Heej!

Den:2009-02-28 Kl: 11:19:06 / Allmänt / Kommentarer: 2
Ikväll ska jag ha ett litet partaj... Kvällen till ära har jag vart och sol sprayat mig på Hår och naglar spa. Kan meddela att jag numera går under namnet Pepparcarro, är svinbrun! =) Men jag vet att det kommer rinna av säkert hälften när jag kliver in i duschen... =( Men jag har förevigat färgen med bilder! Syns inte riktigt lika bra som i verkligheten men det syns ju i alla fall! =)





Ganska stor skillnad mot Mackan! :) Fotograf: Felix =D

Godnatt mina vänner...

Den:2009-02-25 Kl: 23:17:55 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jobbat 07-17, stressat hem för att byta om till träningskläder. Ilfart till Sportcity, tränade mitt första spinningpass med Zone-gruppen! Gick bra, kul var det! =) Kommer nog ha lite träningsvärk på ovanliga ställen... ;) Faan vilken dålig kondition jag har!!!! Men det ska det bli ändring på nu! =) Sen åkte jag direkt till mamma där Felix var och hjälpte henne med hennes vävstol som skulle upp på övervåningen. *pust* Hem och fixade Felix för natten, duschat, kollat på Grey`s och Dirty, Sexy, Money. Poff i säng!

Sov gott!

Fryser...

Den:2009-02-23 Kl: 18:01:19 / Allmänt / Kommentarer: 1
Måste nog göra upp eld här hemma... Inte speciellt kallt egentligen men jag har vart frusen hela dagen! *håller tummarna att det inte är nån sjukdom på väg* Åsså är jag trött också, men det beror nog mest på den stora portion mat jag just åt! ;) Nu hade jag tänkt slappa lite i soffan innan jag ska iväg på en föreläsning om puls-träning... Första passet är på onsdag, idag ska vi få lite material typ receptböcker och matdagböcker... och så här står det i mailet: I samband med föreläsningen så får ni all teoretisk kunskap som ni behöver för att kunna lägga en bra grund i er kommande träning. Vi räknar ut era träningszoner som vi sedan kommer att jobba mycket med i praktiken. Jag är laddad som fan, äntligen kanske man får lite pli på sig själv och gå regelbundet... För jag är helt värdelös, jag tränar några gånger och sen bara slutar jag! :/ Vi kommer träna spinning måndagar och onsdagar i grupp och sen är det tänkt att man ska träna ett pass på egen hand. Det borde jag väl fixa! =) Men jag är lite nervös, har aldrig varit på ett spinningpass, ever!! ;) Tur att vi alla som är med på detta sitter i samma båt! Nä nu ska jag gosa ner mig med mina grabbar som redan myser under en filt i soffan! =)

Ha det bra, kram!

Galet Visa-kort...

Den:2009-02-22 Kl: 22:56:24 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja som rubriken lyder så har mitt Visa kort varit mer vilt än tamt idag! ;) Jag och Malin tog oss en tripp till Fimpi-fimpi landet, shoppade lite baslinnen och smycken på Gina Tricot. Malin köpte klänningar till våren/sommarens aktiviteter! ;) Riktigt snygga! Hon är så söt, varje gång hon öppnade skynket i provhytten så var det som att hon var direkt influgen(inflygen(?), skit samma ni fattar) från 80-talet. *Skratt* Det var pastell, rynkor, overzise... fan Malin, axelvaddarna fattas ju... Men hon var/är jättefin i alla hon köpte! =) Sen blev det lite kläder åt Felix på Lindex och annat smått och gott! Efter att vi lämnat det gråa Finland tog vi oss lite käk på MAX, inte så värst äckligt! :) Vi var egentligen på väg hem då, men lilla fröken Kenning kom ju på att hon sett att det var rea på Stadium. Okej sa Malin vi åker och kikar... Mmhhmm, ut kommer jag med en snowboard och bindningar. Men det var på tiden, ångrar ingenting! =) Ingen märkesbräda, en billig och duglig sådan! =) Så nu ska jag åka nån dag till kära storebror så ska han få skruva fast bindningarna!

Hejs!

Tillbaka till skorna!

Den:2009-02-22 Kl: 22:36:24 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag vet att jag tjatar om dom... men dom är ju så snygga! =)
Och Jenny ville att jag skulle slänga upp en bild på dom så det är ju klart att jag ska göra det!



Snygga va?? =)



Haha, det var fan svårt att få till en bra bild på sin fot kan jag lova... Toastolen fick agera bakrund! =)

Iiiiiiiiiiiiiiiiik...

Den:2009-02-17 Kl: 00:09:31 / Allmänt / Kommentarer: 3
Imorrn ska jag till frissan, 10.30 är det spikat till! *gulp* Jag blir alltid skitnervös inför klippningar, vet inte varför, jag är ju med hela tiden! =) Som mamma sa, det är ju inte som att du går dit och lämnar in håret och sen bara hämtar det! =) Hihii! Felix ska få vara i stallet medans jag är där, berättade det ikväll innan läggdags, att han ska fara till mormor och stallet imorrn... Jjjjaaaaaa!!!! Var reaktionen! =) Han var snabbt i säng kan jag lova! Nu ska jag hoppa i säng och håller tummarna att jag inte har lika jobbig natt som förra... Det kliar och kliar och kliar och kliar osv... jag är vaken mer nu under nätterna än under nyfödd-tiden med Felix! FAN, SATANS J*VLA K*K KLIANDE!!! Ursäkta mitt språk men det är så jävla jobbigt! Hej och godnatt!

PS. Jag beställde skorna igår... *Weeeeeeeee* Har även ikväll fått bekräftelse och tracking number... =) Nu hoppas jag att jag kan ha dom också! ;) Annars... "Vill man vara fin får man lida pin" Haha, nä det skulle nog inte bli några problem att sälja dom, dom var nämligen med i Sofis mode idag... I "Veckans vill ha!" =) Sjukt snygga... Jag blev ännu mer förälskad! :P

Hahaha...

Den:2009-02-15 Kl: 23:41:18 / Allmänt / Kommentarer: 1

Blev lite fundersam på hur mycket skor jag egentligen har (efter mitt förra inlägg)... räknade lite snabbt till 54 par, bara i hallen står det 17 par! Å det värsta är att jag vet att jag har många fler än så, å ska man räkna typ sandaler blir det väl 20 till! Jag måste nog ha problem!? Hur mycket skor har ni?? Vad är "normalt"? Fast många par har jag inte använt på flera år... dags att kasta, jag vet! :) Men jag känner en som är likadan som jag, om inte värre... Jenny "Isen" Isaksson! =) Kanske har "ärvt" det från henne, vi har ju trots allt hängt ihop sen jag var typ 3 bast... Vi blev skadade för livet! *skratt*


I valet och kvalet...

Den:2009-02-15 Kl: 23:28:07 / Allmänt / Kommentarer: 0
Sitter och suktar efter skor på Topshop... jag blir helt vild av mig när jag ser några som jag verkligen vill ha, jag tappar helt och hållet vett... :) Dom som känner mig vet att jag är en skoälskare! Å nu funderar jag alltså på att klicka hem ett par från the UK, skönt att slippa tullavgift och skit när det är ett EU land. £65 är prislappen på + frakt £5, det tycker inte jag är farligt... Kollade på ett par på Eurosko här i Kalix, 799:- och inte alls lika snygga som dom på Topshop! Måste bara kika hur man ska betala... förhoppningsvis ska man fram med pengarna när dom ligger på ICA! =) Lönen kommer inte förren den 18:e (jag vet, vi får det ett skummt datum) Tänkte att skorna skulle få bli en liten födelsedagsresent till mig... Ni vet, B-day 1 mars! =) Nu, fortsatt suktande... på återseende!

Nu är det sängen som gäller...

Den:2009-02-13 Kl: 20:01:40 / Allmänt / Kommentarer: 0
Detta skrev jag vid 23 igår... gick inte att publicera då!

Ja, jag hade inte så mycket mer att komma med just nu tror jag. Dagen har bestått av dagislämning, jobb, dagishämtning, middag, soffhäng, videocam med Vicke (som ruttnar på ett hotell i Norge), godisabstinens och mer soffhäng! =) Ganska skönt ändå... Bör tilläggas att när abstinensen slog på var det bara att pallra sig mot världens bästa Hemköp och inhandla det som kroppen så gärna ville ha! :) Både sött, surt och salt... blev såklart lite choklad också i påsen! Tur som fan att det inte var morgonens temperatur ute nå mer, då vi åkte i morse var det endast -26 grader! Brrrrr! Nåja, nu är det bara -6 och jag hoppas det håller sig så här nu! Helt perfekt enligt mig! =) Nä nu ni! Sova var det, blev ju lite mer än jag tänkt mig! Puss och gonatt!

