Go kväll!

Jaha, har haft en rejäl bloggsvacka nu... All tid och energi går åt här hemma, Markus har ju börjat fiska nu med farfar Kurre... det innebär att han åker 05.00 och kommer hem kring 20.00-22.00, förra helgen spenderade dom tom natten på båten! :/ Fast några dagar har han kommit hem vid 14-tiden... ;) Tur att man vet att det är under begränsad tid! :) Jag klarar mig ju bra, ja och barnen också för den delen men vissa dagar hinner dom knappt/inte alls träffa pappsen! Men igår (fredag) hade dom en ledig dag! :) Så på torsdag lyxade vi till det och hämtade kinamat... Fredag mojsade vi på här hemma och bara var! ;) Kvällen spenderades tillsammans med Malin, Robert, Oliver och Lady och en rackarns massa kräftor! =) Svingott!! Och Idol så klart! Fan vad roligt att det är igång igen, då har man fredagkvällarna spikade en massa veckor framöver! =)

På barn/bebisfronten tuffar det på... Felix är sjukt trotsig till och från, vissa dagar märker man ingenting och andra är han som ett litet monster... ;) Men med Clara är han bara snäll och hon har ögonen på honom mest hela tiden... spelar ingen roll vad/vem hon tittar på, kommer han i närheten har hon bara ögon för honom! ;) Det är åt/med honom hon skrattar mest också, helt vilda båda två... Felix gör roliga ljud och flaxar med armarna och Clara kiknar av skratt! :D Hon blev ju 4 månader i torsdags, 16:e... tänkte börja med smakisar nu nån dag... men det ska vi göra när Markus är hemma, så han inte missar det! ;) Annars då... hon har fortfarande strl. 68 på kläder (men nu köper jag bara 74 och uppåt), hon biter mycket på sina bitringar och dregglar konstant, suger på tumme... typ bara på vänster så hon vrider oftast huvudet åt det hållet när hon sover... resultatet, så klart flint på vänster sida... ;) Så hon har också Mohikan frilla om man bara ser på ena sidan... stentufft! :P Vikt och längd får vi förhoppningsvis till veckan, skulle eg. ha vart i tisdags men vår bvc Gunilla var sjuk så jag ska ringa måndag och boka ny tid! Vid 3 månader vägde hon ju 7020 och var 64 cm, 3 kg och 10 cm sen födseln! ;) Men nu tycker jag att hon börjar plana ut lite! Vi får se! Helammar och trivs med det, fick för mig här tidigare i veckan att mjölken kanske inte räcker till, för hon åt 3 gånger en natt och hade inte bajsat på flera dagar, tänkte att allt kanske går åt i kroppen... men nästa dag sov hon typ hela tiden och åt knappt inget alls, pattarna var så sprängfulla och gjorde ont och jag var tvungen att pumpa ur... så det var nog bara nån tillväxt-period! Nu är det som vanligt igen. Kommer amma så länge hon är nöjd, verkar det som att hon vill ha mer kommer vi börja ge tillägg på kvällen! Har inget mot det. Det fick Felix ganska tidigt, man gör allt tidigare med första barnet... men nu vet man bättre! ;) Hehe! :)
Shit, inser just hur jävla långt det här blev... sorry, hoppas ni orkade hela vägen! ;) Nu ska jag glutta lite på Facebook och sen krypa ner i sängen! Imorrn är det ju dags att ta på sig bästa-gå-bort-kläderna och göra sin röst hörd på Innanbäckens högstadium! ;) Hihii, tänk att folk faktiskt drar på sig finkläderna för att gå och rösta... Jag kommer då ha helt vanliga jävla jeans och tröja, möjligtvis att det det är en liten klack på skorna, inte värre än så! ;) Ha den bra söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback