En hel vecka sen sist...

Den:2011-08-26 Kl: 18:39:32 / Allmänt / Kommentarer: 1
Då var det helg igen! ;) Veckan har gått ovanligt fort. Lämnade blod på måndag, Zumbade på tisdag, jyrade hemma onsdag (veckans soligaste dag). Torsdag var dagen det hände mest på... Felix var sin första dag på förskolan sen i början på juni! ;) Efter det hälsade vi på min mamma, Mackan slutade jobba 16 och då drog hela familjen på en minitripp till Happis! :) Fredagen har mest bestått av hemmamys och ska även fortsätta så... Markus är på väg hem och då tar vi helg på riktigt! :)

Vi har inga direkta planer för helgen... tar dagen som den kommer! =)

P.S. Min mobil är på semester... Glömde den hos Malin och Robbe i lördags och där har den fått vara och vila upp sig, kan inte påstå att jag saknar den! ;) Ganska skönt att vara utan! Jaja, jag ska åka och hämta den...

M & R, vi ses nåt i helgen! :)


Ha en skön fredag gott folk! =)

Snart helg!

Den:2011-08-19 Kl: 14:07:33 / Allmänt / Kommentarer: 0

Alltså, sen jag började med järntabletterna så känner jag mig (om möjligt) ännu tröttare på morgonen! :/ Vettefasen hur det kommer sig! Kanske att det gråa och tråkiga vädret gör sitt!?

Lägger upp några bilder från i sommar! ;)


Felix "blåser" såpbubblor
Clara och Marrkus känner på regnet


Busiga kusiner in action i stugan
Vår fina mysiga grillplats


Liten i storleken!

Den:2011-08-18 Kl: 20:58:46 / Allmänt / Kommentarer: 0

I H&M paketet jag fick häromdan kom även en baddräkt till Clara... i strl. 98/104, till nästa sommar tänkte jag! ;) Den såg inte så överdrivet stor ut när jag packade upp den, så när mamma kom förbi på kaffe tidigare idag tyckte hon att vi skulle testa den... Sagt och gjort! Den är ju typ lagom nu!? Okej lite stor, men fan inte mycket! 98/104 ska väl vara till typ 3-4 åringar...? ehh, okej! Jaja, förhoppningsvis kan hon ha den nästa sommar. =) Vi packar väl med den till Turkiet i september, vi har en UV dress men baddräkten funkar väl i skuggan! ;)

Bilder från dagens klädprovning! :)


Onsdag

Den:2011-08-18 Kl: 01:02:10 / Allmänt / Kommentarer: 0
Så, vad har dagen bjudit på...? Inte mycket! Grått och trist ute, vi har lekt inomhus och försökt få tiden att gå! Poff, så var klockan 16 och Mackan slutade jobbet! :) Man kan bli lite smått galen av att inte prata med någon vuxen på hela dagen! ;)

Clara har gått från att vara skotokig (suttit i hallen och testat alla skor som ligger där, skitnöjd;)), till att bli dansgalen (snacka om att ungen är mamma upp i dagen)! =) Så fort det hörs minsta lilla melodi... ja då svänger hon på hela kroppen, vickar i sidled, typ "headbangar" och det rycker i varje lite muskel! =) Ibland tar hon det lite lugnare men ibland ser hon helt vild ut! Galet kul! ;)

Felix börjar vara less på att va hemma... han längtar efter sina kompisar på förskolan! :/ Men snart så... =) Och då kommer det säkert bli en lite turbulent tid, efter ett så långt sommarlov! Vet inte om jag skrivit det tidigare men i oktober kommer Clara börja på Felix avdelning, det ser han fram emot! :)

Dags att borsta gaddarna och hoppa i säng! =) Natt natt!

Tar mig ett järn! ;)

Den:2011-08-17 Kl: 01:17:48 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja precis det gör jag... En brustablett järn! ;) Känner att jag behöver fylla på depåerna, och på måndag ska jag tappas på blod... blodgivare som man är! :)

Har vart på Zumba ikväll, lika härligt varja gång! :) Men detta pass kändes extra skönt då det var typ två veckor sen sist! ;) Å tjejen som är instruktör, Katta... hon har sån härlig energi (varje låt) och man vill inte att timmen ska ta slut! :) Tyvärr kan det vara lite svårt att få en plats på passet då det är så rackarns poppis, men nån av de tre dagarna i veckan ska man lyckas boka! ;)

I veckan är Markus första jobbvecka efter semestern, här hemma går det ingen större nöd på oss. Jag har klickat hem lite nya kuddfodral och gardiner som jag pysslat med idag. Ser riktigt bra ut, alltid roligt med lite förändring! Tacksamt när man har en svart/mörkgrå soffa att man kan slänga in lite färgglada kuddar och det blir sån skillnad! :) Åh just det, jag klickade ju även hem nån rea-klänning från H&M som jag inte testat... måste jag göra innan jag hoppar ner i säng! ;)

Har hämtat ut Claras pass idag från Polisstationen, hihii så söt hon är på bilden! ;) Felix var lika gammal när vi gjorde hans pass, han ser lite smårolig ut... vi hade problem att få honom att sitta still, han skulle peka på ALLT, så på passfotot ser man att han sitter helt snett och där och då var även handen med på bild... men den sa dom att dom kan "trolla bort" och det har dom gjort (från bilden alltså)! :)

Gäääsp, nu ska jag prova dom där klänningarna lite hastigt! =) Sov gott!

Har lejt mamma att sticka en Pippi-tröja å...

Den:2011-08-10 Kl: 20:20:54 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00445 (MMS)

Har lejt mamma att sticka en Pippi-tröja åt Clara! Hon vart helt vild och busig då jag skulle fota (så det vart lite suddigt), men ni ser det som ska bli tröjan iaf! ;)


Tjoho!

Den:2011-08-03 Kl: 16:21:20 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nu är vår Turkland resa betald! :) Bara pass som ska införskaffas... men först ska Mackans hår bli lite kortare! ;) Mitt pass är giltigt till 2015 och Felix till maj -12, så vi behöver inte göra nya, bara Clara och Markus alltså!

Ojoj, vad vi längtar till september! :)


RSS 2.0