Glömde ju...

Den:2009-02-09 Kl: 23:47:21 / Allmänt / Kommentarer: 1
... helt bort att skriva tidigare att jag har vart och lämnat en massa blod i morse... för det var verkligen en massa! 7 rör för att vara precis! Känsliga läsare varnas för följande kursiva stil Det var skithäftigt efter att nålen satts på plats och första röret skulle fyllas... det toksprutade ut blod i röret!! Det blev fullt på typ 2 sekunder, så alla sju rören var över väldigt snabbt! Sjuksköterskans reaktion var "OJ! vilket tryck" och tittade på mig och log! =) Blev värsta coola ljudet när blodstrålen träffade väggen i röret! Hahaha, nog pratat om mina äckelfasoner... =)

Var bara tvungen att dela med mig av det... Ni som läst och tycker jag är äcklig får skylla er själva, är ju i så fall ni som är äckliga som kände er tvugna att läsa trots min varning! :P Hahaha!!

Nu ska jag äta lite laxröra som vart kvar från helgen, på avokadohalva! Mmmm vad gott!

Laxröran
Philadephiaost
Kallrökt lax (skivad och tärnad i fina små bitar)
Hackad gräslök

Hur enkelt och gott som helst, valfritt hur mycket man vill ha av allt.
Men vi har alltid väldigt mycket lax, tycker det blir godast så! =)  
Bara att fråga om det är nåt ni undrar!

God natt och sov gott!

Hej hej!

Den:2009-02-09 Kl: 11:14:49 / Allmänt / Kommentarer: 0
Helgen gick som vanligt alldelens för fort... *POFF* sa det bara så var den över! Hade jätteskoj med Lina, Tisse och Ida på lördagkväll! =) När jag kom hem på natten berättade Markus att Felix hade spytt, i hela sin säng och på golvet nedanför... Han sov sött i några timmar, kl 06 vaknade han och vi låg och pratade och myste i sängen. Han verkade må bra och jag höll tummarna att det var nåt han hade ätit under dagen/kvällen som fått honom att kräkas... men efter en stund sa han att han hade ont i magen... snabbade mig och hämtade en hink, hann lagomt fram till sängen och han böjde sig ner i den... *Woohooo* kräksjukan var in tha house! Nåja, det var ju bara att trösta och göra det bästa av situationen. Under dagen vart det lite olika varianter, båder kräkningar och diarré. Även en kombinerad version, sittandes på pottan säger han: "Mamma, det vill komma kräks" Min reaktion var eehhh, okej (ni vet när man har kräksjuka och det kommer bakvägen är det ju inte spec. fast konsistens... mest som vatten), han måste ju sitta kvar på pottan tänkte jag och då fick det bli badbaljan! Men det gick finfint! =) Dagen rullade på i ungefär samma takt, fick i Felix bra med vatten (ville vara väldigt försiktig så han drack max två klunkar åt gången), nån dl. vart det i alla fall! Plus att han drack saft soppa som han fick behålla! =) Mot kvällen kändes han helt plötsligt varm och febrig, jahapp då var det det också *Suck* Som ni kanske förstår är jag hemma från jobbet idag. Nu vill Felix att jag ska komma och stryka på honom... På återseende!

I väntans tider...

Den:2009-02-07 Kl: 14:12:57 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nää, jag är inte gravid! ;) Men jag sitter och väntar på att Markus och Felix ska vakna från sin lilla vila, då ska vi göra oss färdig och gå till Emma och Tommy som håller på att tapetsera och renovera sitt nya hus (som dom ska hyra) på Hultstigen. Kommer bli kul då dom ska bo så nära, blir väl knappt 100 m. från oss! =)

Fredagen var väldigt lugn och skön, Felix somnade vid 20.30 och jag tittade på Let´s Dance nedbäddad i soffan. Mackan pulade på uppe på vindan mest, men ibland kikade även han på LD! Han tycker det är ganska roligt att kolla på typ Magnus Samuelsson (världens starkaste man) och George Scott ("gammal" boxare) som är med i programmet! Åsså har vi ju "Hjälp" som visas innan nyheterna, ibland tycker jag det är helt pinsamt att titta på och ibland helt hysteriskt roligt! Efter allt tv-tittande kröp jag ner i sängen och slocknade på stört! Var helt slut... Orkar inte ta allt men det är nåt fel på mig/min kropp... Är allergisk mot nånting! Hade i alla fall ett läkarbesök igår och fick allergi tabetter utskrivet... dom där receptfria man kan köpa på Apoteket biter då faan inte på detta... =( Ska även lämna massa blod på måndag morgon, får förhoppningsvis få veta nåt efter det, jobbigt bara att det tar sån tid att utreda vad man är allergiska mot, men nu måste jag få veta det, jag orkar inte med detta mer... Det kliar ÖVERALLT, uppsvullet och rödflammigt. I december var det händer, ansikte och hals som det drabbade, då kliade, sved, brännde det och var helt rött! Nu är det samma men över mesta delen av överkroppen! Grrrr... Äh, nu skiter jag i det. Orkar inte lägga massa onödig energi på det, ska bara njuta av att va ledig i helgen i alla fall! =)
Hej å hå!

Smarrigt värre!

Den:2009-02-05 Kl: 22:11:42 / Allmänt / Kommentarer: 0
Har nyss (ehh, beror på när jag blir klar med detta inlägg, ca.21.15) kommit hem efter middag på Vikingen med Mackan, Malin och Robert... =) Supernice vill jag meddela! Plankan var jättegod men inte riktigt som den skulle (eller som jag/vi vill ha den)... Det var "nån jävla utbankad biff" som Robert så fint uttryckte sig (eller ljuger jag nu igen??(M&R fattar vad jag menar, hahaha)) =D Ingen oxe där inte! =/ Men trots det var det jättegott och väldigt trevligt! Medans vi avnjöt vår efterrätt/kaffe kom lilla Magnus Uggla in med hela sitt team och ville käka, men köket hade hunnit stänga och dom fick snällt gå vidare på B4! Faaan vilken pygmé han är!! Hahahah!! Vi satt en liten stund till och skrattade i alla fall (tills dom stängde), man kunde nog tro att det var annat än Cola och Fanta i våra glas som vi fnissade... =)

Kom hem till en halft sovande F och farmor (alltså Markus mamma), M körde hem henne direkt. Felix hörde att vi kom hem och ville komma upp ur sängen... Jag hade hoppats att han skulle ha sovit ett bra tag, ja att han skulle ha somnat typ 20.00, men nä... ;) Tror Inger missade när jag, just innan vi for sa: "Han får äta vad han vill, utom THE BIG NO NO, C A N D Y" Han må va smart våran lilla Kiddster men foreign language bemästrar han inte, ännu! ;) Kanske inte farmor heller gör det (hihiii), eller så ville hon bara va den snälla farmor hon är och bjuda på lite choklad. Ovetandes om den björntjänst hon gör! Nåja, han sover i alla fall nu och kommer va lite småtrött imorrn när klockan ringer 05.45 men han vilar ju efter lunch på dagis och kan ta igen sig lite, plus att han har kort dag för jag slutar 14.00 och hämtar honom direkt! :) Soft dag imorrn, lovely friday... Sen är det helg på riktigt, för jag är ledig lördag och söndag! =D *Weeee* Nä, nu lite mys i soffan innan läggdags!
Hejpa mina vänner!

Fruktsallad.

Den:2009-02-04 Kl: 19:21:53 / Allmänt / Kommentarer: 3
Lördagen blev kanonrolig! =) Tack allihopa, ingen nämnd ingen glömd... ;)
Å där mitt i allt sminkande innan festen blev jag less på mitt hår... å klippte lite lugg! :) Tokigt värre!



Här på min Pixbox kan ni kika på lite mer bilder... Carros Pixbox Tyvärr är våran lilla skitkamera inställd på nåt väldigt konstigt, bilderna blir superduperkassa. Men men, man ser ju på ett ungefär i alla fall! =)

Nu ska jag käka lite fruktsallad här med lilla familjen, blev väldigt sugen på det ikväll! =)

Hej då!

RSS 2.0