Blodgivare

Den:2011-03-29 Kl: 11:42:45 / Allmänt / Kommentarer: 1
Var och lämnade blod igår... gick kalas. =) Kände mig inte det minsta trött igår, snarare tvärt om. ;) Idag däremot, shit vad tungt allt går! Måste lägga mig och vila nu med Clara! :) Satt med lilla C på golvet och lekte och när jag ställde mig upp nästan svartnade det för ögonen... =/ Har tagit järn igår och nu på morgonen också, ska även dricka mycket vatten idag! *Viktigt viktigt* Ska och träna Step Mix ikväll, blir att försöka ta det lugnt! ;)

Hejs!

Firework!

Den:2011-03-26 Kl: 02:54:01 / Allmänt / Kommentarer: 0
Älskar låten (rubriken)! =) Så fort jag hör den, har jag den på hjärnan!

*lyckopiller*

 
Ja vissa får sina utskrivna av läkare/psykolog, jag får mina via öronen! :)


Kalix Vinterdag idag... =) Clara vaknar mellan 8 och 9, är vaken i (oftast) tre timmar, sen vill hon vila 1½ timme. Så lite beroende på vilken tid hon vaknar beger vi oss på stan. Tänkte att det blir lagomt att hon sover i vagnen. Då kommer vi oss ner på stan 11-12 tiden! :) Funderar dock fortfarande om man ska ta bob'en till Felix, han kan ju bli lite less av att gå runt stan, fast tillika så blir ju den lite jobbig att släpa omkrng på, speciellt när man ska in på en affär eller gallerian. Ska man ta med sig ett lås och hänga fast den i närmaste lyktstolpe!? Hmm, tål att fundera på! ;)

På tal om låtar och då även artister... Lady Gaga i sin Born this way - Ge mig kroppen! ;) Jag vet, hårt arbete lönar sig. Vad gör jag?? No-fucking-thing! Kommer jag ha Gagas kropp (någonsin)? -Nä, förmodligen inte/aldrig. Men vet ni vad... Jag mår bra, jag har inga större komplex, trots att min "stackars" kropp gått igenom två graviditeter. Jag är stolt på riktigt! Bristningarna jag har på sidorna (mellan rygg och mage) och under rumpan är inget annat än en bekräftelse på vilka härliga ungar jag burit på! :) Jag måste vara och är stolt över varenda skavank på denna kropp, jag är den jag är för att jag gjort det jag gjort. =)


Nu ni vänner och ovänner, är det dags för några (kanske 5 eller 6) timmars sömn! :)

Hohoo!

Den:2011-03-23 Kl: 00:28:48 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag har tyvärr inget vettigt att skriva om, är trött.
Bjuder på nån bild i stället! =)

Trött Felix och trött kisse! ;) Så här långhårig som på blden är han INTE nu! :)
Snäckan ser ut som nån av de där småtjommarna med hattar som svampar i Super Mario Bros (Wii). Visst är hon gullig!? :)
Natt natt!

Fan vad jobbigt...

Den:2011-03-19 Kl: 04:28:21 / Allmänt / Kommentarer: 2
Jag hann precis lägga ned skallen på kudden, somnade... så hör jag hur Clara börjar röra på sig i sängen, då vet man att nu kommer hon strax "säga" nånting. Mycket riktigt, jag klev upp och micrade en flarra välling, slurp och somna om för henne! :) Värre för mamman som nu VILAT LITE... :/ Kan såklart inte somna om, gjorde ett försök men insåg att det var lönlöst. Tröttar istället ut mig här vid datorn! ;) Bra idé, för nu börjar jag fan känna mig lite småsömnig! :)

Sorry att ni vart tvugna att läsa mitt trötta inlägg... Men men, följer ni min blogg är det bara att acceptera! :)

Det verkar ju vara en hel del som läser min blogg... dock ALDRIG några kommentarer, vad är det för fasoner!? ;) Det är alltid roligt att ha fått en kommentar, oavsett vem den kommer ifrån! Kändis eller okändis, spelar ingen roll! :) Man kan ju tom lämna en anonym kommentar, nä inte ens det får jag! :/

God natt (försök 2) ;)

BB träsket!

