


Gonatt!


Idag är Clara 16 dagar.

Den:2010-06-01 Kl: 18:17:38 / Allmänt / Kommentarer: 0

Ja nu ska jag försöka ta ett bloggryck! Har inte hänt så jättemycket, Clara äter, sover och gör sina behov. =) Hon har en vakenperiod mitt på dagen i ca 1½-2 timmar, hon ligger och filosoferar och är allmänt nöjd (oftast). ;) Sen äter hon och sover, vaknar och bajsar, blir bytt på och då vill hon ha lite mer mat och somnar om... Sen brukar hon ha en liten vakenstund på kvällskvisten också, den brukar vara lite kortare än den på dagen. Ja, nu är klockan kanske kring 23 och då vill hon äta igen, bajsblöjbyte och tjoff ner i sängen för att sova till ca. 03-04 och då är det mat igen, somnar med mig i storsängen och vi sover till ca. 08-09... Nån natt byter vi även bajsblöja och det har även förekommit amning på tidiga morgonkvisten. Så här rullar det på... :) vi har inte mycket till rutin ännu, jag tycker det känns bäst att hon får bestämma när hon vill äta och sova! Nöjd bebis = nöjd mamma! =) Rutiner hinner man skapa så småningom! =)

Felix har vart på dagis idag, första dagen på nya 15-timmars veckan. Vi har bestämt oss att köra på tis, ons, tors 09.30-14.30! Men shit vilken tjurig liten kille som absolut inte ville följa med mig hem idag. Han skulle på livet cykla innan vi for, nej sa jag (för jag hade redan låtit honom gunga en stund)... det slutade med att jag bar honom sparkandes/skrikandes/grinandes med våld till bilen. Viola (fröken) tog Clara! Helst av allt hade jag också velat grina men jag var lugn och sansad, han ska inte få vinna såna kamper! Vi får väl se hur det går imorgon! ;)

Idag blir det grillade hamburgare till middag, Markus ska fjutta igång grillen och jag måste kasta mig iväg i bilen för att handla hamburgerbröd, det hade vi ju så klart inte! :/

Hej så länge! 


RSS 2.0