Up up and away!

Den:2011-01-28 Kl: 17:05:32 / Allmänt / Kommentarer: 0
Usch vad jag känner mig rastlös... packar nog in barnen i bilen och åker till EM! =) Behöver lite inspiration inför våren! :) Mackan är inte hemma fören om ca. 1 ½ timme! *snark*

Ikväll har Felix beställt chips, popcorn och ostbågar. För det måste man tydligen ha när det är fredagsmys!! Ska försöka "banta" ner det en aning! ;) Let's Dance är ju en självklarhet, eventuellt att det blir ett glas vin för mamman också! :)

Jaja, nu ska vi avancera! Hejs!

Hihii...

Den:2011-01-27 Kl: 21:49:22 / Allmänt / Kommentarer: 0

Upptäckte för någon vecka sedan att Clara har/kommer få en glugg mellan framtänderna (samma som Felix). För några dagar sen lyckades jag fota... och visst syns det tydligt, trots att dom inte kommit "ner" ännu? ;)

Hehe, rolig bild... allt som kommer i närheten av munnen ska det smakas/slickas på! :) 23/1 -11





Idag ser det ut så här...

Verkar som att det spruckit lite på hennes vänstra, vilken dag som helst nu! 27/1 -11


Tjabba!

Den:2011-01-24 Kl: 16:51:34 / Allmänt / Kommentarer: 0

Gud vad trist att komma på vad vi ska äta idag (och de flesta andra dagar också)... Jag måste nog skriva middags schema. Vissa veckor gör jag det och fan så mycket smidigare allt går! :)

Claras mage krånglar ännu, hemskt jobbigt! :( Lemolac står på inköpslistan och imorrn ska vi på BVC, kanske att vi får några tips och råd där! Men sömnen är riktigt bra... förra veckan sov hon för första gången i sitt 8 månaders liv hela 8 timmar i sträck! :) Hon älskar att klappa händerna, det blir många klapp på en dag vill jag lova! ;) Hon kryper inte ännu, när hon ligger på golvet snurrar hon bara omkring (alltså drar sig runt med händerna i sidled) och backar. Hon sitter ofta och kastar grejjer, typ leksaker eller tutten... Å det är inte alltid så lätt att släppa i rätt ögonblick, ibland ramlar grejjen bara ner framför henne och ibland lyckas hon kasta flera meter! :) Sen sträcker hon sig framåt efter saken så hon hamnar i typ krypställning, antingen viker hon benen bakåt så hon ligger på mage eller så sätter hon sig igen! Återkommer med vikt och längd efter bvc besöket imorrn! :)

Felix har idag vart med förskolan på teater på Folkets Hus, alla 4 och 5 åringar fick fara! =) Det tyckte han var toppenroligt, dom åkte buss dit och tillbaka! *Lycka* Han är inne i en period då allt ska vara (och är) coolt... Man kan inte ta fram kameran och tro att man ska få en fin "normal" bild på honom, nädå det ska spexas och göra "coola" miner! ;) Jaja, bara låta han hålla på... nån gång går det förhoppningsvis över! ;)


Tack Malin! =)

Den:2011-01-18 Kl: 22:36:57 / Allmänt / Kommentarer: 0
Har vart och tränat Step på TC ikväll! =) *skönt* Synd bara att dom inte har Step Mix, så man får in lite styrka i passet! :( Å va faan!? 90 spänn kostar det visst nu förtiden! Blev lite paff faktiskt! ;) Blir nog att testa Flow Basic (fria vikter, stång, pilatesbollar och func gym band) nån gång... nästa måndag tror jag det skulle vara! Får se om jag hinner iväg på nåt mer pass denna vecka, skulle ju vara bra! :)

Tack för peppningen Malin!! =)


(googlad bild)

Jag behöver peppas!! :)

Den:2011-01-18 Kl: 02:18:16 / Allmänt / Kommentarer: 0
-Hjälp träningsvänner!! Jag vet att jag har en massa fina såna... Kan ni inte peppa mig lite!? :) Jag tror jag sitter fast, jag tar mig inte iväg och tränar, trots att jag så gärna vill och behöver!! Vad ska jag göra, hur ska jag börja?




(bilden är googlad)

Clara 8 månader!

Den:2011-01-16 Kl: 16:32:04 / Allmänt / Kommentarer: 0

Ja idag blir lilla bruden 8 månader! =) Sömnen har nu äntligen börjat ordna upp sig, vi har lagt in en vila vid 20-tiden (typ 15-30 min.) och sen att hon får sova för natten vid 22-tiden... Första kvällen vi testade sov hon hela natten, bara vaknade och åt, somnade om direkt när flaskan var tom! =) Sen har det rullat på bra varje natt efter det! Men nu har hon haft ont i magen/tarmarna i några dagar... börjar misstänka vällingen hon får på kvällen!? Hon är inte alls samma glada unge dagtid och det märks av även på natten, hon vaknar och gråter/gnäller och försöker bajsa! :( Kommer bara ut pyttelite... varannan timme! :/ Igår blev det 12 blöjbyten, vissa med bara en liten fartrand!

