Dricker kaffe

Den:2008-08-28 Kl: 18:26:56 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jahapp, idag har vi alltså gjort stan. Började me att luncha på East med Lynn, det var trevligt! =) Sen möttes vi upp med Sara och pojkarna, strosade omkring mest. Blev dock ett tag på Gina, där jag hittade ett par jeans och ett linne! Alltid kul med nya klader (som man behöver) ;) Var hemma hos Vicke igen vid 16.30... sen dess har vi bara såsat på här hemma, börjar bli lite hungriga men orkar inte riktigt ta tag i matlagningen... ännu... =) Nu ska jag gå och va lite social i vardagsrummet med Vicke och Daniel!




Jag och Vicke på Rihanna konsert i Mars. Såå laddade!! =)

Hos Sara!

Den:2008-08-28 Kl: 00:13:59 / Allmänt / Kommentarer: 0
Sitter hos Sara och dricker ett glas vin... =) Jag, Vicke och Sara. Är på väg mot Vicke nu, Sara ska på sin första skoldag imorgon ;) Flicksen är ute och röker och jag passar på att göra bort detta inlägg! Imorgon blir det att göra stan! Får skriva mer imorrn! Hejpa.

I bilen!

Den:2008-08-27 Kl: 18:26:20 / Allmänt / Kommentarer: 0
Sitter i bilen, snart på Kallax. Hoppas detta funkar nu... Första gången jag testar från mobilen! :) Ha det bra alla nära och kära! Ska försöka hinna blogga under vistelsen! Kram å hej!

Saknat gäng...

Den:2008-08-26 Kl: 22:51:00 / Allmänt / Kommentarer: 1
Saknar att vi inte umgås lika ofta numera... men men, familj, jobb, plugg, flytt gör det inte möjligt på samma sätt! Men när vi väl träffas blir det ena jävla smällar kan jag lova ;)



Alla flickor på min 25-års fest... *saknar*
Vicke var dock inte med! :(

packa

Den:2008-08-26 Kl: 21:39:44 / Allmänt / Kommentarer: 0
Gud vad denna förkylning segar ner mig... Jag som brukar gilla att packa och skriva listor och allt möjligt skit, har ingen motivation alls! Känns skitkul att åka imorrn men själva packandet skulle jag mer än gärna leja bort! ;) Hela jävla hjärnan är ju full i snor! :S Jahapp, annars då... jo glasögonen är inlämnade så nu blir det att vänta en vecka drygt innan jag får dom (köpa dom för många tusenlappar :( ) Ja, vad gör man inte för att må lite bättre!
Felix är ännu lite ynklig och sjuk, men förhoppningsvis på bättringsvägen... mamma hämtade honom ikväll så han ska sova och vara där imorrn! Får se om jag orkar jobba heldag imorrn, far väl dit till 07 och fixar brödet i alla fall! =) Nä, nu ska jag packa!


c. omotiverad

"Glasögonorm"

Den:2008-08-26 Kl: 14:11:21 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jaha, då var det bekräftat... Jag har inte inbillat mig att jag börjar se lite dåligt! Har vart på synundersökning idag och klarade knappt gränsen till att få köra bil utan glasögon! :O Ojoj, trodde inte att det var så dåligt! Så nu blir det gasögon för hela slanten! Har lånat hem sju par... 3 av dom har jag fastnat för, men nu behöver jag smakråd! Lina kommer hit i em. och Mackan är väl hemma kring 17... hoppas på att bli klokare med deras hjälp! =) Vill hinna lämna tillbaka glasögonen idag, imorrn kan det ju bli lite stressigt att hinna jobba 8 tim. och sen hem, fixa det sista innan färden till Luleå och flyget till Uppsala. Vicke är förmodligen redan på ARN och väntar... hon trodde att hon skulle kunna flyga hem från Norge innan jag landar, så åker vi tillsammans från Arlanda till Uppsala! =) Ska bli så kul att umgås med tjejerna och se Saras lägenhet och träffa John och Pontus (Saras barn), Den enda inplanerade är stan på tors, ev. bada på fredag, kräftskiva hos Lynn på lördag med alla tjejerna! :) Kul kul!!


c. blindstyre

Trött i kroppen

Den:2008-08-25 Kl: 19:53:15 / Allmänt / Kommentarer: 0
Idag har dagen gått väldigt fort... Mycket att göra hela tiden! Jobbade lite längre än tänkt så då ska jag sluta lite tidigare på onsdag! Åker då till Uppsala för att hälsa på mina kära flickor Vicke och Sara :) Åsså ska det ju bli kul att träffa alla nyfunna vänner som bor där :) Å mitt vad det är stöter man på nån Kalixbo... finns ju ett xx antal där nere, å även om Uppsala ska vara Sveriges 4:e största stad så lyckas man alltid träffa någon Norrlänning :P




Haha, bra bild... i taxin på väg mot hotellet i slutet på Juli! =)


c. kaffesugen

Ikea

Den:2008-08-24 Kl: 23:15:20 / Allmänt / Kommentarer: 0
Efter dagens uppdatering tidigare åkte vi på IKEA... igen! Vi var även i tisdags! Blev lite smått och även ett byte på en madrass som vi köpte till Felix nya säng, efter råd av min svägerska bästämmde vi oss för att köpa en mjukare madrass än den vi köpt! =) Blev även en förvaringsmöbel som vi tänkte ha ved i bredvid kaminen! Om vi är snabba kanske vi hinner få upp den nu ikväll innan läggdags! Börjar som alltid 07! För dom som inte vet har jag blivit brödansvarig på jobbet =) Innebär alltså bara tidiga morgnar, men det känns bra. Har fått ett bra schema, mån. 7-15, tis. ledig, ons. 7-17, tors. 7-16, fre. 7-14, varannan helg jobbar jag lör. 8.45-19, sön. 15-20.15!
Nä, nu ska jag göra lite nytta... På återseende! :)


c. hemmafixare bland proffs

Sälj Aset Annars Byt...

Den:2008-08-24 Kl: 13:32:02 / Allmänt / Kommentarer: 1


En bild säger mer än tusen ord... :)
Gick bra för Robert tills han inte fick in några växlar!
Nåja, bättre lycka nästa gång! :)
Felix tyckte det var kul och titta på "racerbilarna" Men lessnade efter några timmar.

Eftermiddagen spenderade vi hemma, tog det lugnt och laggade middag...Mamma hälsade på en stund. Felix är lite snorig och hostig, så det tog ett tag att få honom att somna, i vanliga fall äter han välling i soffan och sen i säng... Vi säger gonatt och han somnar. Men igår var det en rackarns massa tvillande i sängen och sen ville han ligga med mig i våran säng... Å väl i våran säng satt han mest där i mörkret i typ en timme innan han la sig ner och somnade! Jobbigt att va liten och sjuk =(



Lite ynklig på Folkrace...


c. stolt SAAB ägare

I`m alive...

Den:2008-08-23 Kl: 10:49:35 / Allmänt / Kommentarer: 1




Är ledig i helgen... Weehoo!! =) Ska iväg nu och kolla när Robert kör folkrace! Kul! :)
Hejs. 

c. back on track


RSS 2.0