Clara och kissen! =)

Den:2010-05-29 Kl: 01:05:16 / Allmänt / Kommentarer: 5





Bilder från Sunderbyn.

Den:2010-05-27 Kl: 14:06:34 / Allmänt / Kommentarer: 2
Sista påklädda bilden med Clara i magen... Precis innan en värk!




"Grattis brickan"! =) Äppeljuicen är så sjukt god efter all ansträngning! =) Trots att jag drack saft så fort jag fick chansen mellan värkarna!




Duschad och påklädd, Clara invirad i Landstingets fina filt! ;)




Mys så hög nivå!




Storebror Felix på besök! =)




Fick låna vagn från Neo och gå ut i finvädret!




Lilla rosa på plastlådan! ;)


Bröstpump sökes!!

Den:2010-05-26 Kl: 19:09:27 / Allmänt / Kommentarer: 0
Mina pattar överproducerar mjölk som fan... Vaknar på natten och måste pumpa ut, å nu är det så att jag inte är ägare till någon riktig pump så det är handpumpning som gäller... Alltså med mina bara händer! Jävligt okul! :/ Har hört och även läst att det är Avent Isis som gäller när man ska ha en bra pump...

Ingen som råkas ha en sån liggandes och skräpa nånstans!?? :) Har sett att det finns på Blocket men det skulle kännas bättre om det var någon man vet/känner eller någon som nån annan känner som har använt den! =)

Lillbiffen äter bra, var på BVC igår och hon hade ökat dryga 200 gr sen hemkomsten! =) Men jag tycker att hon sover lite väl mycket... får ibland/ofta väcka henne när brösten är på bristningsgränsen! Minns inte att Felix sov så här mycket i början, men som med så mycket annat: Man glömmer sjukt fort!

Fett bortprioriterad... ;)

Den:2010-05-24 Kl: 18:23:40 / Allmänt / Kommentarer: 1
Ja, så är det just nu med bloggen! =) Å idag hade vi jättemycket som skulle fixas, vi gjorde inget av de saker vi skrivit upp på "att göra-listan". Väldigt skönt faktiskt! =) Regnat mesta delen av dagen också, så vi behöver inte ens ha dåligt samvete för att vi vart mest inne hela dagen! ;) Det som hänt idag är följande... Lämnat Felix på förskolan där dom hade pyjamas party! =) Jag, Mackan och Clara (ja vi tror vi har bestämt oss för det nu :)) åkte och handlade, först på Hemköp sen Coop. Var hemma i typ en timme, då skulle Felix sen hämtas från partyt... Clara sov sig igenom hela "utevistelsen", hon vaknade hemma, åt från ena tissen, rapade och bajsade, bytte på henne, sen dags för andra tissen. =) Mackan for och hämtade hem Felix och for sen själv vidare på tandläkarbesök. Superspännande va!?? :) Lillfisen åt och somnade just innan 15.00... Då kom Malin och hälsade på, vi drack kaffe och käkade bulla. =) Nu är det dags för middag och Clara sover fortfarande... *mina tuttar håller på att sprängas* Ska kasta i mig mat sen måste hon vakna och äta! =) Oh, förde över bilderna från kameran igår, kommer upp ett gäng snart! ;)

Ha en skön kväll!

Tack än en gång! =)

Den:2010-05-22 Kl: 13:08:58 / Allmänt / Kommentarer: 1
Gud så skönt det är att vara hemma! =) Första dagen och natten (tors-fre) gick hur bra som helst här hemma, hon vaknade 2 gånger under natten för att äta, ena gången passade hon även på att bajsa! ;) Hon grät ingenting, bara gnydde lite! =) Fredag förmiddag spenderades ute för Markus och Felix, dom monterade bla upp en ny trägunga och spelade Boccia. Plutten låg bara inne och sov mestadels! Morbror Alex kom och hälsade på, då var tösen vaken hela tiden, åt lite och satt sen i hans famn och tittade fascinerat på honom! :) Efter att han for dröjde det inte länge så kom Malin och Robert förbi! Tösen hade dock hunnit somna så dom fick titta på henne sovandes bara... Malin är btw jättegravid nu ;) Fan vad fort man glömmer hur stor man själv var! =) Åkte och handlade efter 18 på jobbet, tog med oss farmor Inger från stan. =) Kvällen bara jyrade vi här hemma, flickan sover mest, äter och skiter emellanåt! ;) Natten till idag har också gått bra, vaknat och ätit två gånger inatt också.

Nu har faster Emma och farmor Inger kommit, ska gå och sällskapa på altanen! =)

I bilen! =D

Den:2010-05-20 Kl: 14:42:47 / Allmänt / Kommentarer: 1
Ja, som rubriken lyder så sitter vi i bilen på väg mot vårt kära hem och storebror! =) Bilirubinvärdet var som ni förstår bra, hade sjunkit ytterligare sen igår! *mammas mjölk is the shit* :) Svängde förbi Lindex för att inhandla en body och pyjamas i stl. 56, sötnosen är ju lite för lång för stl. 50...:) Snart på Innanbäcken för att plocka upp lilleman, längtar! ;)

Torsdag morgon...

Den:2010-05-20 Kl: 07:15:27 / Allmänt / Kommentarer: 0
God morgon! Nu har man vart vaken några timmar redan... Har fått väcka lilla madame för att hon skulle äta, mina pattar höll på att sprängas! =/ Provet som togs igårkväll var bra (bättre än tidigare), så igår behövde hon varken sola eller ersättning! Nu om ca. en timme ska dom testa igen, hoppas, hoppas att min mjölk späder ut det gula nog och vi kan få åka hem! Saknar Felix så fruktansvärt mycket, igår när vi pratade i telefon undrade han när vi kommer hem med bebisen och att han saknar och längtar efter oss... *gissa om jag grinade* ont gör det i hjärtat att inte kunna säga säkert när! Men vi vet ju att han har jättekul hos mormor! =) Dom var ju förbi i måndags så han har ju fått träffa lillasyster en sväng i alla fall! :) Nä, nu ska jag göra nåt vettigt med mig själv! ;) Skriver lite senare efter provsvaret kommit!

Onsdag förmiddag.

Den:2010-05-19 Kl: 10:48:00 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ligger i sängen på sal 7, som numera är hemma... Lillfjärten sover sött i sin mysiga plastbalja, storfjärten Markus ligger i sin "pappafotölj" och äter glass! =) Ska strax väcka plutten så hon ska få amma, just efter 11 kommer en bm från 56:an och ger tillägg (behövs för att det gula ska kissas/bajsas ut fortaree). Sen är det lunch som står på schemat... I morse togs ett nytt blodprov för att kolla bilirubinet, får kanske svar på det nu innan lunch. Håller tummar och tår att det går neråt! Känns lite långtråkigt att bara vara här, om vi blir kvar ytterligaree en dag ska vi höra om vi kan låna en vagn och gå ut i finvädret=) Behöver lite nya intryck!! Släkt och vänner, ni törs ringa, har oftast elefonerna på ljudlös så även om ni ringer olägligt så stör ni inte! =) Svarar vi inte så ser vi ju att ni ringt och kan ringa upp i alla fall! Nu ska tösen väckas och tuttarna fram! ;)

Här kommer en bild på tösen!

Den:2010-05-18 Kl: 11:03:02 / Allmänt / Kommentarer: 4

dsc00062 (MMS)

Här kommer en bild på tösen!


Här kommer mer sms bloggning... ;) Tack s...

Den:2010-05-17 Kl: 20:41:07 / Allmänt / Kommentarer: 2

Här kommer mer sms bloggning... ;) Tack så mycket för alla gratulationer! :) Vi mår bra allihopa och ligger kvar i Sunderbyn... Vikt och längd... 4160 gr och 54 cm! :) Våran lilla prinsessa ligger just nu i solsäng pga höga bilirubin-värden. Samma svammel som när storebror föddes. Då låg vi här en vecka... Men nu var vi ju lite beredd på att det kunde bli samma så blodet hennes testades redan idag och visade högt värde! Förhoppningsvis sjunker värdet till normal nivå inom en snar framtid! Solningen gör att kroppen bryter ner bilirubinet som då kissas ut, enkelt förklarat! Nu ska vi gå till henne så hon får amma! :)


Sms:ar från förlossningen... Vet ju att de...

Den:2010-05-16 Kl: 18:39:57 / Allmänt / Kommentarer: 16

Sms:ar från förlossningen... Vet ju att det är många som vill veta! ;) Har fått en välskapt liten flicka kl. 17.03! Är sjukt lyckliga! :)


Lördag Bf +12

Den:2010-05-15 Kl: 13:20:45 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hade vädret varit dåligt hade säkert jag också känt mig lite låg... Men skit också, man dör ju nästan av värmeslag idag. =) Inte glömma att dricka en rackarns massa vatten!!

Nu kommer lite gravid-äckel-varning...
Slemmade lite blod idag vid ett toabesök (kring 10-tiden)... alltså inte blod utan slem med blodstrimmor i, gissar att det är lite av slemproppen som börjat lossna! =) Har även sammandragningar till och från, utan smärta dock... bara lite molvärk/mensvärk. Det skumma är att det nästan mer känns som ett pirrande i "mensmagen" än smärta... =) Haha, kan ju alltid hoppas att det är så här det ska vara även under förlossningen! ;)

Nä, ut i solen igen! =)

Fredag Bf +11

Den:2010-05-14 Kl: 16:46:39 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja jag vet att jag har vart dålig att uppdatera... men det är ju sån tryckande värme att man bara vill ligga i en pool och plaska! ;) Fy faan vad nice att vara ledig såna här tider! =) På bebisfronten händer inget nytt... den bara ligger och myser och jäser där inne! Men jag mår bra så jag ska inte klaga! :)

Idag har vi haft besök av Therese, Hugo och Lina, väldigt trevligt! :) Surrat, surrat och åter surrat... ;) Ungarna har jyrat omkring på gården medans vi satt som paddor på altan och njöt av solen! =) Just nu är det 24 grader i skuggan, fattar ni då hur varmt det är i solen!! *Gaahhh* =)

Nu ska jag, Mackan och Felix åka in till stan och Colorama, det ska inhandlas ny inredning till badrummet! =) Sen måsten vi inhandla någon sorts middag... känner noll och ingen motivation för det! Men hungrig börjar jag i alla fall bli! ;)


Häpp, på återseende!

Gårdagen!

Den:2010-05-13 Kl: 17:16:44 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja som sagt... allt bra igår! =) Superkul att få tjuvkika lite på h*n också! Den putade med läpparna såg det ut som och läkaren såg att den hade hår i nacken! ;) Väger mellen 3600-4000, svårt att säga när den nu är överbakad! ;) Felix vägde 3855 gr och var 52 cm, hade inte förväntat mig att denna skulle bli nå speciellt mindre... Bära barn är visst min melodi! =) Nu känns dagarna mycket lättare, vet att om det inte kommit igång till måndag så ska jag kontakta min barnmorska och hon ringer Sunderbyn och bokar tid för igångsättning... på tisdag!! =) Vi hann även med att göra stan innan vi gick och käka på Österns Päla! =) Och därefter hemfärd! 

Nu ska jag återgå till kalasandet för min kära sambo! ♥

Allt såg bra ut, alla värden, fostervatten...

Den:2010-05-12 Kl: 17:56:46 / Allmänt / Kommentarer: 0

Allt såg bra ut, alla värden, fostervatten, och bebisen! :) Den får skvalpa omkring i magen ett tag till! ;)


Hos barnmorskan Bf +9

Den:2010-05-12 Kl: 12:40:01 / Allmänt / Kommentarer: 3
Jahapp, nu sitter jag på Mackans jobb och är lite nervös... Barnmorskebesöket gick bra, men måttet på magen har nu vart på 35 cm. de tre senaste veckorna. Av naturliga skäl är ju så klart bebisens rörelser mindre men Kerstin (min barnmorska) ville att vi ska få göra ett ultraljud och ctg för att kolla att allt ser okej ut... Dom kollar fostervatten, mäter flödet i navelsträngen, gör en viktuppskattning och säkert nå mer viktigt! :) Och Kalix sjukhus är ju inte kända för sina resurser så därför blir det en liten avstickare till Sunderbyn... Sitter nu och väntar att Markus ska komma loss från jobbet så vi kan åka och käka lunch och därefter sticker vi dit! Ska bli kul att se lilla plutten igen, vi har ju inte sett h*n sen vecka 18! =) Spännande även att få veta vikten... ;) Nä, nu börjar det bli dags... =D

Hej så länge!

Tisdag Bf +8

Den:2010-05-12 Kl: 00:19:08 / Allmänt / Kommentarer: 1

Ytterligare en dag är förbi... nu börjar jag starkt fundera på att försöka slå nåt rekord! ;) Min kära vän Anna-Stina fick ju gå hela 21 dagar över innan hon vart igångsatt... Ska jag sikta på 22 dagar då kanske!?? ;) Haha, nä huvvaligen!

Dagen har rullat på bra, hunnit vara i stallet, shoppat och haft Malin på besök! =) En riktigt bra dag! Imorrn är än så länge bara barnmorskebesöket inplanerat men jag ska nog kunna hitta på nåt för att få tiden att gå! :) Är även öppen för förslag om det är någon som vill komma med tips på saker att göra! ;) Det får dock inte handla om att vara hemma, typ dra igång nåt storkok/bullbak eller städning... :) Tack men nej tack!

