Idag är det dags för höstruset! Även lilla...

Den:2011-09-28 Kl: 09:30:06 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00472 (MMS)

Idag är det dags för höstruset! Även lillasyster har fått nummerlapp! ;)


Skulle höststäda i växthuset och slänga sk...

Den:2011-09-26 Kl: 10:47:06 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00471 (MMS)

Skulle höststäda i växthuset och slänga skruttiga plantor. Fyndade lite grönsaker, till min förvåning! ;) Trodde allt var dött efter veckor av regn och kyla! *Trevligt värre* :)


En underbar resa!

Den:2011-09-24 Kl: 20:56:56 / Allmänt / Kommentarer: 1
Men gissa om vi hade det bra i Turkiet!? 35 grader i luften, 29 i poolen och 31 i havet! Hade kunnat stanna hur länge som helst! ;) Barnen var i badhimlen varje dag... Dom åt, sov och mådde gott mest hela tiden! :) Det enda vi ångrar ang. resan är att vi inte hade bokat två veckor! ;)
Min mormor undrade varför jag inte var nå brun om vi haft så fint väder... hmm, hon verkar ha missat att jag (till skillnad från många andra Kenning's), INTE är brunhårig, brunögd eller föddes med pigment över huvud taget! ;) + att jag/vi inte "pressat" en enda dag, vi har hållt oss i under solskydd och parasoll med småkisarna! =)


Några bilder följer...


Havsutsikten från vårt rum.


Snorklaren Felix.


Ett glatt gäng innan middag.


Här låg vi varje dag, härliga "segel" som solskydd.


Strandpromenaden.


Claras favoritplats på rummet, i Felix resväska.


En kväll vid "Buddha Bar".


Lite spex är inget ovanligt!


Jag och Clara vid barnpoolen.


Papporna redo att filma och fota...


Weee, härligt att åka vattenrutschkana... Jag och Clara.


Det tyckte även Malin och Oliver.


Avrundar med denna bild på Mackan och Felix, tycker den är så rolig.Kommer förmodligen uppdatera med lite fler bilder då och då... ;) Det får räcka för denna gång!

Hoppas ni har en härlig lördagkväll! :)

Hälsade på i stallet igår... Clara gillade...

Den:2011-09-21 Kl: 20:03:36 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00469 (MMS)

Hälsade på i stallet igår... Clara gillade INTE regnet, hon skulle bara in! ;)


Nu är vi på väg mot Kallax och vidare till...

Den:2011-09-11 Kl: 16:44:18 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00464 (MMS)

Nu är vi på väg mot Kallax och vidare till Turkiet! :D Hoppas ni har en skön vecka... det tänker vi i alla fall ha! ;)


Snart så...

Den:2011-09-08 Kl: 00:23:03 / Allmänt / Kommentarer: 0

Fick samtal från bvc i morse att Felix spruta (som han hade tid för imorrn), skulle ges idag i stället... om det passade! Jadå, bokade in oss på eftermiddagen så Felix skulle hinna vara på klart på förskolan! Kan lova att det var en väldigt nervös kille på vägen dit, han nästan grät i bilen och ville inte gå in! =/ Försökte peppa och stötta, ringde även Markus som fick ge telefon-pepp! ;) Väl där på Familjens Hus blev han som vanligt igen... Vägdes och mättes, sen var det dags för sprutan, Felix tyckte den såg så liten ut så nu trodde han inte att det skulle göra ont längre. =) Hon stack honom och bad honom räkna till 10, men han räknade lite väl fort och fick fortsätta till 20 istället! ;) Inte en min gjorde han, efteråt var han väldigt stoltglad och förvånad att det inte gjorde det minsta ont! *pust* =) Vi åkte och handlade glass som en liten belöning!

Efter det åkte vi till min kusin Niklas och hans nyköpta hus! ;) Fikade lite och överlämnade en (lite försenad) present! Han fyllde år i måndags och då vart det bara en snabbfika där efter jag vart på Zumba! ;) Till middag vart det palt här hemma, efter det har vi bara såsat. Mamma kom förbi en snabbsväng ikväll och surra!

Nu är det bara några dagar kvar till Turkiet och jag/vi har inte börjat packa! Listor är jag igång med i alla fall! ;)


Sov gott kära ni!


Hello!

Den:2011-09-04 Kl: 00:00:45 / Allmänt / Kommentarer: 2
Just nu är jag snäppet vassare på att läsa andras bloggar än att uppdatera min egen! ;) Trivs rätt bra med det faktiskt! :P Turkiet närmar sig med stormsteg och jag har INTE börjat packa... jag som brukar skriva listor till hela familjen flera veckor i förväg!? Jag skyller på mammaledigheten, man blir ju helt förslappad. Jag behöver struktur, rutin och relativt fasta tider! Men men, om det blir ett tredje barn... kommer jag släppa allt totalt då? Blir man mer och mer "laid back" ju fler ungar man får?
Kikade på serien som gick på tv4, "Familjen Annorlunda". Vissa av de medverkande mammorna som hade 8-10 ungar var ju nästan lite väl lugna! Typ, näst-näst-minstingen ramlar och spräcker ögonbrynet i två delar, blodet forsar över hela lilla ansiktet... Mamman viftar bort det och lugnar lilla barnet och resten av syskonskaran. Ingen fara, vi har silvertape i garaget, vi fixar det då pappa kommer hem från jobbet! Nej, detta har inte hänt i verkligheten, helt och fullt från min fantasi! :P Men det hade kunnat hända! ;) Jaha, skenade iväg lite... Turkland var det ja! Jag har en ganska bra lista i huvudet i alla fall. Vi åkte till Turkiet (samma ställe som vi nu ska till, men grann-hotellet) då Felix var 14 månader, vi åkte i början på juni så sommaren hade ju inte börjat här hemma ännu, då var det betydligt svårare att "förutse" vad man behövde packa med... Nu har sommaren varit och farit, man har bättre koll på vilka käder man kan/vill/behöver packa med! Även om det nu är lite mer med två små, så känner jag mig relativt "rutinerad"! ;) Ser otroligt mycket fram emot det och det ska bli väldigt roligt att åka med våra bästa vänner, Malin, Robert och Oliver! =)

Nu ska jag ladda en tvättmaskin, så det bara är att slå igång imorrn då vi vaknar! ;)

RSS 2.0