Den:2011-03-19 Kl: 02:14:12 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag måste ju erkänna... jag har fastnat i årets Big Brother! ;) Har precis sett reprisen av kvälles avsnitt! Fan vilka svin dom är! Så jävla underhållande pinsamt! :) Det tycker jag är en ganska rättvis bild av årets deltagare (i alla fall när alkohol är inblandat): Underhållande pinsama svin. Så klart inte alla men de flesta! ;)

Imorrn (idag) hoppas vi på fint väder, verkar inte så troligt enligt senaste väderprognosen jag såg... Söndag däremot, då kanske! :)

God natt! *gäääsp*

Snäckan 10 månader!! =)

Den:2011-03-16 Kl: 23:58:52 / Allmänt / Kommentarer: 0

Jisses, 10 månader... så "gammal" är våran lilla tös nu! ;) Vi har inte firat på nåt speciellt sett, bara varit och haft en mysig dag! :)
 
Haft besök av min mamma och sen kom även moster förbi! :) Vi åkte iväg hela familjen och lämnade snöslungan på rep, tog hem pizza från stan till middag! ;) Spelat spel, nattat barnen, jag åkte och kvällshandlade lite, såsat i soffan och nu blir det lite tea och en macka innan sängen!


God natt!!


Passar på...

Den:2011-03-15 Kl: 17:05:00 / Allmänt / Kommentarer: 0
Minifisen vilar och storfisen leker på sitt rum! ;) Skönt att kunna sitta och slöa framför datorn utan att måsta ge uppmärksamhet åt någon, även om det bara är för en liten stund så! :)

Läkarbesöket vet jag inte om jag blev nå klokare efter... :/ Jag har ju kunnat läsa mig till mer information på www.growingpeople.se, än vad jag fick där!

Clara väger 9880 g och är 73,5 cm. :) Det var ju lite vettig info i alla fall! ;)

Har ju glömt berätta, Clara har börja härmas... exempel: hon sträcker fjärrkontrollen mot tvn och sätter telefonen mot örat! ;) Skitgulligt! Men det är bara hemtelefonen hon gör det med, min mobil ska hon bara sätta i munnen!

Så här kan det se ut... ;) Å stackarn blev helt bländad av blixten!


Hej hej!

Den:2011-03-15 Kl: 13:20:48 / Allmänt / Kommentarer: 0

I morse har vi vart med Felix till tandläkaren, det tyckte han var kul... ;) Tog ca 1 minut... Tandläkaren petade och tittade på alla tänder, sa att framtänderna nere börjar bli lösa, alltså är de permanenta på väg upp! :) Kan lova att Felix blev ännu gladare efter det! ;) Sen var det klart! *pust* Ja mycket roddande med två ungar och en mamma för så lite! ;) Efter det lämnade vi storkillen på förskolan och åkte till stallet för en kopp kaffe i solen! Ja och nu har Clara vilat och käkat lunch, mot bvc! =)


...

Den:2011-03-13 Kl: 19:40:29 / Allmänt / Kommentarer: 1
Claras mage är åt helvete igen... :/ Hon småskiter ca. 5-15 gånger på en dag, bara pyttelite och det stinker riktigt illa! :( Stackars lilla prinsessan, det svider nog som tusan där bak plus att hon är jätteröd! Går mycket salva nu vill jag lova! Har haft problem i princip hela tiden sen jag slutade amma, men undantag för någon vecka! Vissa dagar är ju så klart bättre men då kommer det även dagar som idag... :( Ska på läkarbesök (rutin 10 mån) på tisdag, ska höra då hur man går tillväga med att testa tex mjölkallergi. Vet att man tar blodprov men det är inte säkert att det visar något, "bästa" metoden ska vara att utesluta allt vad mjölk innebär, på growingpeople stod det att man ska göra det med hjälp av dietist!? Ja jag vet inte... efter tisdag är jag lite klokare förhoppningsvis! :) *suckar* Det tar på krafterna det här! Nå, nu har jag fått "gnälla av mig" lite i alla fall! :)


Så här glad är man i alla fall när man får dansa med pappa till låtarna i Melodifestivalen!  :)


Gårdagens Clara på väg ut och grilla! :)

Den:2011-03-13 Kl: 14:29:56 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00484 (MMS)

Gårdagens Clara på väg ut och grilla! :)


Melodifestivalen!

Den:2011-03-12 Kl: 23:32:26 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ikväll röstade jag på Sanna och Danny, Erik Saade sjunger så jävla nasalt att det är pinsamt. Jag förstår dock att han vann, han är ju Popular bland folk i alla åldrar... Från förskolan till ålderdomshemmet! ;) Bra låt, härligt tryck... men Malin påpekade idag hur töntig första meningen är:
Stop, don't say that it's impossible
'Cause I know it's possible

Vad då dålig fantasi Fredrik Kempe!? Det + att han sjunger så grymt genom näsan gjorde att han inte fick någon röst av mig... inte för att han behövde det heller! ;)

Vet ni vad jag pysslar med nu då, äter chips och dricker coca cola... jävligt nödvändig info och jävligt onödigt intag! *suck* Jag är hopplös, hur mycket jag än skulle vilja köra på LCHF så vet jag inte hur jag ska klara mig utan CHIPS, jag kommer avlida! :( I'm a chipsoholic! 


Arrivederci.

Takras... (långt jobbigt jävla inlägg)

Den:2011-03-11 Kl: 02:14:06 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag har alltid tyckt att det är lite läskigt med takras... idag pratade jag och mamma med Felix om hur farligt det kan vara, han vet att han inte får gå på altanen på baksidan av huset om det är snö på taket och soligt, då det är just där det rasar... Ja, som sagt han vet ju här hemma vart det rasar... hos mormor däremot, med hölada, boda, verkstad, stall och bostadshus är det inte så lätt att hålla koll. Därför hade vi ett litet snack idag! Mamma berättade då något jag inte visste, att min morfars morfar dog under snön som rasade från hans hustak. Hemska tanke! :(

Det här är så jävla jobbigt, tårarna vill pressa sig fram... *tar ett djupt andetag*  Markus dog när han var 9 år, i några minuter, under snön! :/ Han hade ingen puls, hjärtat och andningen stod stilla. Fan jag blir helt knäckt varje gång jag tänker på det. Han hade hittat en stor och fin snöhög där traktorföraren lämnat ett avtryck av skopan högst upp på toppen... där skulle han gräva en koja/grop!! Markus mamma Inger, moster Eva, mosters karl Micke, och en till karl Mats var inomhus... När Inger ropade på Markus och han inte svarade gick hon ut för att kolla vart han tagit vägen och såg honom ingenstans, hon visst att han hade vart där vid snöhögen... gick dit och råkas se hans mössa sticka ut lite under snön! Kan ni föreställa er paniken och tankarna vid en sån situation. Avtrycket av skopan var inte längre kvar på toppen av högen... *Djupandas igen*  För att göra en lång historia lite kortare... Den lilla livlösa pojken grävdes fram. Tack vare hjärt och lungräddning, som Mats utförde innan ambulansen kom, lever Markus... Inger och Kurres son, Emma, Matilda och Filips storebror, Felix och Claras pappa, min stora kärlek. Fullt frisk (ja det kan ju diskuteras;)). Tack och lov hann jag/vi även tacka honom i vuxen ålder (Mats alltså), typ nåt år innan Felix föddes... ute på krogen tragiskt nog, men ändå... Vi hann tacka och visa uppskattning då, för han lever inte längre idag! :/

Snygg och snyggast! =) Den bjuder jag gärna på! ;)
Summan av kardemumman, rasande snö dödar! Watch out!!

Bilduppdateringen...

Den:2011-03-10 Kl: 02:18:08 / Allmänt / Kommentarer: 0
Lite bilder från bowlingen 26/2-11 =)

Min Blunder och jag...Fina LinaInte så bra bild... men, samtliga deltagare är med (utom Älskling som håller kameran).Får man STRIKE med röda käglan i fronten, vinner man ett presentkort!Glada flickor... men Malins var fusk! ;)Min och Mackans stil skiljer sig lite... kolla hur konstigt kan kastar, på FEL ben! ;)
Okej, måste väl erkänna att han dominerade trots fulstilen! ;)

         

Underbara Lina, checka in snyggaste håret! :)Efter bowlingen fortsatte spelandet hemma hos Malin och Robert! =)Sist men inte minst så gick vi ut på hotellet, dit fick inte kameran följa! ;) Hade en kanonrolig kväll med sjukt mycket skratt och underbara vänner! ♥ 

P.S. De små bilderna är klickbara och visas då i lite större format! ;)

Ojoj, kan lova att det fotades en hel del under kvällen... men jag törs inte lägga upp så många i fall att någon av de inblandade misstycker! ;)

Natt natt!

Det sket sig...

Den:2011-03-09 Kl: 01:26:15 / Allmänt / Kommentarer: 0

med bilduppdateringen! :/ Jaja, vi tände ljus och gosade ner oss i soffan efter att barnen somnat, såg The Social Network! Riktigt bra film! :)

Jag gör väl ett nytt försök imorrn med bilderna! ;) God natt!


Hungrig mest hela tiden! :/

Den:2011-03-08 Kl: 17:16:27 / Allmänt / Kommentarer: 0

Jag har inget vettigt att skriva just nu... men jag bör väl meddela att jag inte glömt bort er! ;) Har massa bilder i kameran som ska tömmas, bla från partajet! Blir (förhoppningsvis) en bilduppdatering ikväll! :)

Nu middag! :)


Tjabba!

Den:2011-03-05 Kl: 02:05:04 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ikväll har vi vart och firat fina Malin på födelsedagen! :) Efter hemkomsten kastades ungarna i sina sängar, somnade på stubben båda två! :)

Härligt med kvalitetstid i soffan för oss! :) Mackan har haft en jobbig vecka på jobbet med mycket rännande omkring... Haparanda på måndag, Kiruna tisdag och onsdag, Haparanda torsdag och Kalix idag fredag. Posten meddelande AB ska fan vara tacksamma att dom har en sån stjärna som Markus... Det han INTE kan inom Posten är fan inte värt att veta. ;) Alltså nu pratar vi om sånt som sker "bakom kulisserna"... Inte vad surkärrningarna bakom kassan på ICA pysslar med (eller jo han har nog kanske lärt nån av dem hur programmet dom ska jobba i funkar). Men ja, ni förstår nog vad jag menar... ;) Hmm, vart ville jag komma... lagomt litet sidospår! ;) Kvalitétstid var det ja! :) Mysigt värre! ♥

Imorrn lyser solen förhoppningsvis starkt och vinden är som bortblåst (hehe)! :) Tänkte försöka hålla oss utomhus, kanske grilla till lunch!? ;) Middagen blir vi bjudan på hos svärmor som fyller år! Om det nu inte har blivit några ändringar i sista stund så står Porterstek på menyn, inte varje dag det! ;) Eller inte ens varje år för den delen... Fy vad trist, vissa rätter är vekligen utrotningshotade i vårt moderna samhälle. På väg att dö ut! :/ Vissa saker var bättre förr... och vissa saker är bättre nu... Som sjukdomarna vi nu för tiden aldrig märker av, typ mässling, kikhosta och röda hund... var och varannan unge hade ju det på 70 och 80-talet. Nu vaccinerar vi våra barn mot dessa. Tack som fan för det! =) Jaha, sidospår deluxe! ;) Haha.

På söndag funderar jag och Felix på att gå på bio, Trassel! =) Någon som sett den?

Nä ni, nu är det nog dags att inta ryggläge ganska snart! ;)

Tjipp!

Idag är ingen vanlig dag, för det är Malin...

Den:2011-03-04 Kl: 12:20:04 / Allmänt / Kommentarer: 2

dsc00125 (MMS)

Idag är ingen vanlig dag, för det är Malin's födelsedag! Hurra, hurra, hurra! :D Stort grattis älskade vän! :)


Så här såg Clara ut i gåstolen i morse... ...

Den:2011-03-04 Kl: 12:05:12 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00472 (MMS)

Så här såg Clara ut i gåstolen i morse... ;) Felix tog på henne mössan, för han tyckte att den passade så bra till pyjamas! :)


Tulpaner på bordet, solen skiner och det ä...

Den:2011-03-03 Kl: 10:31:00 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00471 (MMS)

Tulpaner på bordet, solen skiner och det är 3 plusgrader... Är det inte vår så säg! ;)


Dumlekakor färdiga! :D

Den:2011-03-01 Kl: 14:59:16 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00463 (MMS)

Dumlekakor färdiga! :D


RSS 2.0