Inte Mackans dag idag...

Den:2010-03-27 Kl: 13:09:49 / Allmänt / Kommentarer: 3
Hehe, ja det funkade ju alldelens utmärkt att sms blogga! Bra att veta! =) Trist bara att man inte kan ha någon rubrik... Hmmm.

Sitter och dricker kaffe framför datorn, Mackan är i eld och lågor på övervåningen... han misstänker att hans Hotmail konto blivit hackat! :( Så nu sitter han och fyller i massa uppgifter till Microsoft, som tydligen var väldigt besvärligt! =/

Själv är jag ganska uppåt idag, börjar jobba 15.00, näst sista dagen innan jag ska vara hemma! =) Bara sen imorgon 08.45-16.00 kvar! Woohooo! =D

Bild från vecka 33...

Testar att skicka sms hit... Ska ju visst ...

Den:2010-03-27 Kl: 12:49:59 / Allmänt / Kommentarer: 0

Testar att skicka sms hit... Ska ju visst vara så enkelt och bara kosta som ett vanligt sms, tidigare skulle man skicka nån kod men tydligen inte nu! =)


Favorit i repris

Den:2010-03-25 Kl: 11:46:32 / Allmänt / Kommentarer: 1
Nu sitter jag här igen... I gallerian, med latte och pärlboll! =) Bebis härjar i magen som bara den! Den gillar nog inte blandningen mellan isvatten och varm latte! :) Ska vara kvällsöppet och modevisning här ikväll och dom bygger och donar här för fullt, kanske måste åka in och kika i kväll! :) Nån som vill hänga med?

Tisdag och inne i vecka 35!

Den:2010-03-23 Kl: 23:35:18 / Allmänt / Kommentarer: 1

Blir "Sidjäveln kan inte visas" typ hela tiden när jag är och surfar runt, blir av den anledningen ett litet inlägg idag!

Känner mig oförskämt pigg och fräsch, bara att njuta av känslan innan den övergår till något mycket mindre glamouröst! =) Visst fan har jag krämpor som ont i ryggen och foglossning och att magen är i vägen... men vem fan blir gladare av att klaga?? Ingen normal person i alla fall... Å minst jag! Positivt tänkande is the shit! =) Vissa väljer att tänka på de negativa i allt först, innan dom kan börja tänka på det positva (om dom nu alls tänker på det positiva)... vet ni vad det gjort dem!? Absolut bara bajs, bitterfittor är vad dom är/blivit!
 
Tar du som läser åt dig, då är det just dig jag skriver om! Tänker tom skrika det åt dig -BITTERFITTA!!!
Suck on it!


Hahaha, skönt att få skrika lite ibland! ;)

Sov gott!


Bilder från söndag.

Den:2010-03-22 Kl: 10:38:09 / Allmänt / Kommentarer: 0











Söndag.

Den:2010-03-22 Kl: 10:12:13 / Allmänt / Kommentarer: 0
Gårdagen blev riktigt nice kan jag lova! =) Malin ringde och dom ville också komma sig ut, efter många om och men åkte vi till Fågelsångsvägen med Bob och matsäck! Robbe drog igång skotern och han och Felix tog sig mot Vassholmen med den. Jag, Markus, Malin och Lady tog bilen ner till parkeringen för att slippa dra bobben med ved och packning! :) Sen promenixade vi över isen till holmen... Var riktigt härligt, Mackan drog veden på bobben och Felix och Robert åkte runt med skotern i cirklar, Lady sprang och busade som en galning, jag och Malin lunkade på med gravidmagarna i vår egen takt! =) Tog inte spec länge över dit, 10-15 min. kanske! Gjorde upp eld där i en grillkåta (som var mer som ett stort vindskydd med sittplatser och eldstad) och grillade korv och pinnbröd! I skuggan var det lite kyligt men solen värmde skönt! =) Efter några timmar i det fria började vi vår vandring till bilen och fastlandet igen... Denna gång hamnade Markus PÅ bobben åkandes bakom skotern med Robbe och Felix på! Jag, Malin, Lady åter igen promenerandes med tjockismagarna (ja inte Lady då :)). Åkte hem till R & M där det bjöds på kaffe och våfflor! =) Ååå vad det var gott efter allt salt i grillkåtan! :) Mätta och belåtna åkte vi hem med lite skön ny ute-energi, Felix vart dock så trött så han somnade i bilen och vi lät honom sova en stund, drog och kollade på folks hus lite här och var i samhället! :)


Tack Malin och Robert för några jättetrevliga timmar!

Bilder kommer i nästa inlägg... måste få in dom från telefonen! =)

Solen skiner och fåglarna pippar...

Den:2010-03-21 Kl: 10:10:22 / Allmänt / Kommentarer: 2
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Vill ju så klart vara ute och kanske grilla lite, är samtidigt sugen att åka till Happis eller Luleå. Vad jag än väljer att göra kommer jag även vilja göra det andra. *Jävla beslutsångest* Kanske att vi kan göra båda!? Gå ut nu i solen och sen åka till Happis... nja, ska äta lite frukost och fundera lite! =) Städa skulle jag även behöva... nackdelen med våra nya svarta möbler i vardagsrummet är att dammet syns direkt. Fast det kan ju vara ganska bra på samma gång, för då måste man ta tag i trasan och dammtorka! :)

Nu ska jag sluta fördriva tiden här... Hejs!

Lördag

Den:2010-03-20 Kl: 19:45:41 / Allmänt / Kommentarer: 0
Var på stan idag... "Kalix Vinterdag". Var ganska tragiskt, nåja det är ju kul att se lite folk i alla fall! =) Fikade på Myggan, alltid gott! Det slår inte fel, när vi är där ska Felix alltid ha en chokladmuffin... Modell jättestor! :) Men idag åt han i alla fall lite skinktoast innan Markus gick och inhandlade fikat! =) När vi kom hem drog Mackan igång snöslungan och gick på baksidan, så nu kan man sitta på ett litet hörn av altanen också! =) Hoppas, hoppas på lite sol imorrn!

Fan vilket meningslöst inlägg, haha! Då vet ni lite om min dag i alla fall! :P

Dålig

Den:2010-03-16 Kl: 12:16:03 / Allmänt / Kommentarer: 1

Plingade just till i min mobil och där står att jag har ett Lindex paket att hämta ut på Posten, vill verkligen hämta det men jag orkar faan inte just nu! =/ Har fått nå skit i bihålorna/skallen (mer än vanligt alltså;)), och det spränger som fan när man är igång! *Inte kul* =( Tar en Panodil och lägger mig i soffan en stund, med massa kuddar uppallat under skallen. Orkar kanske göra ett ryck till stan sen! =)


Lev och må.


Mellofesten...

Den:2010-03-13 Kl: 23:10:31 / Allmänt / Kommentarer: 0

Vaddå blödig man är!?? Hörde Anna Bergendahls låt för första gången ikväll...(!!) Hann se snabbreprisen på alla finallåtarna efter jobbet och sen resultatet... =) Jag grinade som Lilleskutt med tårarna sprutande från mina ögon när hon sjöng efter vinsten! Är nog lite hormonell eller nåt! =P

Idag har vi hunnit vara ute i den sköna solen innan jag for och jobbade... Väldigt härligt kan jag lova! =) Grillat korv och mojjat på!

Bebisen har haft en riktig bökardag idag. Har börjat märka att den har "vakentid" vissa timmar varje dag... Den har vart vaken och bökat runt kring 14-tiden till typ 16.00 i några dagar i sträck nu. Sen är det relativt lugnt, någon kick då och då innan det är dags att köra igen. Just efter 20.00 är det dags, den spjärnar och spänner, kickar och gör (vad det känns som) kullerbyttor. Hela magen far omkring okontrollerat och det ser ut som att den ska komma ut genom naveln! Gör tom lite ont ibland! Den håller fortfarande på just nu och klockan börjar närma sig 23.00!! Nåja, inte mig emot, det är ju bara såå härligt! =) Sen när man ska sova blir det ju alltid lite mer livat... Då kommer den verkligen igång när mamma inte vaggar den till sömns! Men efter en halvtimme eller så brukar den lugna sig och somna den med! :) Å det kan jag ju bara gissa mig till att den gör! =)

 

Nu gick Markus och la sig, ska strax joina honom... Men blev lite sugen på varm O´boy, måste nog koka mig en kopp innan läggdags! =) Å just det, måste även sätta i bilen i timern så den är lite varm när man ska köra till jobbet imorrnbitti! Jobbar 08.45-16.00 imorrn, kommer va lite småtrist om det ska vara sånt här goo väder som det vart idag. Inte nog med att man sitter och längtar ut, det är även lite kunder som handlar... Å det mina vänner gör ju att tiden går så jävlans sakta! :/ Nåja, det är bara att tänka 100% ob, 100% ob, 100% ob... :)




Natt natt!


Smörj

Den:2010-03-10 Kl: 23:03:14 / Allmänt / Kommentarer: 0

På Apoteket finns märket Natuvive, gillar deras produkter skarpt och ville tipsa lite! =)

Inhandlade denna mumsiga lotion häromdan:

Den luktar såå gott, jag köpte denna som luktar granatäpple, finns även med papaya... men det bästa av allt är att den är på Pump-flaska! *I love pump* =)

 

Kan även rekomendera denna dagkräm:


Det säger bara *poff* så har den gått in i huden och sminket kan åka på!


