E M D

Den:2010-10-29 Kl: 22:16:22 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja ni får tycka vad ni vill... men jag gillar verkligen dem! :) Jag blir alldelens varm i kroppen när dom ställer till med flerstämmig skönsång! ;) Hihii, jag å fjårtisarna! För er som inte såg Idol ikväll kan jag meddela att den enda ni missade stort var EMD... Jag lägger då inte pengar på att rösta på någon av de tävlande i alla fall! :P Så det så! Men att Jay körde en Backstreet boys låt!? Otippat! ;)

Köpte ju två nya scalarer (vit/orange på b...

Den:2010-10-29 Kl: 19:49:38 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00349 (MMS)

Köpte ju två nya scalarer (vit/orange på bilden) i Happis också! :) *Intresseklubben antecknar* ;)


Poff, så var det fredag! =)

Den:2010-10-29 Kl: 15:58:32 / Allmänt / Kommentarer: 0
Vi for till Haparanda i onsdags efter mitt inlägg. Blev även en tripp över gränsen och till "Tex", inhandlade ett par Kuoma skor till Felix när vi ändå var där! ;) En vit vintermössa till Clara, ser så där lagomt finsk ut med tofsar! Haha! :) Sen fort tillbaka till Svearike och IKEA, där blev det som vanligt värmeljus och doftljus, kakfat, termos och lite mer smågrejjer! ;) Sen till Jysk och handla överskåp till våra garderober som vi har i sovrummet, köpte även två filtar (som att vi inte har nog)... en cerise och en limegrön! Snyggt att ha i soffan! =) 

Igår vart det inte många knop, förutom på träningen! ;) Å hör och häpna, känner av lite träningsvärk idag! =) Äntligen!

Nu ska vi en sväng på stan! Hej så länge!

Dagens skörd ur brevlådan... ;) Föräldrape...

Den:2010-10-27 Kl: 13:50:56 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00332 (MMS)

Dagens skörd ur brevlådan... ;) Föräldrapenning från FK, gåva från Libero och presentkort från jobbet! :) Plus ett paket från Ellos. Inte illa! Hihii.


Fan också!

Den:2010-10-27 Kl: 11:22:04 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja jag vet... Uppdateringarna lyser med sin frånvaro! :/ Men nu är Markus hemma igen från fisket! :) Han har semester hela veckan ut... så nu kanske jag har tid/lust/ork att blogga lite oftare när man inte är helt ensam fiskarkärring! ;) Plus att Clara är inne i världens mammigaste period, vet inte om det är nån typisk fas här kring 5 månader eller om det är för att det alltid bara är jag, jag, jag. Felix är ju så klart också med på ett hörn, men det är han som står för mesta underhållningen och lockar fram de långa skrattsalvorna... ;) Ja jisses vad dom kan skratta och busa tillsammans, Felix spexar, Clara kiknar av skratt, Felix kiknar av skratt han också och försöker busa igen... resulterar i ett misslyckande och han börjar tokskratta i stället, varpå Clara börjar bubbla av skratt. Ja ni fattar. Kan väl kalla det en god cirkel (i stället för en ond, tänkte jag;))!

Fan, tänkte försöka hinna med ett Luleå eller Happis besök nu någon dag när Mackan är hemma, men inorrn är det dags för MamaBaby träning och sen poff är det ju helg... vet inte om jag orkar med att åka under helgen, så här i löningstider. ;) Nån som vet... IKEA, går det att åka en fredag efter löning eller är det lika brutalt som under lördag/söndag?? Jaja, vi får väl se vad som händer och sker.

Hejjs!

En mörkare variant... Fortfarande inte nöj...

Den:2010-10-25 Kl: 16:10:56 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00330 (MMS)

En mörkare variant... Fortfarande inte nöjd! Får se vad som händer här näst... ;)


OBS! Nymålat... och även under konstruktio...

Den:2010-10-24 Kl: 15:40:26 / Allmänt / Kommentarer: 2

dsc00328 (MMS)

OBS! Nymålat... och även under konstruktion! ;) Tänkte försöka få det en varmare/mörkare ton, ev kanske lite åt rött!? Vad tycks/tros? :)


Dagens bästa köp! Rattmuff och snöborste i...

Den:2010-10-19 Kl: 12:41:46 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00316 (MMS)

Dagens bästa köp! Rattmuff och snöborste i rosa för att stödja kampen mot bröstcancer! :) Finns på Mekonomen! ;)


Då var 5 månaders sprutan avklarad! Tösen ...

Den:2010-10-19 Kl: 12:20:00 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00314 (MMS)

Då var 5 månaders sprutan avklarad! Tösen väger nu 7900 gr och är 69 cm lång! :)


Lilla mamma och jag på 100 års fest! =)

Den:2010-10-16 Kl: 00:06:34 / Allmänt / Kommentarer: 1

dsc00299 (MMS)

Lilla mamma och jag på 100 års fest! =)


Torsdagsmys! =)

Den:2010-10-15 Kl: 00:28:25 / Allmänt / Kommentarer: 0
Markus behöver inte kliva upp 04.00 imorrn och det firar vi! :) Äter massa onyttigt alldelens för sent! ;)

Bjuder på lite duschbilder på två av mina älsklingar :)
Lillbus & Snyggpappan (hoppas han inte läser bloggen, då får jag skäll att jag kallar honom det ;))








Idétorka

Den:2010-10-14 Kl: 00:42:51 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag vet inte vad jag ska skriva om idag... har inte hänt så mycket spännande. Felix har vart på förskolan, jag och Clara åkte till stallet och drack kaffe ute i solen med mamma och Mona =), hem och Clara vilade, gjorde och åt lunch, hämtade Felix 14.30, hann inte vara hemma så länge så dök pappan i familjen upp *som gubben i lådan* ... Jag blir lika chockad varje gång han kliver innanför dörren innan typ 19.00 ;) Självklart jätteglad, nästan lite dumpirrig i magen... å lite fnissig! ;) Jag och Felix spelade Mario Kart, men nu börjar jag bli så pass bra att han inte kommer vilja spela med/mot mig länge till. Hehe! :) Lagade middag, min moster Mita och kusin Viktoria kom och hälsade på och köpte löjrom! :) Efter nattningen av våra små barn har kvällen spenderats i soffan med lite vindruvor, kinapuffar och apelsinsaft... Ja och som MMS:et jag skickade visar, mackor med Kalix löjrom, föredrar knäckemacka men nu drog jag till med smörgåsrån, löjrom och rödlök. Smaskens! =)

Imorrn (idag) är det MamaBaby träning på schemat! Nu jävlar ska jag försöka ta ut mig ordentligt, men kruxet är ju att jag ska orka det också!!! ;) Haha.

*wish me luck*

Kvällsmackan! =)

Den:2010-10-13 Kl: 22:32:00 / Allmänt / Kommentarer: 1

dsc00298 (MMS)

Kvällsmackan! =)


Trolleri trollera! ;)

Den:2010-10-13 Kl: 00:00:08 / Allmänt / Kommentarer: 0
Än så länge sköter jag mig... ;)

Dagen har rullat på... Men Felix som vart lite småkrasslig under helgen fick stanna hemma idag, han hostade lite på morgonen. Men det är inget man märkt av under dagen! =) Mamma kom och drack kaffe efter lunch. Även storebror och flickorna kom förbi, dom hade tänkt sig till mamma men hon var ju här! ;) Kul för kusinerna att busa tillsammans! ;) Markus var hemma i "normal" tid idag... härligt att äta middag ihop! =)

Efter middagen var det dags för Föräldramöte på förskolan, sånt tycker jag är jätteviktigt att gå på. Finns de föräldrar som aldrig varit på ett enda, tycker jag är trist... våra barn spenderar ju faktiskt en väldigt stor del där. Jag/vi vill ju självklart ha en inblick, kunna tycka till och även träffa de andra föräldrarna. Nu vart det även så att vi (Markus i första hand), blev föräldraråds representanter.

Kvällen har bestått av nattning av barnen och slappande framför tvn, för mig i alla fall... ;) Markus fixar med en dator på övervåningen spm MÅSTE bli klar till imorrn! =/ På återseende!

Jag har bestämt mig!

Den:2010-10-11 Kl: 16:18:35 / Allmänt / Kommentarer: 1

Nu jävlar ska det bli ordning... oftare uppdatering på bloggen är vad som ska ske! ;) Hinner gå så länge mellan uppdateringarna att det blir "jobbigt" att återberätta allt så då skiter jag i stället i det. Ändring på det från och med nu! =)

Helgen sa bara POFF så var den över, inte för att det spelar någon roll vilken dag det är... Mackan jobbar ju ändå dygnet runt alla dagar i veckan. Det som gör att jag vet vilken dag det är, är Felix "dagis dagar"... eller jag behöver ju bara hålla koll på när det är tisdag, så ska han ju ons och tors också. ;) Torsdagar är det MamaBaby och efter senaste gången kan jag inte påstå att jag hade träningsvärk... Ja liite i magen och låren. Måste nog börja med ett hemmapass på typ söndagar! ;)

Clara börjar närma sig 5 månader, tippar på att hon väger 8 kilo nu! Storlek 68 börjar vara lite light, eller rättare sagt kort. Snart blir det alltså att ta fram 74. Hon helammas fortfarande och vaknar 1-2 gånger/natt för att äta. Senaste veckan har vart en växtperiod, hon har sovit dåligt, gnällt och gnytt (nattetid alltså), när man lagt ner henne i sin säng har det inte gått många kvartar innan hon vaknat, plus att hon har börjat bajsa mitt i natten (som hon inte gjort sen hon var pyttebebis)... Jaja, bara vänta ut stormen. Igårkväll testade vi ge henne ersättning, 40 ml slukade hon i ett nafs, typ en klunk, haha! ;) Gjorde 60 ml till och det gick inte lika fort men slut tog det! Sen sov hon gott... I 4 timmar! Hon har en inbyggd klocka, som Skalman. ;) Hon ska få samma ikväll tänkte vi, för vi har köpt en sån där färdig tetra och halva är ju kvar, då kan vi lika gärna förbruka den! ;) Annars är hon fortfarande samma glada bebis om dagarna. Fast i helgen när barnens farmor och faster Emma kom på besök började hon gråta som ett tok i farmors famn! :/ Ville hellre sitta och kika på dom på avstånd! :)

Åh, när som helst borde jag få ett sms att mitt paket anlänt till Ica. Lite kläder till barnen, bland annat vinteroverall(er) till Clara... beställde 2 olika, kunde inte bestämma mig. Den ena är en tjockare variant, vill klämma och känna skillnad innan jag ta ett beslut! ;) Ska alltså skicka tillbaka en av dom. Långkalsonger och byxor till Felix... på den delen av kroppen har nog de flesta nya centimetrarna hamnat! ;)

Hejs!


Snart Grey´s... :)

Den:2010-10-06 Kl: 21:00:01 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nu är det nära!! :) Bara minuter kvar till Grey´s Anatomy börjar... Weee! ;) *Härliga tv-höst* Ska försöka få in lite bilder snart, kanske sen, kanske imorrn! ;)

Hejs!

Måndag igen...

Den:2010-10-04 Kl: 16:30:56 / Allmänt / Kommentarer: 0
Tycker tiden går helt galet fort, veckorna bara susar förbi! Ny månad också... ja, få se om det bli snö denna månad!? Ibland brukar det ju snöa i Oktober, dock inte stanna kvar men ändå! ;)

I lördags blev vi bjudna på middag till Malin och Robert... egentligen var det bara jag (å kidsen förståss), men när jag var klar att åka kom Mackan hem! ;) Händer inte så ofta det! ;) Så han fick också följa med! Kreolsk gryta bjöd dom på, otroligt gott måste jag säga! =) HÄR är en länk till Malins blogg med receptet! :)

Söndag igår... hälsade på mamma på dagen! Felix blev kvar där för att sova över, jag och Clara åkte hem och hon hade en riktig sovardag... sov till och från hela eftermiddagen och kvällen! Mackan kom hem och vi hade lite söndagsmys... kex och ost, läsk och chips och Iron Man 2. Men Markus var så trött så vi såg inte färdigt, ska göra ett nytt försök ikväll kanske!? =)

Å idag har Mackan kommit hem redan kl. 15.00 =) Värsta lyxet ju! ;)

Nu ska jag spela Mario Kart med Felix, hejsvejs! ;)

Jahapp

Den:2010-10-01 Kl: 17:26:20 / Allmänt / Kommentarer: 0

Whats new!? Inte så jättemycket... Mackan fiskar för fulla muggar, kliver upp 04 och åker strax efter det mot Storön... Kommer hem vid 21-22-tiden. Kan bara sammanfatta det med att vi saknar honom otroligt mycket!

Jag och Clara är på MamaBaby träning varje torsdag sen två veckor tillbaka, 10 gånger totalt ska det bli! =) Känns väldigt skönt att röra på sig! ;) Jobbar med step bräda, så det är både kondition, kordination och styrka som förbättras! Jättekul faktiskt! Första passet blev jag väldigt varm, inte svettig men jävligt trött i musklerna både under och efter passet... Igår (andra gången) blev jag svettigare, så det pärlade sig i pannan men jag kände mig starkare och har knappt någon träningsvärk alls idag... Hmm, då är det bara att ta ut sig lite hårdare nästa gång! =) Ang. vikten så har jag vart nere på "startvikt" ett bra tag... 63 kg vägde jag när jag vart gravid (hade av någon outgrundlig anledning lagt på mig 4 kg under/efter sommaren), så där är jag och nu ska jag ner till 60 hade jag tänkt, är 169 cm (om nu någon undrar;))! Ganska lagomt mål tycker jag! Fast när jag var hos barnmorskan vägde jag 64 kg... nåja, jag måste ju gå efter min egen våg! ;) Å hos barnmorskan visade det sig att mina blodvärden är fina fisken... jag som trodde att det skulle vara lågt! 139... eller var det 136!? Äh, bra i alla fall! :)

Felix värsta tjuriga period verkar vara över... "peppar peppar ta i trä" Visst har han sina stunder, men vilken 4-åring har inte det! ;) Oftast är han snäll och glad! Han är så duktig här hemma och har tålamod om jag ammar Clara eller måste gå och bära på henne! =) Våran fina lilla stora kille! ;)

Trevlig fredag på er!


RSS 2.0