Kall start på nya året!

Trycket släppte lite från mina bihålor och livet kändes som en dans på rosor igen... Ehh, eller kanske inte fullt så härligt! ;) Snorar och är täppt om vartannat fortfarande, men humöret är det dock inget fel på! =)

Här hemma eldar vi mest hela tiden, -30 grader ute... Friskt värre! ;) Håller oss just under 24 grader inne, det gillar jag. Man kan gå omkring i linne och trosor/mysbrallor och ligga i soffan UTAN filt! =) Mackan är lite mer tveksam, han är ju en riktig svettis (och jag en frysis;))... men nu efter några dagar i våran tropiska djungel börjar han va inne på min bana! =) Fast nu lovar dom ju varmare grader mot helgen, då ska vi minsann vara ute! =) Lediga och allt!

Jaha... gick i tisdags in i vecka 24, plutten simmar omkring och boxas/sparkas ganska mycket. Fortfarande mycket neråt, mot troskanten. För någon dag sen när jag låg på sida i soffan höll den på med nån sträcknings gymnastik... Kändes tydligt även utanpå magen, långa tryckningar i sidan och samtidigt ner vid troskanten. =) *Lovely*

 

Lite info från familjeliv.se:

 

Vecka 24

Kroppen:
Om du hittills inte funderat så mycket över det här med att vänta barn, blir det mer uppenbart nu när magen blir större. Du har nu gått upp 5–7 kilo, vissa ännu mer. Det är vanligt med ryggproblem, till exempel att du känner dig trött eller har ont i svanken. Foglossning är en annan vanlig åkomma under graviditeten. Det beror på att brosket i fogarna som håller ihop bäckenbenen luckras upp något av graviditetshormonerna för att ge plats åt barnet när det sedan ska födas. Man blir överrörlig i bäckenlederna och kan få smärta och inflammation när bäckenbenen gnider mot varandra. Skulle det drabba dig får du försöka ta det lugnare och anpassa dig till vad kroppen klarar av.


Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 centimeter långt. Barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.


Läggdags på Klöverstigen, jobbar 07-14 imorrn fredag! =)

Ciao.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback