Måndag

Den:2009-07-28 Kl: 00:46:21 / Allmänt / Kommentarer: 3
Jaha gott folk... nu börjar det hända grejer här hemma... Mackan har tagit tag i garaget och det är så gott som röjt där inne nu! =) Jag och Felix har vart på miljöstationen och slängt massa tidningar och kartonger, även en och annan glasflaska som blivigt instoppat i garaget under kyliga delen av året... brukar fara dit lite eftersom så att det inte hopar sig, men stuvar man bort det på ställen man inte vistas så ofta i glöms det ju lätt bort! =) Sen bar det av till soptippen med hela familjen... tro det eller ej, första gången i mitt liv jag var dit! =) Gubbarna där var ju riktigt gulliga! ;) Medans Mackan och en sopisgubbe tömde grejjer från bilen försökte inte mindre än tre(!) andra sopisar hitta nåt spel som Felix skulle få, jag tackade dom men sa att han inte behöver nåt spel... Hallå! Från soptippen lixom!?  Men dom envisades, såg att det stod 5+ på dom flesta spelen och jag förklarade att han bara är 3 år, så dom spelen är nog lite väl avancerade för honom. Dom gav sig till slut! *pust* Men jag tackade så klart för omtanken! :) Häromdagen reste vi en byggställning som vi fått låna av Thomas, så snart är det dags att få upp midjan på huset! Innan dess ska det dock bläck och överliggande panel ovanför fönstren... Vill få det helt klart först! =) Skönt att ha ställningen på plats i alla fall! Imorrn ska Mackan börja kapa plankor och sen blir det till att olja, grunda och måla, sen spika upp och måla ett varv till. Fast det jobbiga är att nu blir det till att slå gräs också, alltså höbärgning om några dagar! *Pust* Någon frivillig som vill komma och snickra eller skotta in några tio-ton hö? *blinkblink* 
Semester var det va!?? =)

ZzZzzZZzznark gosisar.

Jaha...

Den:2009-07-24 Kl: 01:42:56 / Allmänt / Kommentarer: 0

Livet på en pinne är ganska behagligt faktiskt! =) Så härligt med semester alltså! Mitt föregående inlägg ska inte tas på så blodigt allvar... jag var trött, less och oinformerad när jag skrev! Eller ja, det var på allvar men nu är det fina fisken! =) Ska hoppa i säng nu, har gäspat alldeles för många gånger senaste kvarten! ;)

Gonatt!


oklart

Den:2009-07-21 Kl: 03:39:06 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja vet ni vad... bloggar just nu för att jag inte kan sova! Sista dagen här imorrn med min bästa Vicke och förhoppningsvis Sara också... =) Men nattens osovningar handlar om nåt 91 mil härifrån. Nånting som inte jag har nån aning om vad det är, någon annans problem egentligen... För jag är inte den som är den, jag tar tag i MINA problem medans andra blir tjuriga oxar/surkärringar. Speak up(!) om det är någonting du vill ha sagt, annars lägg ner! ORKA!? Hemfärd imorrn i alla fall, mysigt! =) Saknar mycket... å en otippad grej som jag saknar, växthuset! ;) Ska bli kul att komma hem och se hur det har utvecklas! =P Nä nu måste jag göra ett nytt försök att sova... ska ju va pigg och fräsch och lolla på stan innan hemfärd imorrn! ;)

C you darlings.

Torsdag...

Den:2009-07-17 Kl: 11:01:34 / Allmänt / Kommentarer: 0
... var en väldigt lång dag. Startade 04.15 hemma, stängde igen väskan efter att facet var på. Vi tog varsinn stor kaffemugg med oss i bilen och även morgontidningen! =) Mysig frukoststund! Markus följde med mig in på Kallax en stund, pussades hej då innan jag gick till säkerhetskontrollen! Frukost på planet, träffade Hanna Jakobsson och hennes barn. Dom ska också till Otto Myrbergsväg, till Sara och barnen! =) Så vi följdes åt till bussen och på Centralstation kom Daniel och hämtade oss. Satt sen hos Sara och jyra och drack kaffe, väntade på att Vicke skulle vakna... Det gjorde hon vid 14! =) Var här hemma och tog det lugnt, Daniel gick och jobba, Vicke lagade sin smarriga köttfärssås och spagetti och vi åt! Helena kom förbi, vi gick (jag och Helena) till Sara och Hanna när Vicke gick till jobbet 20.45... Satt där och surra och drack lite vin, hem därifrån vid midnatt... Skönt att det bara är 100 meter mellan husen dom bor i! =) Daniel hade nyss kommit hem och han såsade i soffan, satt nog vaken till ca 01... Bäddade ut på soffan, hann nog ligga ner i ca 1 min innan jag sov! ;) Ganska trött var jag.
Men idag är jag pigg och utvilad, är på väg ner på stan, lite smink på först! =) Har klipptid hos Lynn 12.00 =) Blir inga stora förändringar, mest bara att korta ner det! ;) *skönt* Sen kommer jag vara kvar på stan tills Vicke kommer, hon har också tid hos Lynn idag, kl. 16! =) Nä, hopp iväg nu!

Ha en härlig fredag!

På gång...

Den:2009-07-15 Kl: 23:46:04 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja kära vänner, nu drar jag ner till Vicke och Sara i några dagar! =) Ska bo hos Vicke och Daniel! Kommer hem igen på tisdag! Håller på att packa för fullt, eller det är i princip klart... men jag vet inte vad jag ska åka i... =/ Funderade på jeans och nån tröja bara, men kruxet är att Vicke jobbar natt och Daniel hämtar mig på centralstation och då ska vi hänga kring stan tills Vicke vaknar... vilket är typ 14-15 tiden. Är det då strålande sol vill man ju inte gå omkring i jeans! =( Nåja i värsta fall får jag väl släpa in väskan på nån toa och byta om! ;) Ojoj, klockan närmar sig midnatt och jag ska upp 04.15 *snark* Men jag tycker mer synd om Markus som ska köra mig... han ska direkt till jobbet när han har lämnat av mig! =/ Nä, nu ska jag fixa det sista!

Ha det bra alla sötnosar!

Hmmm

Den:2009-07-15 Kl: 00:57:27 / Allmänt / Kommentarer: 1

Satt och kikade igenom lite bilder från förra året. Hade lite lite att göra en kväll... Då blev det lite skit med kameran och funderingar på vilken ögonfärg jag egentligen har... Kom tyvärr inte fram till någon specifik färg, eftersom jag har flera... ;)
Men coolast är ändå Johanna, hon har ett brunt och ett grönt öga! =D Hmm, trist att jag inte hade nån bild på dom! =/



Fast på dessa bilder ser ögonen ut att gå i typ mörk blå, men i verkligheten ser dom mer gröna ut. Om nån frågar så har jag gröna/melerade ögon =)

Sov gott alla stjärnor.


090714

Den:2009-07-14 Kl: 17:40:38 / Allmänt / Kommentarer: 0
Solen skiner, fåglarna kvittrar, jag är glad, Felix är glad, Markus är på väg från jobbet förhoppningsvis glad men förmodligen trött, tvättmaskinen går varm, listan inför Uppsala är påbörjad, katten är ute, diskmaskinen är strax klar, kanske äter grillat idag, jag kanske dricker vin till maten, hinner inte på Hansens som jag hade tänkt, orkar inte skriva nå mer.

Tjillevippen.

Gårdagens outfit!

Den:2009-07-12 Kl: 15:25:00 / Allmänt / Kommentarer: 0
0-433f7bfd70b2628e77a1bca4d0f46c05.png

Kolla varifrån!

Gårdagens outfit!


Gårdagens hår och make!

Den:2009-07-12 Kl: 15:23:20 / Allmänt / Kommentarer: 2
7f42d65e9ee781fb02a948ef55dc48c2.png

Kolla varifrån!

Gårdagens hår och make!