Har haft sammandragningar till och från hela dagen, helt utan smärta... bara vanligt "lite obehagligt", för att magen blir som en liten jävla sten! ;) Så inget på gång ännu... Vill verkligen inte att det ska komma igång och bli på torsdag... BIG NO NO!! Mackans födelsedag!

Nä, nu ska jag mojsa ner mig i sängen med Markus... ♥ Nattinatt! 


Jaha... En sväng på stan och 550 kr fattig...

Den:2010-05-11 Kl: 17:13:28 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00042 (MMS)

Jaha... En sväng på stan och 550 kr fattigare! Detta var vad jag fick med mig hem! Men jag är nöjd! ;)


En dag i taget...

Den:2010-05-11 Kl: 10:31:00 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hade ju så klart hoppats att natten skulle bjuda på lite sammandragningar eller nån känning, men inte det! =/ Helt lugnt förutom lite sparkar så klart! ;) Idag är Felix på dagis och jag hade tänkt fara på stan, men det blir nog inte förren om nån timme... Ska såsa på här hemma och njuta av lugnet! =)


Ciao.

Måndag Bf +7

Den:2010-05-10 Kl: 22:30:20 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nä, det vart inte mycket sömn här tidigare på morgonen... låg mest bara och stirrade upp i taket! =( Mackan åkte och jobbade 06.45, när Felix vaknade kom han och la sig en stund med mig i våran säng... Sen när vi klev upp blev det lite tvtittande och allmänt morgonmys... Vid 10-tiden gick jag och la mig på sängen, somnade i typ 1½ timma! =) *Välbehövligt* Såg till att Felix hade allt han behövde nära till hands! Jag vaknade ju så klart lite då och då och Felix kom in i sovrummet och surrade ibland... ;) Sen var jag fit for fight! Har pysslat på här hemma under dagen... tvättat, hängt tvätt, skrubbat diskbänken med Jif (mirakelmedel på rostfria ytor), blir skinande rent! =) Dammtorkat i sovrummet, och även en liten vända i badrummet... fick ett sms att jag hade ett Ellospaket att hämta ut (igen). Denna gång var det gardiner till toa som var huvudattraktionen och därav dammtorkningen där! :) Mackan kom hem och jag fick värsta hormonsvallningarna och började grina!? Trött fysiskt och psykiskt av denna eviga väntan... La mig i sängen och somnade bums, vaknade betydligt piggare och på bättre humör! :) Vi for på stan, hämtade ut paketet och tog med oss pizza hem! Har hängt upp gardinerna, blev bra! =) Sett CSI och nu dricker jag järn och ska surfa lite... Bebis sprattlar som en fisk och vill inte vara still... Tjuriga lilla oxe där inne! ;)


Hej å hå!

Felix supernöjd över sina nya tatueringar! =)

Den:2010-05-10 Kl: 14:54:22 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00041 (MMS)

Felix supernöjd över sina nya tatueringar! =)


Kan inte sova...

Den:2010-05-10 Kl: 05:36:35 / Allmänt / Kommentarer: 2
Vaknade vid 03.00 och gick upp för att kissa... väl tillbaka i sängen tog det inte lång stund innan bebis också vaknat och började spjärna. Började ila som satan bakom blygdbenet och gjorde allmänt ont i "mensmagen", försvann efter några tiotal sekunder och återkom med ca. 10 min. mellanrum i nästan en timme. YES!! tänkte jag, nu vill det sätta igång! :) Slumrade en stund vid 04.00, vaknade efter någon minut och var kissnödig igen... *suck* Låg kvar en stund och tjurade, hoppades att det var falskt alarm... Men nä, det var bara att kliva upp igen... =/ Sen efter det har det inte vart mer sammandragningar eller molvärk, tyvärr! La mig i sängen igen och tänkte försöka sova, men då är det en liten krabat i magen som tydligen blivit väldigt pigg och vill leva rövare... inte så lätt att sova då! Trodde att om jag kliver upp och går omkring lite kanske den vaggas till sömns igen men icke det! Lessnade på att stå och gå och satte mig här i stället, just nu tror jag bebben kör benpress och grodhopp! :) Vet inte riktigt vad den pysslar med men den rör sig konstant... Den ska ju vila nu!! Å det måste jag också försöka göra, sova nån timme innan Felix vaknar... Annars kommer han ha en zombiemamma här hemma hela dagen! :( Ocoolt!!


Hej så länge... och god morgon! =)

Okej, stryker och fyller på nya bet! :)

Den:2010-05-09 Kl: 21:52:51 / Allmänt / Kommentarer: 4

Bf 3 maj!

Vicke:
2 maj
Flicka. 3750gr. 51cm.

Jenny: 2 maj
Kl. 23.11, flicka. 3611gr. 51cm.

Mia: 4 maj
Flicka. 3560gr. 52cm.

Alexander: 5 maj
Pojke, svart hår. 3750gr. 52cm

Anki: 5 maj.

Sandra: 7 maj.

Malin: 8 maj
3600gr.

Lina: 9 maj
Kl. 18.10, pojke. 3895gr. 50cm.

Tisse: 9 maj/10 maj
Pojke.

Sophie: 11 maj.

Vicke(igen): 11 maj
Kl. 15.35, flicka. 3750gr. 51cm.

Jenny(igen): 12 maj
Kl. 23.11, flicka. 3611gr. 51cm.

Robert: 12 maj.

Malin(igen): 13 maj.

Daniel(Pågen): 14 maj.


Lördag Bf +5

Den:2010-05-08 Kl: 21:35:45 / Allmänt / Kommentarer: 2
Jaaahaa. Varför går tiden så jävla sakta för? Idag har vi vart på vift och gjort massa saker, då går ju tiden fort, men nu... *Suuuuuck* :/ Vilade lite på soffan när Felix kollade på Bolibompa, vaknade av att jag kräktes lite i munnen!! Hur jävla roligt uppvaknande tror ni det är?? Har inte haft halsbränna/sura uppstötningar under hela graviditeten men nu, när man är på övertid och varje dag känns som en vecka då jävlar ska man visst ha det!? Idag har jag kännt lite sammandragningar i alla fall, men inga smärtsamma eller med ihållande molvärk! *snark* Pattarna däremot känns lite mer spända! ;)

Ja, ut med det negativa! Nu fokuserar vi framåt och gör något åt rastlösheten! =)

Jag ska till att börja med pyssla med lite manikyr... fila och måla naglarna! :) Okej, skriver kanske lite senare! Hej så länge! :)

Jaha, list-uppdatering... igen! :)

Den:2010-05-08 Kl: 10:55:38 / Allmänt / Kommentarer: 0

Bf 3 maj!

Vicke:
2 maj
Flicka. 3750gr. 51cm.

Jenny: 2 maj
Kl. 23.11, flicka. 3611gr. 51cm.

Mia: 4 maj
Flicka. 3560gr. 52cm.

Alexander: 5 maj
Pojke, svart hår. 3750gr. 52cm

Anki: 5 maj.

Sandra: 7 maj.

Malin: 8 maj
3600gr.

Lina: 9 maj
Kl. 18.10, pojke. 3895gr. 50cm.

Tisse: 9 maj/10 maj
Pojke.

Sophie: 11 maj.

Jenny(igen): 12 maj
Samma kön/vikt/längd som gissningen den 2:a!


Okej då...

Den:2010-05-08 Kl: 01:03:27 / Allmänt / Kommentarer: 0

Jag uppdaterar väl så här innan läggdags... har haft en rackarns massa besökare idag! :) Jättekul verkligen! Jag förstår att det är många som är nyfikna på hur det artar sig, kan meddela att det inte händer ett skit! =( Just nu känner jag mig rutten, förmodligen för att jag är så jävla trött! =/ Å då vet vi ju alla vad enklaste lösningen på det problemet är... ;)

Natt natt.


Fredag Bf +4

Den:2010-05-07 Kl: 17:43:46 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ojoj, vad jag börjar bli hungrig nu... Har gockat in skivad fläskfile i en härlig marinad med massa chili grillolja, pressad vitlök och sambal, det har legat där och gottat sig 1 tim. och ska få ligga ca. 30 min till! =) Sen ska dom på spett tillsammans med zuccini och paprika, skulle ha haft aubergine också men dom var så mjuka så jag hoppade över... hmm, kanske kan skära upp majskolvar i bitar i stället! :) Men jag vet fortfarande inte vad jag vill äta till... Pommes, klyftpotatis, ris, nudlar?? Det lutar åt pommes! Köttet är nog i starkaste laget för Felix så han kommer få köttbullar, kör med säkra kort! =) Å ikväll ska det bli chips och dip! :)

Jag och Felix åkte efter dagis och kastade sten i älven... han tyckte det var spännande att kolla på isflaken som flöt förbi, bonus var att det satt måsar på och åkte snålskjuts! :) Sen for vi på Hemköp och handlade glass, Twister blev det! Både min och Felix favorit! :) Åkte till Posten och käkade glassarna, Felix hann busa med Farmor och även lite med pappa innan vi for hemåt!

Dagen har passerat utan en enda sammandragning, bebis har sparkat och spjärnat lite under eftermiddagen... Den är fortfarande lite lugnare än tidigare dagar, håller tummarna att den bestämmt sig för att kika ut under de närmaste dagarna! =) Skulle va som smidigt när Mackan är ledig! ;) Ska planera in lite grejjer att göra i helgen... då står tiden inte stilla i alla fall! =)

Malin: Jag kommer gärna och kollar på fotboll med dig, hör av dig om tid och plats! =) För inte var det väl idag!? 


Solterapi!

Den:2010-05-07 Kl: 00:36:25 / Allmänt / Kommentarer: 1
Det blev varken film eller chips och dip... men jag strök/strykte (va faan heter det egentligen??) och hängde upp gardinerna i alla fall! =) Nu har det ju gått och blivit fredag, undrar vad denna dag bjuder på!? Felix ska på förskolan och jag tänker hålla mig ute i solen. Då har jag förmiddag och mitt på dan planerad i alla fall! :) Tror det är därför som jag känt mig lite låg idag... brist på friskluft och sol! Tråkigt nog jobbar Mackan till 18.15... nåja, vi får åka och hälsa på honom en sväng efter dagge! =) Det brukar uppskattas av lilleman, då får han ju träffa farmor på jobbet också! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och kramas med min stora älskling, eller nja, det är han som får krama mig... Blir så jobbigt att ligga med sträckt arm för att stormagen är ivägen! ;) Gonatt!

Torsdag Bf +3

Den:2010-05-06 Kl: 21:01:44 / Allmänt / Kommentarer: 2
Tror ni att det är någon bebis på gång här ännu?? Näääädååå!! Idag har vart sjukt långtråkig, har inte fått mycket gjort under dagen! =/ Under eftermiddagen har jag i alla fall tvättat en maskin och hängt den, vart och handlat och lagat mat... Men that´s it! Känner mig lite matt och orkeslös, tittar på dessa skrynkliga köksgardiner som jag skulle ha strykt och hängt upp för några dagar sen. Tänk om man skulle orka ta sig ett ryck!? Kanske, kanske... :) Ååh, nu kom min karl just hem... han har vart och hjälpt sin mamma att skruva ihop våran gamla bokhylla hos henne! :) Ska kramas lite med honom nu, kanske att vi kikar på nån film senare... Köpte gräddfil och chips när jag var och handlade... *dåliga jag* ;)

Uppdaterar listan igen... ;)

Den:2010-05-06 Kl: 08:33:45 / Allmänt / Kommentarer: 1

Bf 3 maj!

Vicke:
2 maj
Flicka. 3750gr. 51cm.

Jenny: 2 maj
Kl. 23.11, flicka. 3611gr. 51cm.

Mia: 4 maj
Flicka. 3560gr. 52cm.

Alexander: 5 maj
Pojke, svart hår. 3750gr. 52cm

Anki: 5 maj.

Sandra: 7 maj.

Malin: 8 maj
3600gr.

Lina: 9 maj
Kl. 18.10, pojke. 3895gr. 50cm.

Tisse: 9 maj/10 maj
Pojke.

Jenny(igen): 12 maj
Samma kön/vikt/längd som gissningen den 2:a!


Onsdag Bf +2

Den:2010-05-05 Kl: 21:14:48 / Allmänt / Kommentarer: 1

Ingen bebbe idag heller. Har haft lite sammandragningar då och då under dagen, tyvärr har dom vart helt utan smärta eller värk! =/ Magen har bara blivit som en sten! Besöket hos barnmorskan gick som väntat, blodtrycket var kanonfint som vanligt, mätte magen (35 cm), lyssnade på hjärtljuden (144), klämde och kände på Plutten, pratade lite och bokade in en ny tid till nästa onsdag... Hoppas ju så klart att slippa fara på det besöket! ;)

Gjorde sen stan och lunchade med Markus på Kina! =) Hämtade Felix från förskolan och vi åkte till mamma, skönt som tusan att sitta ute i solen. Lina kom förbi och drack kaffe, sen skulle hon vidare på stan och då åkte vi hem! Fixade middag, Mackan kom från jobbet, vi åt, slappade lite i soffan, ner med Felix i badet... Ja, det är väl dagen och kvällen i stora drag... Nu är det Grey´s Anatomy på Kanal 5 (som jag sett fram emot hela dagen) =). Har pausat det just nu... skönt, då kan jag spola förbi reklam-pauserna! =) *Sweet*


Nå... på återseende! =)


Nu sticker jag och bebisen till barnmorska...

Den:2010-05-05 Kl: 11:20:34 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00031 (MMS)

Nu sticker jag och bebisen till barnmorskan! Den är i magen ännu.. ;) Verkar inte vara på väg heller!


Tisdag... BF +1

Den:2010-05-04 Kl: 21:50:23 / Allmänt / Kommentarer: 1

Ingen bebis idag heller... Och jag har inte kännt nåt utöver det vanliga på hela dagen! Tvivlar att den hinner kika ut på dryga 2 timmar! ;) Men nu när jag satte mig här vid datorn fick jag lite ont i ryggen, inte det vanlig långt ner i ryggen utan lite högre upp...!? Men det kan lika gärna vara att jag har suttit mycket idag, jag och Felix for till mamma vid lunchtid och vart sittandes i solen och sen inne. =) Shit vad härligt det var i solen idag! Har inte blivit många knop... Andra dagar har jag försökt sysselsätta mig med diverse städning och tvättande + tvättvikning. Idag - nada! Ska se Cougar town 21.55 sen ska jag stryka gardinerna som kom med Ellos paketet igår! =) Eller fan, kanske sparar det till imorrn och färgar håret ikväll i stället! :)

Imorrn har jag besök hos barnmorskan inbokat... Kl. 11.30! Någon som är sugen på att luncha på stan efter det?? ;) Felix är på förskolan till 14.30! Det är bara att höra av sig! =)


Hejs!



Söta mössan till bebisen, gjord av Roberts...

Den:2010-05-04 Kl: 14:30:50 / Allmänt / Kommentarer: 2

dsc00027 (MMS)

Söta mössan till bebisen, gjord av Roberts mamma! =) Gulligaste hjortronet i stan! :) Är lugnt i magen idag, inga känningar ännu!


Näpp...

Den:2010-05-04 Kl: 00:26:13 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ingen bebis på beräknat datum i alla fall! Enligt mensen skulle bf vara 7:e, men ultraljudet sa 3:e! Får väl se om det stämmer bättre med 7:e!? =) Ut vet jag ju att den kommer! Å ju fler dagar som går desto mer hinner jag pyssla här hemma! ;) Känner mig så pass fräsch i kroppen att det just nu inte spelar så jättestor roll om den guppar omkring några dagar längre... men börjar det gå uppåt två veckor och mer då kommer jag inte känna mig lika positiv kan jag lova! Då jävlar ska den utvisas! ;)

Sov gott!


Beräknad förlossning idag!

Den:2010-05-03 Kl: 17:28:22 / Allmänt / Kommentarer: 1
Wohoo... har fått Ellos paket att hämta ut på Ica! Fyndade billiga sängkläder till Felix, tänk att det ska kosta så jävla mycket för helt vanliga sängkläder med "standard-mått" bara för att det är barnmotiv på dem! :/ Helknepigt! Fyndade även ett par snygga sandaletter till mig, ½ priset fick jag dom för! Nu håller jag tummar och tår att dom ska passa också! =) Känner mig alldeles lycklig när jag tänker på dom, haha jag vet, jag är skoskadad! Att gå in i en snygg skobutik gör mig nästan knäsvag, det är som konst för mig det här med skor... Sist jag var i Stockholm och gick in på Topshop´s skoavd. tappade jag tillfälligt talfömågan. =) I LOVE SHOES! Jag får som ett härligt sugande pirr i magen när jag tittar på skor! Hahaha, alltså jag hör ju hur det låter... Helt sjukt! ;) Nå, tillbaka till Ellos beställningen. Blev även nya sommar gardiner till köket, hoppas att dom också kommer va fina! Hmm, nu minns jag inte om det var nåt mer...!? När Markus kommer hem (slutar 18.15) ska jag åka och hämta ut det! Sen kommer mest troligt Malin och Robert hit! =) Trevligt med lite umgänge så här mot kvällskvisten!

