Snart 2009

Den:2008-12-29 Kl: 21:57:11 / Allmänt / Kommentarer: 0
På onsdag morgon åker vi till Uppsala, jag och Markus! Ska bli jätteroligt att fira in det nya året där med Vicke, Daniel och Mackan, även Pauline och hennes kille skulle komma på middag! =) Kommer dock bli lite konstigt att inte ha med sig Felix på en så stor händelse, men men... vi får fira in 2010 ännu större tillsammans hela familjen! :) Stannar till söndag em. Vet att vi kommer ha jätteroligt! Vet även att Felix kommer ha jättroligt här hemma i Kalix med sin älskade mormor! Kanske åker och busar med kusinerna någon dag! =) 

Nu håller jag på med lite småtrix innan trippen, fixar lite musik och program till Vicke... När jag är där är ju jag datasnillet och får fixa en massa på hennes dator, men nu kommer ju det riktiga snillet med mig! =) Han kommer nog få en rackarns massa att göra! =)

Nä nu ska jag strax krypa ner i sängen... Har vart ruskigt trött idag av nån anledning!
På återseende! <3

Ha en underbar dag!

Den:2008-12-24 Kl: 00:17:50 / Allmänt / Kommentarer: 0
Önskar alla en riktigt God Jul! Många kramar!! ♥

Lite jag bilder från mobilen... ;)

Den:2008-12-20 Kl: 00:15:13 / Allmänt / Kommentarer: 1
Detta var på hotellet i Luleå när jag och Malin blev bortrövade av våra karlar... Hade just kommit till Scandic och fattade ingenting, fotade mig i spegeln när jag gick på toa och skickade ett desperat mms till Vicke. Var i chocktillstånd, både jag och Malin! Å så härligt vi hade det! =)




Denna bild är från fixning hemma innan vi for till Tisse, då Tisse och Anna-Stina hade sin 2x26-års fest!




Innan utgång med Katja från jobbet i Oktober



Nu får det vara nog... ;)

Tjohopp!

Den:2008-12-19 Kl: 23:59:11 / Allmänt / Kommentarer: 0
Dagen har bara rusat förbi... Jobbat 07-14 (dessa dagar går så galet fort alltså) Mycket att göra inför helgen, känns som att jag har sprungit fram och tillbaka hela dan. Nåja, fort har det gått iaf! =) Hämtade Felix, som busade och lekte med sina kompisar på dagis... 4 helt vilda och glada ungar som "körde bil" med kuddar kring golvet! Dom hade såå roligt! ;) När vi kom ut på gården på dagis utbrast Felix "Mamma, jag gör stjärnor på is här, kolla" och så gled han foten fram och tillbaka på en liten isfläck! :) Han är rätt rolig våran lilla älskling! Vi for en sväng på stan och kikade runt... Lyckades (hör och häpna) prova två(!!) klänningar på Chili, men lilleman lessnade efter det... han ville gå upp i skyltfönstret och känna på dockorna... Försökte med lite övertalning och lyckades väl si så där, han följde med till kassan så jag fick lägga undan två klänningar (till i morgon, ska prova dom på lunchen)... Vi ska ju på Peters 30-års fest 27:e, jättekul ska det bli! =) Måste han nåt nytt till det känner jag! Var även förbi på jobbet och fick en julklapp av Christer (tänker inte skriva vad, har ju kanske nån läsare från jobbet!?;)) Tackade och bockade! Åkte hem, Felix plingade nog ca 40 gånger på dörren innan vi var inne... Å våran stackars Wilma (katten) satt/låg i hallen och såg smått chockad ut när vi väl klev in... Hon är nog lite halvdöv nu! ;) Har bara lurpat omkring här hemma hela kvällen, jag har plockat i lite "viktiga" papper och Felix har mest lekt och busat, både på egen hand och med mig! =) Mamma kom förbi en stund och surrade och drack kaffe, for vid 20... Då var Felix helt uppeldad och var inte alls intresserad att göra sig redo för sängen, Markus kom hem 21 och efter lite mys och bus var han redo... Å väl i säng slocknade han utan ett ord! ;) Grabbarna har ju ledigt imorrn så dom får sova hur länge dom vill! =) Själv är man på jobbet 08.45-19.00! Sååå kära vänner, nu tänker jag göra mig redo för refrängen! Hörs och störs... (som Anna-Stina brukar uttrycka sig) =)

Onsdag...

Den:2008-12-17 Kl: 23:29:11 / Allmänt / Kommentarer: 0
*Poff* så var denna dagen också slut! Vaknat 06-->jobb 07-17-->hämtning dagis-->hämtning M-->handla-->hem och laga mat-->lagt F-->surfat/glott tv-->nu blogga-->strax sängen| Sov gott!

Kaffe i mängder...

Den:2008-12-16 Kl: 17:08:13 / Allmänt / Kommentarer: 1
Usch, börjar känna mig lite småskakig... har druckit alldeles för mycket kaffe utan att äta nåt! :/ Snart kommer M hem från jobbet =) Jag och Felix har vart ledig (som alla andra tisdagar), fixat och donat här hemma, plockat och röjt lite... Vart kvar massa julpynt från det att vi satte upp julgranen här om dan. Jisses vad det är mysigt med granen, man känner sig helt myspysig mest hela tiden! ;) ...I´ll be back...

Trött i mössan...

