Hmpf

Den:2009-10-27 Kl: 18:18:20 / Allmänt / Kommentarer: 0

Usch vad jag hatar detta pissväder! Vill ha snö som ligger kvar vitt och fint på marken, jag kräver inte driv-vis (inte ännu i alla fall) utan bara så där så att det ljusar upp våra nattsvarta för och eftermiddagar. Det enda som skulle behöva förändras just nu är ju temperaturen. Skulle den bara droppa 1,5 grader så skulle vi ju ha det vitt... ;) Men nä, det ska tydligen måsta vara 1 plusgrad =/ *Skit*
Såja, då var dagens gnällstund över... ;)

Väntar på att min Mackan ska sluta jobba och komma hem till oss =) Har tänt en massa ljus och börjar längta till julen. Hmm, kanske att man skulle göra upp en brasa i kaminen. Ja, så får det bli!


Hej och hå.


Skön dag

Den:2009-10-20 Kl: 23:45:41 / Allmänt / Kommentarer: 0
Som vanligt har jag och Felix vart lediga idag, ingen schema ändring på det! =) Har vart i stallet och bara softat sen... Lovely! :) Blir en kortis idag, klockan har runnit iväg alldeles för fort sista timmarna! Smack ner i sängen nu, jobbar 07-16 imorrn! Kram.

Jag vet inte...

Den:2009-10-18 Kl: 13:24:21 / Allmänt / Kommentarer: 0
Är det idag jag ska ta tag i bloggandet igen!? Hmm... ett inlägg är ju en start i alla fall! =)

I helgen har jag vart ledig, imorgon börjar vi på ett nytt schema på jobbet. Lite nedskärningar men inga uppsägningar. Min nya vecka börjar med ett kvällspass... 14-21.15 och så kommer måndagar se ut för mig framöver, annars är det bara nån timme som tagits bort för mig. =)

Nu blir det lunchintag. På återseende snart igen! =)

RSS 2.0