Magnum vit!

Den:2009-04-27 Kl: 23:33:00 / Allmänt / Kommentarer: 1
Alltså jag fattar inte hur dom kan ha slutat tillverka Magnum vit?? Det kan väl inte bara ha vart jag i hela världen som gillade dom!? Nu får jag nöja mig med Magnum mini... ett 6-pack med 2 vita, 2 classic och 2 mandel. Så jag får dom på nåt sätt i alla fall! =) Å detta härliga lilla 6-pack är ju glassarna i mini format, helt perfekta! =) Har precis avnjutit en vit liten rackare, därav min upphakning! ;) Det knullade i munnen! =D Dejavu... är rätt säker på att jag skrivit om just detta tidigare... Hmmm, undra när/vart det var!? Skit samma, snuskigt goda glassar i alla fall! =) Nu är jag sjukt trött, borsta gaddarna och slänga sig next to Kärleken! =) Få se om/när Kärleken i det lilla formatet kommer spatserandes till våran säng inatt... ;)

Nattinatt vänner och varenda kotte jag inte känner...

Vet ni?? Solen kikar fram nu! =)

Den:2009-04-24 Kl: 16:39:08 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nu ska jag på stan och inhandla gummistövlar till Felix, hans allväderstövlar pallar inte vätan som dom utsätts för nu i dessa tider! Men jag vet inte om jag ska köpa ett par med eller utan foder i...!? Det återstår att se! =) Hej så länge!

Vem kan ro utan åror??

Den:2009-04-22 Kl: 22:45:39 / Allmänt / Kommentarer: 1
Inte då jag i alla fall, då blir det väl snarare att paddla med armarna som gäller!? =)

Dagen har rullat på i lagom takt idag, känns som att jag hunnit mycket... 06.45 var det dagislämning, på jobbet i tid 07.00. Sen tillbaka till dagis 10.30 för att ta Felix på 3-års kontrollen, allt gick smidigt, han var duktig och svarade på alla frågor bvc tanten ställde (dom kollar språk och lite motorik och sånt på denna koll). Enligt mina mått mätt fick han MVG ;) (såklart). Tillbaka till dagis och jobb, hann ju knappt jobba så var det dags för lunch, tog med mig min vapendragare Malin på Café Mocca och vi tryckte i oss en kycklingsallad var, surrade om lite skvaller och massa allvar! =) Eller hur Malin?? ;) Tillbaka till jobbet *POFF* så var klockan 17 och jag skulle gå hem! =) Mamma hade hämtat Felix från dagge tidigare så jag kunde fixa lite to dos på stan, Mackan var hemma från Piteå innan jag hade handlat klart så han hämtade F från mormorn, sen lagade vi mat tillsammans... Blev falukorv i ugn med jättemycket grönsaker och kokt potatis! Till vår stora förvåning åt Felix jättebra, han smaskade även i sig A L L A broccolibuketter som fanns! Kan lova att det var en himla massa, då blir man glad i mamma/pappa hjärtat! =) Efter middagen blev det en kort mysstund för hela familjen i soffan, men jag orkade inte se mina räkningar nå mer som smygits in i brevlådan senaste veckan så jag tog och betalade bort dom!! *Skönt som fan* En grej mindre att han ångest för! =) Felix slocknade som en stock i sin säng och vi har bara tagit det piano i soffan! Å nu sitter jag här, har tagit fram köttfärs från frysen och kollat att vi har allt till middagen imorrn. Blir spagetti (eller nån annan form av pasta) och köttfärssås kanske lite broccoli till, det är som gott! =) Tänker även krossa egna tomater i stället för att hälla i sån från burk/tetra (min älskade vän Vicke påminner mig ständigt om vilka onödiga konstgjorda grejer vi stoppar i oss) och vi hade kvar tomater från det att Vicke och Daniel var här och varken jag eller Mackan äter tomater i vanlia fall, så nu blir det kross av dom! =) Ojoj, nu blev det mycket onödigt vetande... är lite trött, jag skyller på det! *Sorry* Ska pallra mig mot sängen strax! =) Dricka lite juice är ett måste, har värsta begäret! (Nej, jag är inte gravid) :) God natt!

Jahapp...

Den:2009-04-21 Kl: 22:17:28 / Allmänt / Kommentarer: 1

Det blev ingen vila för Felix idag... han vägrade sova! Vi jyrade på här hemma i stället och bestämde oss för att åka till Mita med familj och hälsa på! Felix blev alldelens vild och skyndade sig ut i hallen för att klä på dig! Han älskar att vara där! =) Väl där surrade vi och drack kaffe, Felix busade med bilar och andra roliga leksaker! Markus har vart i Sthlm idag på jobb och kom till Mita när han kom hem, han tog med sig Felix och jag åkte på Hemköp och handlade... Väl hemma hade lilleman redan fått på sig pyjamas, ätit välling och somnat sött i sin säng! =) Han var gode trött efter en dag utan vila! Imorrn är det uppstigning 05.45 och även resten av veckan. Och imorrn ska vi på bvc på 3-års kontroll... det blir kul! =) Tyvärr kan inta Markus komma för han är i Piteå på jobb! =/ Nä, nu ska jag fixa lite dip till chipsen vi ska svulla till LOST! Sov gott!