Yeey!!

Den:2009-07-10 Kl: 19:26:50 / Allmänt / Kommentarer: 3
Nu är jag på topp igen! =) Semester, sol, grilla till middag och vin... =) *Njuter* En riktigt härlig start på semestern! Nu ska jag gå ut och vattna i växthuret innan käket är färdig grillat!

Ha en skön fredag! Kram.

Citron is my name...

Den:2009-07-09 Kl: 23:08:29 / Allmänt / Kommentarer: 0
Tog fram massa scrap stuff och kände mig galet kreativ, tänkte göra ett gratulationskort till helgens födelsedagsbarn (Sandra på jobbet)... men vet ni va? Det fetsket sig... när allt var framdraget var min mojo som bortblåst. Gjorde några töntiga försök till skisser men nä! Var bara att plocka bort allt igen. Så nu är jag sur i stället. Ska lägga mig på min matta och göra några hundra situps (läs: några tiotal), måste tukta magfettet innan det rullar ner för byxkanten. *suck* Faan vad sur jag känner mig! Och mina kött-stockar till lår börjar bli tyngre och tyngre efter gårdagens löprunda kring Innanbäcken... 40 min. = Blödande skavsår!! Det var det värt. Imorgon springer jag i foppa tofflorna!

Ungefär så här känner jag just nu...



Bitterfittan has left the building.


Vem fan släckte lampan?

Den:2009-07-07 Kl: 00:41:45 / Allmänt / Kommentarer: 1
Alltså detta måste ju va nåt skämt... nån lurig jävel har mixtrat med baota termostaten, eller tutat i hela världen att det är dagens datum (just nu här hos mig 7/7-09), fast det egentligen är September! Här hemma står ute tempen på 6,7 grader nu. Hohooo solen, nu måste du börja värma igen! Tänk alla stackars växter och djur som inte har en klocka på armen att gå efter, dom som har en inbyggd (typ som Skalman)... ;) Vad ska dom tro? Är det dags att börja äta upp sig inför den kalla hårda vintern? Ska jag börja gräva mig ett hål som jag kan övervintra i? Ja... funderingarna är många. Så om ni ser nån smällfet grävling/björn/fågel som ser allmänt förrvirrad ut, ja då vet ni anledningen! =) Moder jord busar lite och kollar vilka som är me! ;)

Inte så lite söt...



Suck... kram och godnatt.

Glasögonorm

Den:2009-07-06 Kl: 21:29:36 / Allmänt / Kommentarer: 1

Här är jag nån gång på mitten av 80-talet... Typ 3-4 år!? =)



Försöker sitta framför datorn och surfa lite men jag dras hela tiden till tvn och Allsång på Liseberg... hamnar ståendes mitt framför, dansar, sjunger och klappa händerna! =) Jag är en i publiken jag me, haha! ;)

Puss och kram... och nyp i stjärten!


Snark

Den:2009-07-04 Kl: 23:47:56 / Allmänt / Kommentarer: 0
Orkar inte skriva nåt... typ! :) Är trött efter jobb och filmtittande. Ska mysa ner mig i sängen med M, kanske kika lite tv i sovrummet innan man slocknar!? Ja, är på jobbet till 16 imorrn, min chef har trollat till en extra timme på mitt schema. Nåja, det får gå för den här gången... har ju trots allt 100% ob, så jag ska väl va glad!? ;) Plus att sen är det färdigjobbat helg på några veckor! =D

Tandborstning.nu =) Kram.

Sommaren är kort...