Den:2008-12-07 Kl: 01:49:52 / Allmänt / Kommentarer: 0

Har jobbat HELA dagen idag... 08.45-20.15 *pust*. Efter hemkomst kollade jag ju så klart på Stjärnor på is... Å min kille Markus vann ju hela skiten! Weeee vad kul! (för er som inte vet, så vet inte han en grej som jag är helt övertygad om att jag vet och den vetskapen jag besitter är att vi faktiskt är ihop han och jag, men som sagt... han vet inte riktigt om det bara) =) Har surrat med Stavanger (bästa Vicke på ett hotellrum i Norge) en bra stund ikväll/natt och nu är det hopp i säng! Skönt att inte börja jobba förren 15 imorrn! ;) So my friends... Cs.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Sparkfärd...

Den:2008-12-05 Kl: 18:37:51 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag och Felix tog oss en tur med sparken innan lunch... Wwoohooo vilket härlig före det var, behövde knappt sparka nåt... Vi flög fram kändes det som! =)

Härligt som tusan...





Fruktsallad-frukost

Den:2008-12-05 Kl: 11:03:38 / Allmänt / Kommentarer: 0
Igår efter middagen åkte vi och hälsade på Mita (min moster). Kul för Felix att se lite folk, även bra för mig! ;) Hem med Felix och Markus och jag for vidare till mamma, hon stickar sockar som en galning och jag har kunnat sticka en gång i tiden men minns inte riktigt hur man gör... Så nu var det på tiden att komma igång med det igen! =) Var där i typ 1½ tim och kom en bit på skaftet i alla fall! Men fan vad jag fick trixa med nålarna första varvet/varven! ;) Kul var det i alla fall!
Gick så klart och la mig alldelens för sent med tanke på att jag skulle upp vid 06, har vart och jobbar 07-09 (är fortfarande hemma med F som är sjuk, M började jobba 09.30). Efter att jag kom hem har vi ätit fruktsallad, frukost för min del och mellis för Felix... Tände en rackarns massa värmeljus och mös med lillfisen i soffan! =) Nu medans jag bloggar leker Felix med sina bilar, tänk så kul det kan vara! ;) Ska gå ut en stund innan lunch och innan F ska vila, kanske tar oss en tur med sparken. Verkar vara bra sparkföre! =) Ja nu har jag bestämmt mig, det får bli det nu! Hej så länge!

Hopp in i duschen!

Den:2008-12-04 Kl: 18:03:26 / Allmänt / Kommentarer: 0
Sitter och väntar att maten ska bli klar... Jobbigt med grytor att dom ska puttra så länge! Förberedde allt hackande av grönsaker och sånt smått och gott innan Mackan kom hem, han hade köttet så det fick han ta hand om. Jag är inte så bra på kött... eller ja tillaga blir alltid gott (enligt mig själv iaf:)), men jag klarar inte riktigt av skärandet och putsandet... Tappar helt malusten om jag måste känna lukten en stund av rått kött/fläsk. Endå gången det går bra är när jag rullar köttbullar... Då blir jag riktigt sugen av den råa köttfärsen! ;) Å kyckling ska vi inte tala om, det är ju bland det vidrigaste ever! Dela på en kyckling för att ha i tex sallad, då äter inte jag kyckling på ett bra tag! Men jag tycker det är en härlig känsla att skära i kött, när man står i charken på jobbet och skär upp tex oxfilé eller entrecôt *nice* Jag slipper ju äta det sen! =)

På tal om kött ska ni få se lite mer bilder på min prickiga lilla sälunge... =) Hihii.

Taget med mobilkameran måndag 1/12





 


Mer vild är tam...

Den:2008-12-04 Kl: 14:09:54 / Allmänt / Kommentarer: 0
...det är vad jag blir när jag får höra Lady Gaga - Just dance!! Spelar ingen roll vilket humör jag är på, känner mig helt vild och kan inte vara still... Det riktigt bubblar i hela mig, lugn som en nyskakad Pommac *lol*

Me och Vicke, sommar i Kalix.

Yo friends and frienemies :P

Den:2008-12-04 Kl: 01:08:11 / Allmänt / Kommentarer: 1
I suck on uppdateringar ibland... I know! :S Felix har vattkoppor och jag har vart hemma i veckan med honom, stackarn! Men han är ändå på bra humör, ibland känns han dock lite varm. Och ibland när han håller på och leker stannar han upp och säger "jag är så trött mamma" med lite ynklig röst ;) Hur sött som helst, får då påminna honom att sätta sig i soffan och mysa/vila en liten stund! My sweet sweet heart  =) Från det ena till det fjärde... jag borde ta tag i mitt yttre!! Håret är sä jävla slitet och känns allmänt sunkigt, några hårda träningspass för att tukta fläsket borde stå på agendan, borde även ta tag i alla mina "viktiga papper" som jag bara samlar på huller om buller i ett skåp, har fina pärmar som det inte alls är spec. krävande att sätta in dom i (vilket jag alltid gjorde tidigare). Ja det senaste hörde väl inte till det yttre, snarare till min inre frid... ;) Sluttjatat... Over and out! =)

Här kommer en bild på en relativt prickig Felix, bilden är tagen söndag kväll 30/11
(klicka på den så blir den större=)) Ursäkta den sunkiga kvallan... Skitkamera!


RSS 2.0