Ledig idag! =)

Den:2009-04-21 Kl: 12:20:32 / Allmänt / Kommentarer: 1

Idag är en sån där skum dag då jag tänker på tok för mycket... Svältande barn och orättvisor i världen, funderar på vad jag kan göra för att förändra!? Jag vet att svaret är inte mycket. Jag är Världsförälder med Unicef och ger en slant varje månad, men det räcker inte... jag vill kunna göra mer! Nåja, kommer inte komma nån vart med mina funderingar idag i alla fall... ;)

Nu till nåt mycket roligare... Käraste Jenny kämpade med kärlek natten till torsdag (16:e) och födde prinsessa nummer 2 till Isaksson/Stadin familjen! =) Hela 4060 vägde hon och 52 lång... Hoppas på att få träffa nya stjärnskottet och resten av familjen inom en snar framtid! =) 

Och i helgen, närmare bestämt 18/4 friade svärmorsdrömmen Daniel till sin Victoria! =) Jag blev alldelens varm och lycklig i hela kroppen! ;) Så nu ni, blir det kanske bröllop 2010 mellan Victoria och Daniel x2!! =D (Ni vet, kronprinsessan Victoria och prins Daniel av Västergötland tänker ju gänga sig då) ;) Hihii! 

Har just slagit igång WALL-E till Felix, den är väldigt poppis vill jag lova! ;) Så nu får han mysa till den en stund innan det är dags att vila för honom! Jag ska då passa på att städa lite... tömma och fylla diskmaskinen! På återseende! =)


Vart tog värmen vägen?

Den:2009-04-17 Kl: 19:19:26 / Allmänt / Kommentarer: 1
Jag gillar inte detta väder över huvud taget... Solen är ju härlig när den värmer och bara är så där härligt solig, men varför stormar det?? Och varför är det knappt över minusstrecket?? Nä nu vill vi ju ha kanonsol, ingen vind what so ever och minst +5 i skuggan! =) Någon som inte håller med?? Ähh föresten, ni som inte håller med... håll käften, är inte intresserad! ;)

Idag har jag jobbat mitt härliga fredagspass, 07-14... Sen hämtade jag Lillebus och vi åkte till Gallerian och fikade med världens bästa Malin! =) Alltid lika mysigt, å vi har även spikat middag hos dom imorgon och sen ev. lite alkohol förtäring hemma hos oss! ;) Efter dejten med M hämtade jag och (världens suraste) Felix Mackan, åkte och handlade på Hemköp... hem och laga mat! :) Å nu sitter jag här och bara är, mätt och belåten... Markus åkte iväg och körde sin syster, Felix kollar på tv i vårat sovrum, katten sover inna på golvvärmen i badrummet... hmmm kanske man skulle passa på att göra en liten brasa i brist på annat... Känns faktiskt lite kallt här inne! 

Hejs söta vänner!

(Psssst... lämna gärna ett litet hej eller nåt) =)

Tillbaka från blåkulla

Den:2009-04-13 Kl: 21:37:48 / Allmänt / Kommentarer: 0
Så var helgen över... gick så klart fortare än fort, som man brukar säga "tiden går fort när man har roligt" och jag har ju haft bästa Vicke och Daniel här sen onsdag kväll. Då kan ni kanske förstå att det gått fort! =) Men nu är dom hemma i Uppsala och vi saknar dom redan! =/ Men förhoppningsvis ses vi snart... kanske redan till 30 april, det skulle va väldigt kul! =) Jisses vilken härlig dag vi haft idag (från det ena till det andra;)) Tokigt fint!! =) Å idag vart de det obligatoriska spinning-passet, som som senaste 8 veckorna! Men nu börjar det lida mot sitt slut med denna Zone gruppträning... =/ bara onsdag kvar, sen är det jag och pulsklockan på egen hand i den stora träningsdjungeln! Men det ska nog gå bra! =)

Nu ska jag slänga min nyduschade kropp i soffan och kika på CSI!! =) Har pausat det... välanvänd funktion det där med att pausa hos oss! =) Väl värt pengarna om man ska investera i en ny boxer!

Ha det bra mina vänner!

Förlåt mina fina trogna läsare...

Den:2009-04-08 Kl: 15:11:48 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nu har det vart en riktig bloggsvacka! Har haft så mycket roligt med familj och goda vänner och massa hålligång att jag helt enkelt förträngt bloggen, men nu ni... som jag alltid skriver ska jag ta tag och vara duktig! =) Enligt statestiken har jag en ganska jämn ström läsare varje dag... och söndagar, ja då nästan dubblas antalet läsare! =)

Just nu sitter jag med städknuten på skallen och pysslar inför Vicke och Daniels ankomst ikväll *längtar* =) Dom ska fira påsken här! Weee vad roligt! Mindre kul är att jag åkt på en otäck varande inflammation i en visdomstand, tant tandläkare sploade rent och skrev ut penicillin när jag var där i morse... Sen i Maj ska skiten ut!! =) Haft ajaj i den flera gånger nu! :/ *POFF* Tillbaka till tvättberget (rent som ska vikas). Återkommer när det finns tid! Kram och hej!

RSS 2.0