Den:2009-07-03 Kl: 23:57:46 / Allmänt / Kommentarer: 1
Är det över nu? Kanonväder i ca 2 veckor med uppåt 30 grader, just nu: 12,2 grader... i morse när Mackan cyklade till jobbet: 9 grader!! =/ Whats the deal with that? Liite varmare kan vi väl få?! =)

Har köpt hem halstrad strömming av "fiskgubben" som står utanför gallerian... Så nu har det njutits här på Klöverstigen, självklart på tunnbröd! =) Fram tills nu har jag druckit ca 1 liter vatten, hinner säkert bli lika mycket till innan sänggående. Resultatet är ju ganska glasklart, jojjobanan till toan inatt och då förmodligen lite mera vatten! ;) Jaja, det är det värt! =)

LillSpikenKenning har fått "sommarlov" idag, lyckliga killen undrade om det är samma sommarlov som Isabelle (hans kompis på dagis) har fått... ;) Heheh, han trodde att han skulle få nånting fysiskt, inte lätt att va liten! ;) Nästa vecka går ju jag min sista innan semester, så då ska Felix vara hos mamma. Sommar-dagis på Gammelängen! ♥

Vet inte om det blir så mycket mer än så här idag. Jobbar i helgen... 13-21.15 lördag, 08.45-15 söndag. Helgen är räddad... eller min lever är räddad... ;) Har vart lite mycket alkohol senaste helgerna, nu senast Kalixdagen, innan det midsommar och därinnan båtresan! *dubbelsuck* Men va fan, man lever bara en gång... =)


"Det finns två sätt att få lugn; det ena att aldrig göra vad man ångrar, det andra att aldrig ångra vad man gör"
-August Strindberg

Over and out. Kram.


Bilder på håret...

Den:2009-07-02 Kl: 22:42:56 / Allmänt / Kommentarer: 1
Jag LOVADE ju bilder på håret när jag så smart kom på att
färga det mitt i natten... ;)
Så här kommer det ett gäng.

Dom små bilderna är klickbara, så blir dom större!

Är det inte gult så säg? ;) Nyblekt.



Under progress... blekt syrenlila ;) Wella



Poff så försvann der gula! =)



Men jag gillar Goldwell bättre, mörkare lila färg under själva toningen och resultatet blir även lite "mörkare"/gråare än Wella. Synd bara att det inte finns i Kalix, har då inte hittat det nånstans! =(



Här syns det ju ganska tydligt hur mörkt det är! ;)




Ursäkta modellen... hon fick inte betalt! =D *hihii*

Urk...

Den:2009-07-01 Kl: 20:49:45 / Allmänt / Kommentarer: 0
Blev ofrivilligt ledig idag... Allt startade med att Felix vaknade och jag hörde små fotsteg på väg in i vardagsrummet, hann bara ställa mig upp så hörde jag ett "splasch" på golvet, varpå han halkar i kräkset och hamnar på rygg! Stackars liten, nyvaken, nyspydd och nybadad i kräks! =( Blev en dusch och lite mys i soffan, satt med hink och ville spy flera gånger, kom dock inget. Sen blev det en vända på pottan då han kände att det var på väg även åt andra hållet... =( Ja det vart några huvuddopp i hinken under natten, men i allt elände är han så goo. Vid 4 snåret efter en kaskad i hinken, drack han lite vatten och jag bad honom att försöka sova nu en stund... för vi alla var ju så trötta! Men inte han, han tyckte att jag och pappa kan sova så är han vaken och håller koll på oss! =) Okej tyckte jag, tog väl ca. 30 minuter så sov han och har gjort det till 08.45 då vi klev upp. Jag var upp tidigare en sväng för att ringa dagis och jobbet. Men sen under dagen har han vart helt okej, vart lite försiktig i maten men lekt och jyrat som vanligt, vi var inne första halvan av dagen... efter 14.30 var vi ute. Mamma kom förbi på kaffe, satt mest bara och latade oss! =) Nu innan Felix läggdags har vi vart på en cykeltur (som jag lovat honom hela dagen), eller jag och Mackan har åkt inlines... Ovant är ordet!! ;) Men det gick bra även om det var lite stelt! Blir fler såna turer i sommar! =) Nu sover Felix sen en stund tillbaka, Mackan softar i soffan och jag här (som vanligt). Imorrn blir det dagis och jobb igen, så länge det inte händer något i natt! *peppar peppar*

Felix när han mår som bäst! =)


RSS 2.0