Fan också!

Nu har det gått så här länge igen att det typ är helt omöjligt att återberätta! Tar det i stora drag... *andas djupt* Lika bra att ta tag i det innan det går ännu längre! ;)


* Påskveckan startade med att vi träffades ett helt gäng och lunchade/fikade i Gallerian. Höjdpunkten var Therese och Astrid som hade kommit hela vägen från StorStockholm! ;) Väldigt trevligt, sen fortsatte vi eftermiddagen hos Ida! :)

* Clara fick en ordentlig genomgång hos läkaren på barn och ungdomsmottagningen, blodprov och lavermang då hon inte bajsat på flera dagar. Kan lova att hon var mycket lättare då vi gick därifrån! Så jävla bra att hon fick hjälp att få ut det, som sköterskan sa "Det där hade hon inte fått ut utan hjälp, det hade vart som en förlossning" Förstå hur ont det gör i hjärtat, vuxna kvinnor ber om nåd och klarar inte av smärtan. Min bebis, vårt lilla sockerbus ska måsta gå igenom det, utan att förstå varför/vad det är som gör så ont! :( En stor flaska Laktulos fick vi utskrivet och ska ge 10-15 ml. på morgonen (i tex vällingen)

* Lunchdate med tjejerna igen mitt i veckan, denna gång på Kina! =)

* Återbesök för Clara dagen efter i "bajsrummet" med lavermang (klyx). Dom ville "tömma ordentligt", så det inte fanns några harlortar som kan stocka igen högre upp.

* Skärtorsdag fikade jag och Clara i Gallerian med Malin, Robbe och Oliver och ett till Stockhoms gäng, Marcus och Alexandra! Eller ja, Stockhomsgäng är ju fel ord, Marcus är ju härifrån... Alexandra däremot är en Stockholmsböna med kärlek till skogen och "landet", som hon så fint kallar deras sommarställe/stuga i Bjumis! ;) Pyntade påskriset hemma.

* Kvällen bjöd på spontanutgång med Lina på Folkan, kände typ ingen och var nykter, borde ha druckit nån shots eller nåt för skorna jag hade på mig behöver man fan ha druckit lite för att ha på sig några kvartar! ;) Jaja, "vill man vara fin får man lida pin"... Åkte hem en stund innan stängning!

* Långfredag var sjukt lång. Målade påskägg med Felix. ;)

* Påskafton bjöd på dop och bröllop, lilla William som döptes, David och Gerda som vigdes! :) Väldigt fina ceremonier utomhus i en stor tältkåta, efterföljande fika var dock inomhus. ;) Då vi kom dit frågade David om vi ville komma på middagen klockan 18.00, det hade ju vart jättetrevligt men frågan kom ju lite väl i sista sekunden och vi hade ju redan planer för kvällen så vi fick tacka nej till det!

* Middag hos Anna-Stina och Peter med Johanna, Anton, Marcus, Alexandra, Ida och vi. Barnen sov hos mormorn, första gången vi lämnade bort Clara! Vi hade supermysigt och åkte hem efter 04.00! ;) Felix och Clara hade skött sig exemplariskt, härligt som tusan! :) Clara hade bajsat puttelite.

* Söndag fick vi hem barnen innan 11, bra så Clara kunde sova sin första vila för dagen hemma. Mamma (mormor) är ju annars i full gång med mockning ock sånt i stallet den tiden och i vagnen sover inte tösen lika länge som hemma i sängen! Men vi var pigga trots den sena timmen! ;)

* Måndag startade med att Felix kräktes, lite i sin säng men sprang fort till toa och resten kom där! Han kräktes några gånger under förmiddagen, mådde lite halvtaskigt och var helt utan matlust. Sen efter några timmar kom det en vattenspya efter att han fått i sig ett halvt glas! :/ Så efter det var han väldigt försiktig med drickandet! ;) Men han vart piggare och piggare, fick i sig blåbärssoppa och fruktsoppa, lite välling på kvällen! :) Tanden som vart toklös unde helgen hade typ släppt helt, satt bara i nån liten tråd och låg ner tvärs över. Tog en bit papper mellan fingrarna och ryckte lös den! Gissa om Felix var glad!? ;) Han kunde knappt tro att det var sant! Så vi hade ändå ganska roligt mitt i allt elände! ;)

* Inge dagge på två dagar... som Felix har längtat då han hade påsklov hela förra veckan! :( Men vi såg fram emot torsdag! :)

* Tisdag bajsade Clara en rund "knort", en femkronas storlek... Hade ju såklart hoppats på mer, men men. Dom sa att går det mer än tre dagar utan bajs måste vi komma in med henne så det inte blir stock igen!

* På torsdag ringde jag barn och ungdomsmottagningen för lite råd, berättade hur det gått och vad som kommit ut, då ville hon att vi skulle komma in efter lunch. Tog mamma med mig och Clara fick en ny dos klyx och inom 5 minuter fick hon bajsa. Som en hel kalr, hårda stora klumpar som satt ihop! :( Hann bara torka henne och ta på en ny bjöja så var det dags igen, denna gång lite knortar och massa löst! Nu ska vi öka dosen Laktulos till 20 ml. fredag, lördag, söndag och hoppas att det ger effekt! Ska höra av oss till sköterskan i början på veckan om hur det går! Känns inte kul att Clara har dessa problem men är väldigt glad att hon/vi har fått hjälp och sköterskorna på barn och ungdomsmottagningen är supermysiga och goa! :) Man känner att man blir väl omhändertagen!

* Fredag idad och vi har jyrat här hemma, vart till mamma på Innanbäcken och sen softat hemma hela kvällen! :) 

Nu är jag så trött att ögonen svider... detta inlägg vart så jävla mycket längre än jag hade tänkt mig. Kanske är det någon som idas läsa det, annars är det ett bra kom ihåg för mig! :)Ha en härlig Valborgs kära läsare! =)

Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Jag tycker att det är lite svårt att hitta en bra design till sin sida - hur har du burit dig åt? Du har ju en riktigt snygg sida!

2011-07-20 @ 07:30:00
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback