Det blir vad det blir...

Hmm... är som skrivsugen man jag vet inte vad jag ska skriva. Mår bra, tack för omtanken alla söta vänner! ♥

Jobbat igår och idag, nu är man ledig hela helgen, nice som fan. Kanonsol är ju lovat hela helgen + början på veckan... Ska försöka blotta min bleka lite halvslappa kropp och hoppas på att bli lite stekt! =)

Sen ska morötter och sallad (i fröform) ner i lilla landet. Har jordgubbsplantor som står i växthuset och frodas, har blivit små gula gubbar på dom redan! ;) Så nu ska dom ner i jorden + en krusbärsbuske som också ska grävas ner! =) I växthuset har mamma "hyrt" lite plats, hon har pysslingkragar (ett 100-tal), typ 20 smultronplantor och två tomatplantor... dom sistnämnda blommar som bara det, många härliga tomater hoppas vi på! =) Tänker även sätta lite potatis... men bara typ en fåra, för att testa! =) Imorrn ska vi på Coop Trädgård och hämta två vindruvsrankor... Coolt va!?? Dom ska vi linda upp i taket på växthuset! Ska vara en sort som är tålig! =) *Spännande* Ååhh, höll ju på att glömma... jag har ju en Paprika planta som även den blommar och bär grönt! ;) En toksöt grön paprika stor som en 5-krona! Sen är det flera små som 50-öringar! Men dom ska tydligen bli gula när dom är mogna... det är bara att vänta och se! =) Förra året skottade vi ner två röda vinbärsbuskar, dom verkar inte må riktigt bra, väldigt fåbladiga... Vet inte hur det är när dom är nya... får nog ta och googla lite. Blir kanske att gödsla dom lite, har ju fin hästskit att tillgå hos mamma! =) 
I fjol hade vi två gurkplantor som vi fick av Mita, hon sår och vårdar dom ömt från frö tills dom bär frukt... då ger hon bort dom! ;) Hon sparar ju några plantor såklart, men det blir så mycket gurka att man inte hinner äta upp! =) Minns inte hur många gurkor vi fick i fjol, men många var det.

Bland annat ett monster:





Men den va goo =) Blir dom så här stora så är det risk att dom smakar "träigt"... men inte våran, saftig och god! =)
Vi ska få en eller två av Mita i år igen =) Det tackar vi för!

Ojoj, detta vart värsta odlings.inlägget, hehehee... Men jag tycker verkligen att det är roligt, kanske har man lite gröna fingrar!? ;) Även Mackan gillar att sköta om och se det växa! =)

Nu ska jag fixa lite här hemma innan sängdags... Hej å hå!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ha ha haaaaaa...Bo Rappne SLÄNG DIG I VÄGGEN!!!! Du skrev hemskt mycket om din supergurka...är det favoritgrönsaken mån tro..? hihihi



Puss puss

2009-05-30 @ 22:18:00
Postat av: Anonym

Alltså...hur gör man ett sånt där hjärta i texten?



// Blekt blondin ;=)

2009-06-01 @ 22:06:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback