Ut på stan

Den:2009-03-19 Kl: 13:38:02 / Allmänt / Kommentarer: 0

Idag är Vicke iväg till Arlanda och håvar in ett jobb till sommaren... ;) Kanske! Jag och Lina fixar oss för att gå ner på stan, tänker ta en dusch och sen pallra oss iväg... Får se om det blir buss eller promenad, är lite mulet, solen kikar bara fram ibland! =( Plus att det blåser! Gårdagen var helt kanon, solen strålade och värmde hela dagen! =) Vi lunchade på stan och gick sen till Daniels restaurang och drack kaffe och bara var där... Hela kvällen typ! =) Å nu heter dom inte Paus mer... Nu går dom under namnet Ågatan 11, vilket även är adressen! ;) Hehe, jo när jag pratade med Markus igår i telefon frågade han Felix om han vill prata med mamma, nej var svaret... Bad M fråga om han ville prata med Lina i sället och jo, det ville han ju så klart... ;) Satte på högtalare på luren så jag skulle få höra han! Sötungen... berättade lita vad han pysslade med innan han gav tillbaka luren till M! =) *Saknar*
Ja men som sagt... duscha nu och fixning, sen ner på stan!
Ha det bra, kram C.


Soffhäng...

Den:2009-03-18 Kl: 01:02:16 / Allmänt / Kommentarer: 1
Soffhäng is the shit... just nu, efter lite(rvis) vin hänger vi i Vickes soffa. Tittar på Raw, jag är dock inte intresserad... orkar inte riktigt med Eddie. Sorry! Om han inte hade haft sån jobbig jävla röst hade jag kanske orkat mig igenom skiten. men  tonläget, speeden och dampet gör att jag tappar lusten på honom innan han ens börjat! DAMP ARSLE! =/ Ska alldelens strax lägga oss och sova. Hörs imorrn. (idag lite senare)

Vart är solen??

Den:2009-03-15 Kl: 13:14:03 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag skiter fullständigt i att det är 3.5 plusgrader ute. Jag vill ha sol! Får inga vårkänslor om det inte är sol... Visst vet jag ju att våren är på väg men kooom iggeeennn nuuuu! Blä!

Felix och Markus snarkar ikapp på övervåningen, jag tvättar kläder och försöker förbereda mig på packning inför Uppsala på tisdag! Jag och Lina drar iväg en sväng till våra bästa bästisar, Sara och Vicke! Ska bli så roligt... =) Kommer dock sakna familjen! =( Men vi ses ju igen på några dagar, om inte annat så kommer vi ju webcamma ;) Åter till packningen... väskan står och gapar tomt i Felix rum... väntar på att fyllas! Har skrivit en liten lista på "typ" allt som ska ner, ska försöka börja fylla den ikväll efter jobbet (jobbar 15-20.15). Så man slipper det imorrn, tränar imorrn 18-19 så jag vill hinna umgås så mycket som möjligt med familjen, men hmmm vänta nu... var det inte imorrn Mackan skulle till Umeå!? Jo, det var det!! Oj vad lite vi kommer hinna ses! =( Nä, nu ska jag börja packa innan jobbet! Shit vilken ångest jag just fick! :/ Hej då!

Förlåt...

Den:2009-03-13 Kl: 19:19:53 / Allmänt / Kommentarer: 1
Har vart segast på planeten hela veckan... inte orkat ta tag i bloggandet! Men nu ska jag göra ett ryck! Ska även splajsa in lite bilder, både här och Pixbox! =) Ha tålamod! ;)

RSS 2.0