Alltså, så här stor och fin soffa... och k...

dsc00059 (MMS)

Alltså, så här stor och fin soffa... och kidden väljer golvet när han ser på film!? =) Kan tilläggas att den är väldigt bekväm! ;)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hahaha känner igen det där! :=)

2010-04-08 @ 19:14:08
Postat av: Sarah

Vi har oxå pratat om att han måste sluta med tutten när han fyller 4 (på drygt en månad), och tills dess skulle han själv hålla koll på de få han har kvar (nya duger inte). Då föll det sej så lämpligt att han inte hittade någon och det går jättebra än så länge... Men jag väntar fortfarande på bakslaget. Håller alla tummar och tår att vi alla slipper det!!

2010-04-08 @ 20:56:31
URL: http://sarahw.bloggagratis.se/
Postat av: Anki

Åh, vad fin soffa, vill också ha en sådan!!=)

2010-04-09 @ 17:49:12
URL: http://spinninganki.blogspot.com
Postat av: Anki

Jag har knappt använt min, fungerade bättre utan men den var ganska hög. Du hade fått låna min och testa om jag inte redan hade lånat ut den=( Om du ska köpa en så köp ingen dyr, tror de fungerar lika bra fast de är lite billigare. Tror COOP har en som inte är så dyr. Jag ammade sittade på dagarna och låg ner och ammade på natten, orkade inte sitta upp på natten.. Amningskudden jag har är med "kulor" i, finns de med bomull också. Har provat både två, den med kulor är ganska hög och man måste hålla på och forma den hela tiden. Men den var kanon när jag var gravid och använde den som benstöd=)

2010-04-10 @ 07:53:22
URL: http://spinninganki.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback