Enda bilden på oss från kvällen! Lördag 24...

Den:2010-07-31 Kl: 22:07:24 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00113 (MMS)

Enda bilden på oss från kvällen! Lördag 24/7-10 Tyvärr är min mobilkamera totalt värdelös när det är mörkt och minsta rörelse gör motivet toksuddigt! :( Men där är vi i alla fall, jag och Vicke! =)


Haj haj!

Den:2010-07-31 Kl: 17:45:51 / Allmänt / Kommentarer: 0
Vet inte riktigt hur jag ska göra med mitt hår... är lite sugen att spara men jag trivs ändå väldigt bra i kort! ;) Tänkte inte spara långt långt, utan kanske lite längre paige, typ axellångt! =)
Vet att jag har den genen som gör att mitt hår kan bli hur långt som helst (inte alla som har det)... Men som sagt inte så långt i alla fall! ;)

En bild på manen... ;)




Nu vill "Penny" ha mat. Bäst att hala fram patten! =) På återseende!

Dagens skörd från trädgården! :D Två gurko...

Den:2010-07-29 Kl: 17:35:54 / Allmänt / Kommentarer: 1

dsc00117 (MMS)

Dagens skörd från trädgården! :D Två gurkor, jordgubbar och några smultron! ;)


*Poff*

Den:2010-07-25 Kl: 19:06:09 / Allmänt / Kommentarer: 0
Så har hela helgen gått... Fredagskvällen spenderades i stugan, morfar fyllde 70 bast! ;) Mysigt hade vi! =) Vicke och Daniel anlände hem till oss en stund efter att vi åkt dit! Även Lina joinade dom här hos oss! Vi kom hem sent men hann ändå med lite mys med tända ljus! ;) Ute var det rekordkallt... 2,0 grader som kyligast! :( Det är ju helt onaturligt så här i slutet på juli! =/

Lördag satt vi ute och njöt av det varma och soliga vädret! =) Grillade till middag och sen började tjejerna dyka upp en efter en! =) Hade mycket trevligt! Efter att Clara somnat och jag var fixad åkte vi tjejer in till Valhall, Mackan och Dali var hemma med dom sovande kidsen! ;) På Valhall minglade vi lite och försökte dansa på det överbefolkade dansgolvet där fötterna klibbade fast i backen! =/ Nåja, vi såg lite folk och hade roligt i varandras sällskap! =) 

Nu ska jag gå och vara social! ;)

Behöver kaffe!!

Den:2010-07-21 Kl: 11:50:09 / Allmänt / Kommentarer: 0

Usch vad jag känner mig seg... hade huvudvärk igår, vilket jag aldrig brukar ha! =/ Bara det inte är nån förkylning på gång, det kommer väldigt olägligt i så fall! För världens bästa Vicke kommer upp på fredag med Daniel, dom ska bo här hos oss! =) Ojoj, så mysigt vi ska ha det! =) Nä, nu ska jag slå igång en kaffepanna! ;)


Söndag

Den:2010-07-19 Kl: 02:49:43 / Allmänt / Kommentarer: 0
Det blev IKEA idag... =) Hann även springa runt lite innan och handla badtermometer till Clara, lego till Felix och näsfrida till Oliver på Barnens Hus. Två par gympa pjuckor till Felix på Skopunkten... 178:- för två par, väldigt bra! =) Hans fötter växer som bara den, nu har vi köpt strl. 29... 28:orna börjar snart va på håret, så det är bara att plocka bort dom! Sprang även in på Hemtex och Djurmagasinet men där vart det inget! Är väldigt nöjd över dagen, köpte inget jätteonödigt och allt jag hade tänkt på innan vi åkte köptes! ;) Lyckades tom åka därifrån en hel timma innan IKEA stängde! Bara det är ju ett REKORD! *Mailar rekordbyrån med desamma* =D Haha! Kvällen spenderade i lugn och ro hemma, mamma kom förbi på kaffe och lite bus med barnen! =) Efter att hon for och barnen somnat har jag och Markus dumstirrat på tvn... haft lite ångest för att han ska börja jobba imorrn igen efter 4 sköna semesterveckor tillsammans! Men men, så är det! Nä, nu måste jag i säng så man orkar va pigg med älsklingarna imorrn! =)

Hey babberiba.

 
:¨·.·¨:
`·.Carro

Hallå!

Den:2010-07-18 Kl: 01:30:37 / Allmänt / Kommentarer: 1
Nu har jag fått allt att funka här på bloggen... då ska jag bara vara duktigt och uppdatera lite oftare! ;) Igår hade vi Robert, Malin och lilla Oliver på middag! =) Mycket trevligt! Dom åkte hem efter 23-tiden, då ställde vi vårat nyinköpta barbord och stolar på plats i köket! ;) Blev väldigt fint, nu saknas bara en passande lampa att ha ovanför! =) Lillasyster Emma ska ta vårt gamla köksbord och stolar! :)

Idag har Inger och Emma vart hos oss, kan inte riktigt fatta att Emma är brandman... Skithäftigt! =) Hon är stark som en oxe! ;) Roligt med nån som är ute i svängen lite och kan uppdatera en om vad som händer och sker i skithålan! ;) Men allt är ju ganska samma som förra sommaren när man var ute på krogen, billiga brudar med silikonpattar och korta kjolar... Lika patetiskt som det alltid vart! Haha! =)

Imorrn kanske det blir en tripp till IKEA, vi får se hur vädret blir! =)

Clara 2 månader!

Den:2010-07-16 Kl: 15:38:48 / Allmänt / Kommentarer: 1

Ja som jag skrev tidigare så gick läkarbesöket bra! =) Clara var på sitt bästa humör, log och försökte charma läkaren! ;) Hon följer sin kurva perfekt!

Födelsevikt: 4160 gr
Vikt 2 mån: 6210 gr

Födelselängd: 54 cm
Längd 2 mån: 60 cm

Nu ligger hon här bredvid mig i soffan och "pratar", fläktar med armar och ben... Om hon inte fått min uppmärksamhet på en stund så blir hon lite ivrig och andas in så det blir ett pipigt ljud. Det ljudet har hon gjort länge, men nu använder hon det också! =) När man då pratar med henne, eller det räcker att man tittar på henne får man världens gladaste leende tillbaka! =D Värmer i hela kroppen!

Idag kanske vi får hem Felix... ;) i onsdags när vi skulle till läkaren fick han vara hos mormor, där är han ännu... ;) Han ville så gärna vara kvar där och sova över i onsdags så då fick han det. Igår skulle han komma hem och dom kom hit, mamma drack kaffe men tog med sig Felix hem till sig i alla fall! ;)


Nu ska jag återgå till mitt städande! 


Nu blev det ny design igen...

Den:2010-07-16 Kl: 02:46:50 / Allmänt / Kommentarer: 0

Den förra var lite för mörk... Kändes bra till en början men jag började störa mig mer och mer! *Poff* så blev det en ny! =) Men, kolla vad klockan har hunnit bli. Usch då!


God natt!


Solbrillor måste man ha på sommaren! =) Id...

Den:2010-07-14 Kl: 16:29:06 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00105 (MMS)

Solbrillor måste man ha på sommaren! =) Idag har vi vart på 2-månaders kontroll hos läkaren på Grytnäs VC. Frisk och frodig liten tjej har vi! Hon följer sin kurva perfekt... :D ligger ca 2 kurvor över "normal", både på längd, vikt och hattmått! ;) Ids inte skriva mer från mobilen, uppdaterar på datorn lite senare! ;) Hej så länge.


Eclipse!

Den:2010-07-12 Kl: 01:29:24 / Allmänt / Kommentarer: 0
Tankade bebisen och lämnade henne hemma med storebror och pappa, det var dags för bio för mamman! =) Jag, Malin och Alexandra har sett Eclipse... den var lika bra som jag hade förväntat mig! ;) Malin har läst böckerna så hon vet ju alltid vad som händer, innan det händer. Idag blev hon så pirrig vid en scen att hon fick ett fnitter-anfall... Alex tyckte att vi kanske måste gå ut med barnet ur salongen! ;) Haha, blev lite fnittrig jag me! =) Malin ansvarade för bokningen av bion, fick ett sms häromdagen, det löd så här: Hej hej, nu har jag bokat bio till söndag. Åhh vad jag längtar att få träffa Bella och Edward =) hihi. Mitt svar: Hehe, ser också fram emot att få träffa dem... Och Jacobs överkropp! :P  Kan lova er att jag tog ett extra djupt andetag när första naken-kropps-scenen utspelade sig! Me like a lot! =)

På hemmaplan hade allt gått galant, minsta barnet hade vart nöjt och glatt hela tiden, vart lite vaken och sen sovit lite, vaknade lagomt tills jag kom hem! ;) Felix hade vaknat och vart ledsen, Markus hade fått trösta (antar att det var nån mardröm), sen hade han somnat om och sov gott när jag kom hem. Hade lite kvällsmys i soffan med Mackan och Clara, surrade med mamma i telefon en stund, nattade Clara och nu har jag suttit framför datorn och nattsuddat som vanligt! Hunnit med att prata med Vicke i telefon också, hon jobbar natt och har trist! Men nu är det strax dags för sängen, imorrn ska vi försöka göra nåt vettigt! Hela Markus semester har snart gått och vi har bara såsat på... nåja, det måste man få göra på sin semester! =)


Sov gott!

Jag måste bjuda på en bild på "Penny" (pen...

Den:2010-07-10 Kl: 01:45:06 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00100 (MMS)

Jag måste bjuda på en bild på "Penny" (penntrollet)... =) Hehe, vet inte riktigt vad hon gör med munnen här! ;)


Sol ute, sol inne...

Den:2010-07-07 Kl: 15:51:28 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nu kommer solen smygandes efter allt regnande... =) Hoppas det klarnar upp helt och hållet, gårdagen var ju helt underbar med massa sol och VÄRME!! :) Jag, Felix och Clara åkte ut med mamma till stugan, mormor och morfar var där och vi satt ute i solen och drack kaffe och fikade. Blev där i några härliga timmar!

Jo vet ni, Clara är ju en knubbig liten tjej (måste ha grädde i pattarna)... =) Markus vägde sig med henne, enligt våran våg väger hon 5,9 kg!! Ska bli spännande den 14:e när vi ska till läkare på 2 månaders kontroll, har inte vägt och mätt henne sen hon var 3 veckor... Nu är hon 7 veckor! Hon helammas och min mjölk verkar ju som sagt räcka gott! =) Igår kväll (natt) låg hon i soffan och filosoferade medans jag surfade/kollade på tv, såg att hon var på väg att somna... La mig i sovrummet och ammade henne vid tolv, hon somnade gott och jag satt uppe en stund till. Klockan 05.30 har hon vaknat och ätit för första gången =) eller ja, man kan inte riktigt kalla det för att vara vaken... hon halvsover och äter, somnar om på direkten! Sen har vi ammat vid 09 och somnat om igen till 11, då var det uppstigning för oss flickor, grabbarna klev upp några timmar innan! ;) Efter vi har gjort morgon är Clara vaken i ca. 1 tim, sen är det dags att sova igen... varierar väldigt mycket hur länge, ibland kan hon bara slumra typ 15 min, men då vill hon sova igen efter en stund (kommer hon inte till ro blir hon så klart kinkig och missnöjd). Bäst av allt är när hon får sova länge, nån timme. Då orkar hon och är pigg å glad under vakenstunderna. Nätterna är bra i största allmänhet, oavsett hur mycket hon än sovit under dagen så sover hon natten igenom! Ja hon "vaknar" ju och äter under natten, men hon vaknar inte och vill fortsätta vara vaken! Om hon bajsat under natten byter vi blöja i sovrummet, tänder en pyttelampa så man bara precis ser skiten och vad man gör... Så lite aktivitet som möjligt, och så lite "prat" med henne som möjligt! =) Funkar fint för oss! =)

Nu ska jag dricka lite kaffe med Mackan! ♥ Ha en skön dag!

Ordbajs

Den:2010-07-04 Kl: 02:17:04 / Allmänt / Kommentarer: 1

Nä fy vad trist... dom lovar bajsväder imorrn igen! =/ Vill ha sol och VÄRME, inte sol och storm eller sol och svinkallt! =( Sommaren är kort (nynnar en stund)... Ska vi tro att det kommer någon värme, eller ska vi bli straffade för att våren var mild och det råkades vara äckligt varmt i en och en halv vecka i maj!? Vem vet, den som lever får se! Nu har kockan blivit så där oförskämt mycket igen... Hmm, vad gör jag för fel? Jo, jag sitter kvar vid datorn trots att jag är sjukt trött och gäspar som värsta sengångaren! Nähä okej, sengångare gäspar säkert inte speciellt mycket men det skiter jag i... i min värld gör dom det! Så det så! *rynkar på näsan och räcker ut tungan retfullt* Nä, nu har jag jyrat färdigt för denna gång... kul att jag kunde ta upp din tid med mitt meningslösa svammel! ;)


Over and out!


RSS 2.0