Hungrig...

Den:2008-03-28 Kl: 18:21:58 / Allmänt / Kommentarer: 1
Sitter och väntar på att middagen ska bli klar. *hungrig som få* Blir Lax, potatis och basilikasås. Mums! =)
Ikväll är det final i Let´s Dance. Följer slaviskt med varje vecka! =) Spelar egentligen ingen roll vem som vinner men hejar liiiite mer på Tina och Tobias ;) Ska i alla fall bli spännande!
Felix ska sova hos mamma inatt... Hon ville det så då får det bli så... Han bara älskar att vara där. =)
Får se vad som sker under morgondagen... om det blir Luleå eller inte! ;) Den som lever får se... =P
Nä, duka bordet nu.

Hörs och störs (som Anna-Stina säger:)) Kram.

OMG..

Den:2008-03-26 Kl: 23:14:29 / Allmänt / Kommentarer: 0
"Ken Lee"... Jag skrattade mig harmynt när jag såg/hörde den!! :D Först fattar man ingenting, sen är det så hysteriskt så man undrar om hon är retarded... ;) Måste upplevas, helst flera gånger! :)
http://www.youtube.com/watch?v=FQt-h753jHI Se och njut! =)

Kram.

Seg med uppdateringar...

Den:2008-03-24 Kl: 17:25:39 / Allmänt / Kommentarer: 1
Jag vet, jag suger på att uppdatera! Men nu är det skärpning som gäller!!
Uppsala var lika kul/mysigt som vanligt! Saknar Vicke galet mycket! :/ Lina kom dit fre-sön, hade skitkul! :)
Nu i lördags hade Anders 30-års fest, som vanligt blev det fylleslag på hög nivå! ;) Usch, nu måste det dras ner på festandet för min/vår del... Har vart lite mycket på sistone! Men men, man vet aldrig... Mitt vad det är kanske man får "förhinder" snart... ;)

Kram å hej så länge!

Såå trött!

Den:2008-03-13 Kl: 22:37:22 / Allmänt / Kommentarer: 1
Rihanna var så jävla bra! Vilket tryck! :) Hade kanonroligt, drack öl på Sky City bar efter konserten! *Nice* Idag gjorde vi stan, har även lyckas dra på mig typ blödande skavsår *jävligt ovanligt* ;) När vi kom hem till Uppsala vid 16 idag var vi så trötta och urladdade att vi mest bara har hängt i Vickes soffa =) Stirrat på tv:n i flera timmar utan att fatta ett skit! Så nu blir det sängen för dom här blåa och gröna ögonen

Packat färdigt!

Den:2008-03-10 Kl: 20:34:37 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nu återstår det bara att låsa igen väskan imorgon bitti... när neccesären har gjort sitt! :) Man skulle kunna tro att jag ska va borta i flera veckor. Det här med packning är inte min grej! :/ Som tur är så har jag fått låna en väska av världens bästa Tisse :) Betydligt rymligare än min lilla skunkidutt. Tack gumman! =) Åker redan 04.45 från Kalix... Planet går 06.30! Ankomst Arlanda 08.00, buss till Uppsala... vilka går 08.14 och nästa 08.44, får se hur jag hinner! *Weeee* väldigt kul kommer det i alla fall bli! =) Nu, lite fix innan CSI-premiären och sängen!
*Bye bye*

Skriver slarvigt...

Den:2008-03-09 Kl: 20:25:33 / Allmänt / Kommentarer: 0
...och svär alldelens för mycket. Jag vet, jag är en dålig människa... men tyvärr så skriver jag som jag pratar! :/
Stavfel och svordomar! Förlåt mamma! =)

Kram å hej!

Rihanna in my ears

Den:2008-03-09 Kl: 14:08:53 / Allmänt / Kommentarer: 0

Oh my fucking god... Jag åker till El Stockholmo på tisdag morgon! Har min snyggaste Mackan med mig... eller han ska på lite möten och sånt med jobbet, så vi tar samma plan så vi hinner umgås lite! ;) *10 000 m. klubben here we come* Nä, skämt å sido... :) Vi splittras redan på Arlanda tyvärr :( Men, the show most go on!
Uppsala nästa, styr kosan dit på en gång på morgonen. Myser och umgås med min älskade Victoria. =) Onsdag åker vi till hufvudstaden igen och checkar in på stans nyaste/frächaste hotell... Clarion Sign hotel. Där ska vi bada och softa i morgonrock med utsikt över hela Stockholm och enligt Flisan V dricka RIKTIG CHAMPAGNE... inte illa, det du!! ;) Vicke flachar med Guldkortet och vi blir behandlade som pinsessor, nice! *asgarv* Middag och sen RIHANNA på Hovet!! Weeeeee! *Under my unbrella* Ojoj, vad jag längtar! Kul som fan... Stannar i alla fall till söndag. Kommer väl mest troligt att uppdatera under veckan hos V.

Over and out.


Jävla Bingolotto!!

Den:2008-03-08 Kl: 19:47:42 / Allmänt / Kommentarer: 0

Jag blir så jävla less... Prenumererar på Bingolotto, två lotter varje vecka! Har väl gjort det i ca. 2 år... vilket blir rätt många lotter. Vinst resultat: 2 nya lotter och 100 kr. Sååå jävla värdelöst! :( 

Såja, nu har jag gjort mig av med lite negativitet! :) Nästa inlägg blir glatt! ;) 


Tjabba!

Den:2008-03-07 Kl: 21:55:35 / Allmänt / Kommentarer: 0
Let`s dance på tv 4 får mig verkligen att vilja lära mig dansa pardans! =)

Annars då!? Jo då, det rullar på som vanligt... Är dock liite förkyld men inget allvarligt! ;)
Felix börjar äntligen bli frisk... Bara lite tröttare än vanligt! Men han har blivit lite bortskämd av Markus i veckan tror jag... och även pappig ;) "Paappaaa, paaaaaapaaaaaaa" säger han så fort det är nåt! *Söt ungen*

Nu ska jag surfa vidare... Hej hopp.


Sova!!

Den:2008-03-05 Kl: 23:59:58 / Allmänt / Kommentarer: 0
Det här blir ett väldigt kort inlägg... Trött som få! Sovit 3 timmar, osammanhängande förra natten... Stackars Felix vaknade heeela tiden! :( Men han var inte tvungen att kliva upp kl 07 och åka och jobba! Å inte Mackan heller för den delen, nä dom snarkade på till nästan 10! ;) Så nu sitter jag här, övertrött med ögonen i kors... Väldigt på väg i säng! Boden imorgon igen... Kanske bara några dagar kvar! *Snark* 

Sjuka familjen!

Den:2008-03-04 Kl: 16:11:23 / Allmänt / Kommentarer: 0
En är sjuk, en annan håller på att bli och den tredje är hemma för att vårda den sjuka! Tredje dagen Felix har feber, han är så ynklig! :( Grinar inte eller så men vill mest bara sitta väldigt nära och inte göra nåt, försöker få i honom vatten... Lyckas väl sådär. På matfronten går det relativt dåligt, men han åt i alla fall lite palt till middag igår! Välling dricker han i små mängder, får väl vara nöjd med det! Han vilar just nu för andra gången idag... hinner säkert med en gång till innan dagen är slut! I vanliga fall vilar han ju bara en gång om dan, efter lunch! Han blir hemma från förskolan hela veckan! Så här hemma händer det inte så mycket just nu... Men jag har fått upp lite bilder från festen på Pixbox, för dom som vill se! :)

Nu, spana i kyl och frys vad vi ska hitta på till middag! Hejsvejs!

Söta flickor!

Den:2008-03-04 Kl: 14:47:39 / Allmänt / Kommentarer: 0
Söta flickor!

Smörgåstårtorna!

Den:2008-03-04 Kl: 14:47:15 / Allmänt / Kommentarer: 0
Smörgåstårtorna!

25 års festen blev kanon! :)

Den:2008-03-03 Kl: 23:52:51 / Allmänt / Kommentarer: 0
Dagen startade med bowling... Malin, Lina, Ida och jag dominerade i hallen... -NOT!! ;) Tisse kikade ner en sväng från jobbet och Sara kom och kollade när vi spelade! Men fan vad roligt det är, trots att jag vrider knät halvt ur led varje gång jag entrar banan! På första serien fick jag 105 poäng och andra 135! Så, övning ger färdighet! ;) Hann även få i oss två Bacardi Breezer till "lunch"! Hem efter en snabbis på stan med Sara! Fixade dekorationen på smörgåstårtorna. Markus körde Fea till mamma vid 17-tiden! Kl. 17.40 attack hoppade jag in i duschen, folket skulle börja droppa in kl. 18! Paniken i drömfabriken... Dom första som kom var Malin och Robert, därefter David. Sminkade mig färdigt innan det var dags för presentöppning... Fick bubbel av David, ett jättefint SNÖ halsband av M & R och grinkalaset var fullt utvecklat när jag öppnade Mackans present... En Nikon D40x !!! Trodde inte mina ögon och frågade om han var CP!? Stor ide att jag precis sminkat mig. ;) Världens bästa present, ever! :) Lite väl dyr men, men! Tack älskling! Kan förmodligen inte säga det nog många gånger!

Sen droppade resten in, Johanna, Sara, Tisse och Lina... En stund efter dom Annsti, Peter och Ida! Sist men inte minst Anki och Ante. Fick en klocka, vin, smycke, en orkidè och roliga snopp sugrör och snoppformade iskuber! =) Alldelens för mycket, hade inte förväntat mig någonting... Campagne+spritbordet på Valhall med alla tjejer var ju alldelens tillräckligt!! Men nänä... :) Tack tack tack tack för ALLT!!!! =) Hade jättekul här hemma med alla nära och kära. Enda som saknades var Vicke... :( Men vi hade telefonkontakt många gånger under kvällen, så det kändes nästan som att hon var med! :) Drack och åt, alla gillade smörgåstårtan (thank god) ;) Kollade på Melodifestivalen och världens sötaste Björn Gustavsson =) Fan vad han är rolig!! Taxi med tjejerna till Stora, korkade upp champagnen och hade skitkul! :) Hemfärd just efter 02, eller... fyllekäk på frsses först! :)

Tack än en gång för en underbar födelsedag! =)

Lugn och ro.

Den:2008-03-01 Kl: 01:12:07 / Allmänt / Kommentarer: 2
Äntligen är den här... Min födelsedag! :) Har kalasat på här hela eftermiddagen och kvällen. Felix slocknade som en stock i kväll... trots allt fika han fick i sig. Vi var beredd på en socker speedad liten sötnos, men inte det! =) Efter att sista gästen gått fixade jag smörgåstårtorna inför morgondagen! Är lite nervös för hur dom ska smaka... eftersom det är första gången jag har gjort egen! Nåja, om dom är tråkiga kan jag ju skylla på att det är första gången i alla fall! ;)

Nu sitter jag här i soffan och har nyss lagt på luren med världens bästa Vicke som sitter och ruttnar och har stand by på ett hotell i Norge (hon är flygvärdinna). Ska strax krypa ner i sängen med min älskling och hoppas att födelsedagen blir fin! :) Ska fara och bowla med sötflickorna på dan... kanske dricka cider till lunch! ;) Tyvärr jobbar Tisse, och Annsti skulle på dop... Men men, dom kommer ju sen på festen! =) Fan vad kul vi ska ha!!!

Nä, sängen ropar på mig! God natt!

RSS 2.0