Just nu sitter hon och hoppar i sin hoppgunga! :) Den har inte vart så intressant tidigare men nu hoppar hon... :D En stund i alla fall!

Felix leker med sin bayblade (som han tycker är supercool), han fick den i julklapp av farfar, faster Matilda, farbror Filip och Marie! ;)

Vi sitter och funderar vad vi ska hitta på till middag idag... lutar åt att steka fläskfilé i bitar och blanda ihop med Uncle Ben's sås och ris till det. För gör vi det slipper vi åka och handla! ;)

Å ikväll börjar Solsidan igen! =) Missa inte det, på Tv4 klockan 20.00! För er som inte sett säsong 1, gör det för guds skull!! Så jävla kul! :)


Världsbäst på plättar, enligt Felix! :D Mm...

Den:2011-01-16 Kl: 14:02:32 / Allmänt / Kommentarer: 1

dsc00429 (MMS)

Världsbäst på plättar, enligt Felix! :D Mmm... dom vart riktigt goda faktiskt! ;)


Lite smått och gott från USA!

Den:2011-01-09 Kl: 23:12:15 / Allmänt / Kommentarer: 1
Här kommer lite bilder av de julklappar som mammas kusin Chris skickat till oss!
Felix fick massa LEGO, bilar och roliga armband... =)
Snygga dregglisar till Clara.
Bodys till lilla C med roliga texter! ;)
Tuffaste klänningen i stan, eller vad säger ni? ;)
Och så klart massa godis... ;) Men tacka vet jag Svensk choklad, USA fixar det inte lika bra!
Hoppas ni haft en skön helg! =)

Ostbågar, dillchips och popcorn! Hela fami...

Den:2011-01-07 Kl: 20:17:06 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00426 (MMS)

Ostbågar, dillchips och popcorn! Hela familjen myser till Let's dance! ;)


Fan Malin!! ;)

Den:2011-01-07 Kl: 15:43:59 / Allmänt / Kommentarer: 2
Har gjort en "liten" beställning från Lindex... för min kära vän Malin var så snäll och berättade att dom hade fått in massa nya fina vårkläder. Kikade lite och hipps vipps hade jag klickat hem massa bodys, byxor och annat fint åt Clara, mjukisbrallor och tröjor åt Felix! Lite nödvändigt och lite onödigt, som vanligt! Nu köper jag bara strl. 80 åt Clara, köpte tom ett plagg i 86... inför sommaren! :)

Clara är i en väldigt jobbig period, nattetid! =( I över en vecka har hon tjorvat och vaknat mitt i natten... pigg och vaken, ibland hungrig, ibland inte! Ibland har hon somnat om direkt efter lite mat och ibland har hon vart vaken två timmar! I går somnade hon 21.30 och sov till 00, vaknade och åt och jag höll tummarna att hon skulle somna om... för hon var vekligen jättetrött. Men icke det, hon skulle vara vaken. Just innan 02 tittade jag på klockan sist och då sov hon typ, sen somnade jag! Resultatet blir ju at hon gärna vill sova till 11, men idag har vi klivit upp 09. Just nu vilar hon för 2:a gången idag, kommer hinna med en 3:e vila vid 18-19 tiden också. Sen är det en kamp att försöka hålla henne vaken 3 timmar innan det är dags att sova för natten! Ojoj, bara att härda ut och hoppas att det snart vänder! :)

Har i princip slutat amma nu också... började ge flaska mer och mer kring jul och hon började föredra det rätt snabbt! :) Ganska skönt men tillika jobbigt! Ammar ibland på natten, men snart är det nog slut med det också!

Oj nu vaknar hon... Hejs.

Hello 2011

Den:2011-01-04 Kl: 22:10:26 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja nu var vi här... År 2011! =) Ni som sett filmen 2012 vet ju att vi alla kommer dö om ett år, å ni som inte sett den... nu vet ni! Nä allvarligt, det tror jag absolut inte! ;) Men undra hur måna gånger man kommer skriva fel år iår!? :) Än så länge har jag lyckas bra!

Nyårsafton var kanonfin! =) Supergod mat och härligt sällskap! ;) Ska lägga in bilder när jag tömmt kameran och sorterat lite bland bilderna, ska även lägga in bilder på julklapparna som skickats från USA! =) Bl.a. supersnygga kläder till lilla C.

På återseende! :)

RSS 2.0