Ja som ni förstått är jag alltså inte och föder barn idag... ;) har inte kännt nånting idag. Vi får se när lill*n behagar att visa sig för oss. Känner mig väldigt lugn och redo i alla fall, och jag tycker nog att bebisen har vart lite lugnare idag (detta kommer jag väl få äta upp senare då cirkusen drar igång i magen). Förhoppningsvis vilar den upp sig inför vad som komma skall! =) Sitt livs resa.

Uppdaterar "Gissa"-listan!

Den:2010-05-03 Kl: 09:47:58 / Allmänt / Kommentarer: 0

Bf 3 maj!

Vicke:
2 maj
Flicka. 3750gr. 51cm.

Jenny: 2 maj
Kl. 23.11, flicka. 3611gr. 51cm.

Mia: 4 maj
Flicka. 3560gr. 52cm.

Alexander: 5 maj
Pojke, svart hår. 3750gr. 52cm

Anki: 5 maj.

Sandra: 7 maj.

Malin: 8 maj
3600gr.

Lina: 9 maj
Kl. 18.10, pojke. 3895gr. 50cm.

Tisse: 9 maj/10 maj
Pojke.

Jenny(igen): 12 maj
Samma kön/vikt/längd som gissningen den 2:a!


Prima skinka!

Den:2010-05-02 Kl: 16:38:35 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja så som rubriken lyder mår jag idag! =) Huvudet är piggt och även kroppen, inget ont i rygg eller bäcken... Tänk om förlossningen skulle kunna starta när man känner sig så här! Men nä, iiiiingenting ännu! Bara att "njuta" nu då medans man är pigg! ;)

Vi har vart och handlat på Hemköp och tankat, vi blev så sjukt sugna på grillat att vi överväger att trotsa regnet och kötta igång storgrillen på baksidan! =) Mackan (grillmaster) säger att det inte gör nåt att det regnar, han kommer ändå stå under tak! :) Men jag är även sugen på Kinamat, hmmm... det kanske vi tar till lunch nån dag istället!

Åh just det, packade bb-väskan igår! =) Det mesta i alla fall... Allt som hör till bebisen är nedpackat och det mesta av mina grejjer, nu är det bara Mackans väska som ska göras redo! =)


Ändrade planer precis... Vi åker till Mita (min moster) och äter middag nu! =) Hej så länge!

"Gissa"-listan!

Den:2010-05-01 Kl: 17:30:09 / Allmänt / Kommentarer: 1

Bf 3 maj!

Vicke:
2 maj
Flicka. 3750gr. 51cm.

Jenny: 2 maj
Kl. 23.11, flicka. 3611gr. 51cm.

Mia: 4 maj
Flicka. 3560gr. 52cm.

Alexander: 5 maj
Pojke, svart hår. 3750gr. 52cm

Anki: 5 maj.

Sandra: 7 maj.

Malin: 8 maj
3600gr.

Lina: 9 maj
Kl. 18.10, pojke. 3895gr. 50cm.

Tisse: 9 maj/10 maj
Pojke.

Jenny(igen): 12 maj
Samma kön/vikt/längd som gissningen den 2:a!

=)


Sorry...

Den:2010-05-01 Kl: 01:24:02 / Allmänt / Kommentarer: 0
...att jag inte uppdaterat idag! Ingen bebis på gång ännu! Den stökar och bökar fortfarande väldigt intensivt i magen, just nu kör den ett gympass modell otrevligt (för mig). Eller den kanske har bestämt sig för att vara kvar där läänge till och har nu börjat möblera om! :)

Ikväll har vi vart bortbjudna till Anna-Stina och Peter på mat tillsammans med Malin och Robert. Smarrigt var det! =) Tack kära vänner för en jättetrevlig afton! =D Vi hann knappt få av Felix kläderna här hemma så sov han, ögonen pekade typ i kors! ;)

Nu har det gått och blivit "Maj maj måne jag ska lura dig till Skåne", hmm... eller är det "Maj maj måne jag kan lura dig till Skåne"?? Å till Skåne!? Why?? Markus förklaring är att det finns inget ställe som är värre än Skåne... Jag kan tyvärr inte uttala mig i den saken! :) Nåja, 1 maj innebär att det bara är 2 dagar till bf... tror vi får vänta några dagar extra på denna lilla krabat. Den har det nog alldelens för bra där inne, men jag vägrar gå som Anna-Stina gjorde med nummer 2 (Julia), 21 dagar över tiden! Det är ju fan omänskligt! =/ ;)

Ska imorrn (jaja, det har blivit idag), lägga upp en lista med gissningarna på bebisens ankomst... Nu är det dags för tandborstning och sängen! Sov gott!

RSS 2.0