Varför är typ alla flick-kläder rosa eller...

dsc00182 (MMS)

Varför är typ alla flick-kläder rosa eller i rosa nyanser? Lila, orange, gult ser man inte alls lika ofta! Och om man hittar ett plagg i blått eller grönt då är det oftast en klänning.. Så det verkligen inte kan missuppfattas, och tas för ett kill-plagg! ;) Jaja, det vart ett helt hav av rosa små kläder i sista tvättmaskinen iaf! ;) Ha en skön helg! (Bild uppdatering kommer inom kort!)


Kommentarer
Postat av: Therese

Sen kan man ju undra varför katt fan där är på typ ALLA H&M:s kläder. : ) Jag har köpt ganska mycket vitt hittils, men allt är rosa på affärerna., J tycker det räcker med rosa, jag bad han gå in på en barnklädesaffär och kolla sortimentet. ha ha Men det har han inte gjort ännu.. : )

2010-09-04 @ 13:04:00
URL: http://www.metrobloggen.se/tisse
Postat av: Jenny

Säger bara höstens Molo, PoP och Duns- dock dyrare plagg :-( Håller i övrigt med om denna tjatiga rosa kulör. Fint med cerise men ack så tröttsamt...



Ps. Min tvättlina ser ut som Pride-flaggan! Alla regnbågens färger är representerade. Elsa är ju lite större så jag satsar på mix av allt- skulle nån få henne till en kille...titta igen! :-)



Till sist...skumma ord vid verifiering av kommentarer ex: dumster reapect, hoest blurisch...hahaha det gäller att ha tungan rätt i mun ;-)



Kram kram, få se vad det blir nu...spännande!

2010-09-04 @ 22:25:27
Postat av: Igen!

Hahahahaaaaa...too foxmimmi!!!!

2010-09-04 @ 22:26:20
Postat av: Carro

Ja men visst börjar det bli lite tjatigt...



Bra Jenny, alla regnbågens färgen ska det va! ;) Älskar PoP och Molo, men det dom kostar jag på när hon inte växer med rekordfart längre! ;) Hihiii... Ang. skumma orden: man undrar ju vilket jävla språk det är, typ utomjordiska!? :) Haha!



Låter klokt att du satsar på vitt Tisse, enkelt att kasta in en färgklick på det! =) Håller med, whats the deal with the cat?? Hello Kitty i alla ära men sjukt tjatigt när det är på ALLT. Baby, flick och även damkläder pryds ju av detta lilla huvud. ;) Gullig men nån måtta får det va! ;)

2010-09-05 @ 02:31:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback