Fullt upp med att jyra med fötterna fast m...

Den:2010-09-26 Kl: 02:04:04 / Allmänt / Kommentarer: 2

dsc00265 (MMS)

Fullt upp med att jyra med fötterna fast man sitter! ;)


Lilleman

Den:2010-09-26 Kl: 01:54:30 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00267 (MMS)

Felix spexar i vanlig ordning! Sötnosen! ;)


4 månader. Väga och mäta på bvc... 7540 g ...

Den:2010-09-26 Kl: 01:53:06 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00254 (MMS)

4 månader. Väga och mäta på bvc... 7540 g och 66.5 cm


Hos mamma/mormor här om dagen! ;)

Den:2010-09-26 Kl: 01:48:50 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00246 (MMS)

Hos mamma/mormor här om dagen! ;)


Idag blev det att baka blåbärsmuffins! Hop...

Den:2010-09-21 Kl: 17:09:04 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00239 (MMS)

Idag blev det att baka blåbärsmuffins! Hoppas dom smakar smaskens! ;)


Go kväll!

Den:2010-09-19 Kl: 00:30:47 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jaha, har haft en rejäl bloggsvacka nu... All tid och energi går åt här hemma, Markus har ju börjat fiska nu med farfar Kurre... det innebär att han åker 05.00 och kommer hem kring 20.00-22.00, förra helgen spenderade dom tom natten på båten! :/ Fast några dagar har han kommit hem vid 14-tiden... ;) Tur att man vet att det är under begränsad tid! :) Jag klarar mig ju bra, ja och barnen också för den delen men vissa dagar hinner dom knappt/inte alls träffa pappsen! Men igår (fredag) hade dom en ledig dag! :) Så på torsdag lyxade vi till det och hämtade kinamat... Fredag mojsade vi på här hemma och bara var! ;) Kvällen spenderades tillsammans med Malin, Robert, Oliver och Lady och en rackarns massa kräftor! =) Svingott!! Och Idol så klart! Fan vad roligt att det är igång igen, då har man fredagkvällarna spikade en massa veckor framöver! =)

På barn/bebisfronten tuffar det på... Felix är sjukt trotsig till och från, vissa dagar märker man ingenting och andra är han som ett litet monster... ;) Men med Clara är han bara snäll och hon har ögonen på honom mest hela tiden... spelar ingen roll vad/vem hon tittar på, kommer han i närheten har hon bara ögon för honom! ;) Det är åt/med honom hon skrattar mest också, helt vilda båda två... Felix gör roliga ljud och flaxar med armarna och Clara kiknar av skratt! :D Hon blev ju 4 månader i torsdags, 16:e... tänkte börja med smakisar nu nån dag... men det ska vi göra när Markus är hemma, så han inte missar det! ;) Annars då... hon har fortfarande strl. 68 på kläder (men nu köper jag bara 74 och uppåt), hon biter mycket på sina bitringar och dregglar konstant, suger på tumme... typ bara på vänster så hon vrider oftast huvudet åt det hållet när hon sover... resultatet, så klart flint på vänster sida... ;) Så hon har också Mohikan frilla om man bara ser på ena sidan... stentufft! :P Vikt och längd får vi förhoppningsvis till veckan, skulle eg. ha vart i tisdags men vår bvc Gunilla var sjuk så jag ska ringa måndag och boka ny tid! Vid 3 månader vägde hon ju 7020 och var 64 cm, 3 kg och 10 cm sen födseln! ;) Men nu tycker jag att hon börjar plana ut lite! Vi får se! Helammar och trivs med det, fick för mig här tidigare i veckan att mjölken kanske inte räcker till, för hon åt 3 gånger en natt och hade inte bajsat på flera dagar, tänkte att allt kanske går åt i kroppen... men nästa dag sov hon typ hela tiden och åt knappt inget alls, pattarna var så sprängfulla och gjorde ont och jag var tvungen att pumpa ur... så det var nog bara nån tillväxt-period! Nu är det som vanligt igen. Kommer amma så länge hon är nöjd, verkar det som att hon vill ha mer kommer vi börja ge tillägg på kvällen! Har inget mot det. Det fick Felix ganska tidigt, man gör allt tidigare med första barnet... men nu vet man bättre! ;) Hehe! :)
Shit, inser just hur jävla långt det här blev... sorry, hoppas ni orkade hela vägen! ;) Nu ska jag glutta lite på Facebook och sen krypa ner i sängen! Imorrn är det ju dags att ta på sig bästa-gå-bort-kläderna och göra sin röst hörd på Innanbäckens högstadium! ;) Hihii, tänk att folk faktiskt drar på sig finkläderna för att gå och rösta... Jag kommer då ha helt vanliga jävla jeans och tröja, möjligtvis att det det är en liten klack på skorna, inte värre än så! ;) Ha den bra söndag!

Felix nya frisyr! ;) Vad tycks? :)

Den:2010-09-14 Kl: 11:16:50 / Allmänt / Kommentarer: 1

dsc00227 (MMS)

Felix nya frisyr! ;) Vad tycks? :)


Nattsudd...

Den:2010-09-14 Kl: 02:16:58 / Allmänt / Kommentarer: 0
Tiden bara rusar iväg... om några dagar blir Clara 4 månader. Verkligen bitterljuvt, man vill att hon ska växa och frodas och att se henne utvecklas mer och mer för varje dag gör ju att hjärtat voltar där inne bakom bröstbenet... ;) samtidigt vill man att hon ska vara denna underbara lilla varelse mest hela tiden! ;) Nåja, hur stor hon än blir kommer hon ju alltid vara lillasyster i alla fall och underbar så klart! ;) 

Nu till något annat... På onsdag ska vi till Luleå, till Justin och Danielphoto! =) Det ser vi verkligen fram emot! Vi fotade Felix (och ja hela familjen) när han var liten (-06)... "Växer så det knakar"-paketet, vi har tagit det nu också med Clara. Skillnaden är att då (med F), ingick 4 sessioner och nu är det bara 3. Så på Felix har vi bilder vid 3, 6, 9 och 12 månader... Nu blir det alltså 4, 8 och 12 istället! Spännande värre! =) Priset är inget att prata om, bilderna vi har är så fina och jag skulle lätt betala det igen... Några tusenlappar och du får så otroligt vackra bilder! Nä, inget man kan fota själv! ;)

Hihii, vet ni, ikväll klippte jag Felix hår... enligt hans egna önskemål, Mohikan! ;) Han är galet nöjd! =) Fast jag skulle vilja klippa ner det lite... Ska försöka fota imorrn innan förskolan och mms:a! =)

Nu hopp ner i säng, snart vaknar Clara och vill äta, Felix sover förhoppningsvis till 08 iaf... *Sova är överskattat* ;) Äh, kanske kan ta en powernap med lillan imorrn på dan! ;)

Jag säger bara en sak... WOW! :D

Den:2010-09-13 Kl: 22:23:24 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00226 (MMS)

Jag säger bara en sak... WOW! :D


Felix hos Lina på kalas, igår lördag! :) Ä...

Den:2010-09-12 Kl: 17:23:00 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00219 (MMS)

Felix hos Lina på kalas, igår lördag! :) Även bilden på Clara är från igår!


Clara på väg ut! ;)

Den:2010-09-12 Kl: 17:20:26 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00196 (MMS)

Clara på väg ut! ;)


Planet 51

Den:2010-09-07 Kl: 16:53:39 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag och Felix kollar på filmen Planet 51... Eller jag surfar och Felix kollar! ;) Clara tar en liten nap i soffan. Händer inte så värst mycket här hos oss just nu! Fast ja, lite förändring har det ju blivit... Mackan har semester/komp från Posten och jobbar numer med sin pappa som fiskare i Storön, Kurre körde upp båten från Öland i slutet på juli... Själva fisken simmar dock tryggt i havet ännu, nåt med båten som skulle fixas först! ;) Så förhoppningsvis ska vi äta Kalix löjrom hela vintern (nå, det mesta ska väl säljas men lite i alla fall)! =)
Nu har jag inte tid att sitta här längre... maten står på spisen och kokar. Blir "korvsoppa" idag, medan jag hämtade Felix på förskolan passade Mackan på att skala och tärna potatis, morot och kålrot färdigt... Härligt att slippa det! ;) Å nu vaknade minibus! :)

Hej så länge!

Trött tjej...

Den:2010-09-05 Kl: 02:16:22 / Allmänt / Kommentarer: 1

Har ikväll vart på Thesses "födelsedagsfest" ;) Alltid kul att komma ut och se lite folk, vi svängde in en snabbis på B4... men nä, ingen höjdare där direkt! Vi (jag och vapendagaren Malin) åkte till stan vid 22, körde hem Malin och var hemma kl. 01.15... tre timmar funkar fint att vara borta hemifrån, kid(ney) bönan hade vaknat och vart lite ledsen, så pappsen fick vyssa henne i famnen, men när jag kom låg hon bara och filosoferade! =) La mig och amma henne och poff så sov hon igen! :) Nu är det dags att tvätta bort sminket och krypa ner i sängen... ;) Får se vad vi hittar på imorrn/idag, Mackan skulle nog till Storön och hjälpa sin pappa... vet dock inte när. Jag är lite sugen på en Happis eller Luleå-tripp. Men men, det får vi se! =) Sov gott! 


Varför är typ alla flick-kläder rosa eller...

Den:2010-09-03 Kl: 23:31:50 / Allmänt / Kommentarer: 4

dsc00182 (MMS)

Varför är typ alla flick-kläder rosa eller i rosa nyanser? Lila, orange, gult ser man inte alls lika ofta! Och om man hittar ett plagg i blått eller grönt då är det oftast en klänning.. Så det verkligen inte kan missuppfattas, och tas för ett kill-plagg! ;) Jaja, det vart ett helt hav av rosa små kläder i sista tvättmaskinen iaf! ;) Ha en skön helg! (Bild uppdatering kommer inom kort!)


RSS 2.0