Tjoflöjt

Den:2009-09-19 Kl: 17:06:50 / Allmänt / Kommentarer: 1
Hmm... har hänt så mycket på senaste tiden att det skulle bli flera sidor långt om jag skulle försöka få ner allt på papper... ;) Har i alla fall haft väldigt roligt! Bland annat så har Vicke vart på besök! =) Och vi har firat Lina som nått 30 strecket! Ikväll blir det att åka till Malin och Robert, hade tänkt äta kräftor där... Även Marcus och Alexandra, Sandra och Perre och ev. AnnaStina och Peter + allas barn ska dit! =) Men dom får nog börja utan oss som det ser ut nu. Markus morbror Mats är här och dom snickrar på för fullt ute, och vill hinna så mycket som möjligt idag! När dom spikat klart för dagen blir det väl nån enkel middag och sen till M & R för lite kvällsmys! ;) Nä, nu ska jag gå och gräva i kylen för att se vad vi ska snöra ihop för middag! =)

Ha de gott.

Måndag... eller Tisdag har det ju blitt! ;)

Den:2009-09-08 Kl: 00:45:10 / Allmänt / Kommentarer: 1
Imorgon ska jag försöka komma ihåg att lägga in några bilder från Thereses 25-års fest, som ägde rum i lördags! =) "Nitar, lack och läder, Rocktema är era kläder" =) Var riktigt skoj, fick tom. på Mackan kajal innan vi for! ;) Å riktigt snygg vart han! =) 

Nu ska jag kasta mig i säng, försöka göra lite nytta i hemmet imorrn! =) Sovrummet måste dammtorkas!

God natt.

I´m alive!

Den:2009-09-03 Kl: 20:42:21 / Allmänt / Kommentarer: 0

Nope, har inte dött av Svininfluensan... men jag känner en som fått Kultinginfluensan! ;) Hihiii... nädå, det var min moster som har vart förkyld rätt länge nu och självdiagnostiserade sig och sin sjukdom! =) Annars... Vi har det bra här hemma, inga sjukdomar, förutom Felix som vart lite febrig och hostig förra veckan! Men han är helt återställd! =) Har hänt lite grejjer sen sist... bla. vart på kräftskiva, fått en värmepump installerad och inventerat på jobbet (blä till det sistnämnda)! =) Å idag efter jobbet kom svärmor hit och målade lite plankor, till middag har vi grillat lammkotletter! =) Gott som tusan! Nu ska jag slappa lite i soffan.

Hejps! 


Mack and me! ;)


RSS 2.0