Min lediga dag!

Den:2008-11-25 Kl: 22:13:23 / Allmänt / Kommentarer: 0
Har softat med familjen hela förmiddagen (Markus har tagit pappaledigt i veckan =)) *mysigt*. Efter att Felix vilat och jag surrat färdigt med Bästa Vicke som hade trist på sitt hotellrum i Norge (tur att det är billigt att ringa till Norge, blir många samtal dit), åkte vi till Katja från mitt jobb... henner söta dotter Ida fyller 4 år idag! Barnen lekte och vi fikade, hade köpt bokmärken med Prinsessor på och en "Mina bokmärken" bok och en Prinsessor pysselbok (behöver jag skriva att hon älskar Prinsessor!?). Dom där rackarns prinsessorna finns ju överallt nu... på gott och ont! ;) Handlade pizza på vägen hem, mmm vad gott! Mackan hade gjort ett ryck här hemma med Felix rum, snart blir det tapetsering! =) Ååå dom är så fina tapeterna vi köpt! =) Sen kvällen har det vart myspys och bus här hemma! Kanske ett samtal till Norge innan jag ska börja förberedelsena inför natten! Jobbar 07-17 imorrn!

Ha en fin kväll, på återseende.

Hahaha...

Den:2008-11-18 Kl: 00:30:54 / Allmänt / Kommentarer: 0
I brist på annat kan man gå in på http://www.yearbookyourself.com/ och lägga upp en blid på sig själv och *poff* får man se hur man skulle ha sett ut i sin yearbook från 50-talet till år 2000 :) Mycket nöje!

Här kommer några av mina "bästa" bilder! *asgarv*


Tja vänner!

Den:2008-11-16 Kl: 13:29:24 / Allmänt / Kommentarer: 0
Har nyss kommit in efter en rätt så plågsam halvtimmes-vistelse utomhus... Vi var ute kring gården hela familjen, tog fram Felix lilla pulka och som ni kan förstå ville han ju åka, blev helt i eld och lågor! =) Efter lite snurrande kring gården och ängen bredvid gick vi in. Mina fingrar, tår, öron och ansikte var stelare än stelast... Till och med Super-Mackan tyckte det var kallt, han som typ aldrig fryser! Felix var fullt vinter munderad så han gick det ju ingen nöd på, han ville såklart vara ute längre ;) Men han följde med snällt efter att vi gjort en parkeringsplats åt pulkan mot husväggen! :) Är bara -6 grader men det blåser som fan så det är säkert närmare -20 i blåsten! =( Nåja, vi fick oss lite frisk luft i alla fall! :) Ska och kika på Linas innebandy match 15.30 *Spännande* Jag kan lova att det rycker i mina gamla innebandy trådar när jag sitter på läktaren ;) Jag hoppas och tror att det kommer gå bättre denna match än förra... Eller det måste gå bättre! ;) Hörs, kram.

Vettefan...

Den:2008-11-15 Kl: 23:09:18 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nu är jag lite lugnare (syftar förståss på mitt föregående inlägg), är dock irriterad ännu när jag tänker på det... ;) Är ledig denna helg, vilket Markus helt hade missat, för han är så lurig så han fixat nåt till nästa helg och säger inte vad! :) När han fick veta att jag jobbar nästa helg sa han bara att jag måste fixa ledigt på lördag (skulle ha jobbat 08.45-19) om jag inte kan fixa ledigt hela dagen ska jag i alla fall försöka få ledigt första halvan av dan! Å jag har inten aning om vad tusan han har hittat på! Håller på att spricka av nyfikenhet! :) Annars då... är lite uttråkad idag, har bara tagit det lugnt och kan inte direkt påstå att gjort nåt försök till att hitta på nåt! Det är lite konstigt... alltid när jag har min jobb-helg händer det nåt men när jag är ledig blir vi bara hemma och såsar... Fast iofs, det är kanske så det ska vara... Är man ledig ska man vara det också! =)

Så jävla förbannad!!

Den:2008-11-12 Kl: 23:06:23 / Allmänt / Kommentarer: 0
Skrev ett långt inlägg om helgen och festen, la in massa bilder och skulle publicera... Blev av nån knullig jävla anledning "sidan kan inte visas" och helt plötsligt finns bara hälften av det jag skrev kvar! Jag blir så less att jag bara skiter i det! SUG PÅ NÅ JÄVLA RUTTET, KUKBLOGG! Grrrrrrr...

Brr...

Den:2008-11-07 Kl: 17:44:57 / Allmänt / Kommentarer: 0

Känner mig riktigt frusen... tror inte att jag håller på att bli sjuk i alla fall! Är nog bara för att jag är trött! Gjorde upp eld på några få ynkliga klabbar som vi hade kvar inne... stuvade på Felix overallen och ut med han och den blåa IKEA påsen (använder den att frakta ved utifrån och in i våran fina "vedbänk", stadig och praktisk! =)). Passade på att tända lyktorna på bron... ser så mysigt ut när dom lyser! =) Även om vi inte har mycket till bro ännu, men det kommer det också... så småningom! ;) Strax ska vi och hämta Markus som jobbar till 18.15, sen lagas det sen middag, Felix och jag har ätit mackor och frukt till mellanmål för att palla tills middagen! Sen blir det Idol, få se hur alla småglin ska fixa temat Rock ikväll! Väntar med spänning! =) Jaja, vi hörs och störs! Kram.

Felix på gården! =)


Ledig idag!

Den:2008-11-04 Kl: 20:04:39 / Allmänt / Kommentarer: 0
Blev ingen kärring-grill igår, ska åka nu ikväll istället! =) Idag har jag och Felix bara tagit det lugnt, byggt kojor och haft det mysigt! Lina kom till oss vid 16, Mackan slutade 17.30 och vi käkade middag allihopa! Lina åkte på träning innan sju, passade på att beställa sockar av henne innan hon drog... Såna där New Body 8 par för 150:- men denna gång tar jag en mindre storlek... förra gången tog jag 37-40 och hälen hamar uppe på hälsenan. Inte bra, får se hur dessa är! :) Nä ni, nu drar jag mot Solkällan... visst heter det väl så!? Kändes konstigt att skriva! ;)

En liten bild på snyggLina och mig! =)


Tja!

Den:2008-11-03 Kl: 19:21:26 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hej alla vänner!
Min lediga helg har bara sagt *POFF*, åsså var den borta. Har bara vart hemma och myst hela helgen, åkte till Haparanda på söndag och gjorde som vanligt av med för mycket pengar... Nåja, så är det ibland! ;) Men jag fick tyvärr inte köpt pottan som jag vill ha till Felix. Vi har en vanlig "liten" Baby Björn potta, skulle vilja ha en sån där pottstol istället. Barnens Hus hade bara vit, rosa, röd eller gul... Jag vill ha en blå eller grön så klart! ;) Samma är det på Coop här i Kalix, alla färger utom dom efterlysta! :/ Hmmm... kanske att jag kan hitta nå bilder så ni vet vilka jag pratar om...


BabyBjörn Klassisk Potta  Havsblå Lilla Klassiska Pottan


BabyBjörn Pottstol  Grön Pottstol

Det är bara att leta vidare... =)

Nu ska jag umgås lite med min familj, kanske åker och lägger mig i kärring grillen när lilleman somnat. Känner att jag är i behov av sol på min blekfeta (lol) kropp! =)

Hej!

RSS 2.0