Här ska det snackas SKIT!!

Den:2010-03-10 Kl: 20:17:58 / Allmänt / Kommentarer: 0
Så jävla typiskt att allt tillskott/mediciner jag stoppar i mig ska ha effekt på magen. Nu pratar vi inte om uppstoppand effekt utan tvärt om! Järnet jag dricker (Fexim) blir man lös i magen av och nu även penicillinet (Heracillin)... De som känner mig vet att jag sällan och aldrig har problem med tex förstoppning, har snarare lite väl hög förbränning. Skiter jag bara en gång om dagen (i normala fall) är det bra! Som ni då kan räkna ut blir det betydligt fler nu för tiden, å nu blir det kris helt utan förvarning... *Skrik och Panik i skitfabriken* Så ser ni nåt blont yrväder vankandes som en anka pga foglossning som kniper med stjärten är det med stor sannolikhet jag på väg mot närmaste toalett! =D Hahaha, inte fullt så illa kanske men fan inte långt ifrån! =P

Nu ska jag ta och skala några morötter och göra till stavar, dippen är redan blandad och sen ska det avnjutas till Grey´s kl. 21.00! Hmm, tar nog en dusch innan det börjar så var det ur världen också! =)


Hej svejs söta bajs-läsare.

Ny vecka och nya tag...

Den:2010-03-09 Kl: 16:00:45 / Allmänt / Kommentarer: 1

Jävla hora!! Jag hatar blogg.se ibland... 90% av inlägget jag skrev försvann när jag publicerade det, för att "sidan kan inte visas" och då finns bara 10% av det man skrivit kvar i arkivet! FITTA!!
Var till läkaren och fick penicillin igår, orkar inte skriva allt en gång till så det är det enda ni får veta! Jag mår bra och bebis mår bra!

Fuck off and die.

Ja jag vet, jävligt moget att skriva fula ord när man är arg... får tyvärr en släng av Tourettes syndrom vid dessa tillfällen.


Onsdag.

Den:2010-03-03 Kl: 19:28:18 / Allmänt / Kommentarer: 1

Jaha... då var det onsdag igen! Tyckte det nyss var det ju, känns i alla fall som att det var mindre än en vecka sen! =) Tillika skönt när tiden går fort, bara den inte går föör fort!

Vad har hänt sen jag skrev sist!? Jo, man har blivit ett år äldre (i måndags). Det firades med kaffe, fika och tårta... och kalasgäster som kom med fina blommor och presenter! =)

 
Här är mina bullar med vaniljkräm och blåbär som vart riktigt goda!


Igår (tisdag) fick jag besked från försäkrningskassan att jag blivit beviljad halv havandeskapspenning från 29 mars... Känns sådär, har sökt hel! Vet inte riktigt hur det funkar men jag tänker begära att försäkringskassan omprövar beslutet, så får vi se vart det leder! Annars så får jag nöja mig med halv HP... Bättre än ingen alls! =) Fick även min nya telefon... å den är jättefin! =) Therese och Hugo kom på besök, väldigt trevligt! :) Synd (för oss andra brudar) att hon ska bo så långt borta nu för tiden! =/ 
Idag har jag jobbat sen 07.00, vart på Labb kl.09.00 och barnmorskan, fick inte veta nåt blodvärde idag för det skulle göras sån där ordentligare koll på blodet, när dom kollar så det inte bildats antikroppar i blodet! Fast just det hade hänt i min kropp med Felix i magen och det visade inget på blodproverna innan förlossning, däremot efter förlossningen blev han gul som en kyckling på dag två och vi blev inlagda på Neonatal/intensiv avd. för ljusbehandling i fyra dagar! Var inte så roligt det kan jag säga! :/ Håller tummarna att denna Plutt har min blodgrupp så det inte blir samma visa igen! Nåja, tillbaka till BM besöket, Sf måttet hade nu ökat till 28 cm och det är ju bra! =) Prick samma som magen med Felix i samma vecka (v.32)! :) Lunchade sen med Therese, Hugo och Anna-Stina på Myggan... Jobbat vidare till 16.00 då det var dags att hämta Mackan från jobb och Felix från förskolan. Lagat korv i ugn med ost och massa grönsaker och potatis! Tänkte nu slänga mig i soffan och bara såsa, invänta Grey´s anatomy som har säsongspremiär kl. 21.00! Woohooo! =)

 

Crap vad långt inlägg detta blev, hoppas ni orkat plöja er igenom! :)


RSS 2.0